Betty White nettovarallisuus

Kuinka paljon Betty White on arvoinen?

Betty White nettovarallisuus: 75 miljoonaa dollaria

Betty White nettovarallisuus ja palkka: Betty White on Illinoisissa syntynyt näyttelijä, koomikko, kirjailija ja televisio-isäntä, jonka nettovarallisuus on 75 miljoonaa dollaria. Betty White on tunnustettu yhdeksi viihdeteollisuuden todellisista tienraivaajista. Hänellä on ollut pitkä ja maineikas ura. Hän on kaikkien aikojen pisin televisio-viihdyttäjä, jonka ura kattaa yli kahdeksan vuosikymmentä. Hän on kokenut menestystä myös elokuvamaailmassa, ja hän on osoittanut monipuolisuutensa ja monipuolisuutensa saavutettujen vuosien aikana.

Aikainen elämä: Betty Marion White syntyi 17. tammikuuta 1922 Oak Parkissa, Illinoisissa. Kun Betty oli tuskin vuoden ikäinen, hänen vanhempansa muuttivat Kaliforniaan. Suuren masennuksen aikana hänen isänsä etsinyt lisääntyneitä mahdollisuuksia Los Angelesista, kamppailemalla toimeentulonsa myymällä kristalliradioita, usein vaihtamalla niitä tärkeimpiin esineisiin.

Kun Betty White kävi lukiota, hänestä tuli erittäin intohimoinen ulkoilma. Vaikka hän halusi alun perin tulla puistonvartijaksi, hän luopui pian unelmastaan, koska naiset eivät saaneet tuolloin työskennellä. Sen sijaan hänestä tuli innokas kirjailija ja lopulta loi näytelmän, jossa hän toimi lukion draamaryhmän pääroolissa. Hänen kokemuksensa teki hänestä intohimoisen tulevan näyttelijäuran, ja hänet inspiroivat muut tuolloin tunnetut näyttelijät, kuten Jeanette MacDonald.

Varhainen ura: Betty White valmistui lukiosta vuonna 1939, samana vuonna syttyi toinen maailmansota. Siitä huolimatta USA ei joutunut konfliktiin monien vuosien ajan, ja White löysi heti näyttelyn ja mallinnuksen koulunsa jälkeen. Sota kuitenkin saavutti Amerikan tarpeeksi pian, ja Whitein varhainen menestys näyttelijänä pysähtyi, kun hän asetti maansa palvelemisen etusijalle urallaan. Hän osallistui vapaaehtoisesti Yhdysvaltain naisten vapaaehtoistyöhön auttaakseen sotilastarvikkeiden kuljettamista Kalifornian yli.

Sodan jälkeen Betty White yritti murtautua Los Angelesin elokuvateollisuuteen, mutta kaikki suuret studiot hylkäsivät hänet. He kertoivat hänelle, ettei hän ollut riittävän fotogeeninen, joten hän kääntyi sen sijaan radioteollisuuden puoleen. Radionäyttelijänä White ansaitsi kunnollista rahaa ja ilmestyi pian tuohon aikaan suurissa radio-ohjelmissa. Lopulta hänelle annettiin jopa oma radio-show: Betty White Show .

Betty Whitein merkittävä läpimurto tapahtui, kun hän toimi Al Jarvisin isäntänä vuonna 1949 televisio-ohjelmassa Hollywood televisiossa . Kun Jarvis lähti näyttelystä vuonna 1952, Betty Whiteistä tuli pääisäntä, joka improvisoi tiensä kuuden päivän viikossa ja lauloi ainakin kerran jokaisessa lähetyksessä. Vaikka hän oli suhteellisen uusi tulokas television maailmassa, hänet nimitettiin Emmy-esityksiin esityksistään.

Vuonna 1952 Betty White perusti myös oman tuotantoyhtiönsä kirjailijan ja tuottajan avustuksella. Bandy Productions, kuten sitä kutsuttiin, julkaisi myöhemmin nimeltään show Elämä Elizabethin kanssa , jossa pääosassa Betty White. Debyyttinsä vuonna 1953, ja Betty White hallitsi täysin kansallisesti syndikoidun näyttelyn.

Menestyksensä kantapäässä Betty White alkoi ilmestyä erilaisissa mainoksissa. Vuonna 1954 hän solmi sopimuksen NBC: n kanssa luodakseen oman televisiopuhelusarjansa, Betty White Show . Jälleen kerran hänellä oli täysi luova hallinta, ja hän teki edistyksellisiä päätöksiä, kuten palkkaamalla naisohjaajan ja sisällyttämällä afroamerikkalaisen esiintyjän säännöllisesti näyttelyyn. Ohjelma peruttiin pian katsojakysymysten vuoksi.

Whitein seuraava rooli oli sitcomissa Päivämäärä enkeleiden kanssa ja tämä osoittautui yhdeksi hänen uransa tuhoisimmista rooleista. Näyttelyn epäonnistumisen jälkeen vuonna 1958 White esiintyi teatterinäytelmässä vuonna 1959.

60-luvulla Betty White käänsi huomionsa pelinäyttelyihin. Yksi hänen ensimmäisistä pelinäytöksistään oli käynnissä Salasana , jota seurasi pian esimerkiksi Pyramidi , Mikä on minun linjani? ja Minulla on salaisuus . Hän varasi myös ensimmäisen roolinsa elokuvassa Neuvonta ja suostumus .

Frederick M.Brown / Getty Images

70-luku merkitsi White'n ensimmäistä esiintymistä erittäin suositussa näyttelyssä, Mary Tyler Moore -näyttely . Show-juoksunsa loppuun mennessä Betty White oli voittanut kolme Emmyä uransa aikana. Kun Mary Tyler Moore -näyttely päättyi, White sai oman esityksensä. Tämä olisi neljäs näyttely, jota White isännöi Betty White Show , ja se peruutettiin yhden kauden jälkeen.

80-luvulla Betty White ansaitsi monikerran 'The First Lady of Game Shows', kun hän oli järjestänyt esimerkiksi Vain miehet! Tämän vuosikymmenen aikana hän esiintyi myös näyttelijänä näyttelyissä, kuten Äidin perhe . Määrittävä hetki Whitein uralla oli, kun hän otti Rose Nylundin roolin Kultaiset tytöt . Tähän päivään asti Betty White tunnetaan ehkä parhaiten tästä yhdestä roolista, ja hän voitti toisen Emmy-esityksen esityksestään.

Vuoden lopussa Kultaiset tytöt 90-luvun alussa White varasi useita rooleja esimerkiksi Kyllä, rakas ja Yhtäkkiä Susan. 2000-luvulla White esiintyi mm Boston Legal ja Harjoitus . Vuonna 2010 Whiteista tuli vanhin isäntä Lauantai-ilta fanien onnistuneen Facebook-kampanjan jälkeen. Samana vuonna hän varasi myös roolin näyttelyssä Kuuma Clevelandissa. Raportoitiin, että Whiteille maksettiin 75 000 dollaria per jakso Kuuma Clevelandissa .

Vuosina 2012--2014 Betty White isännöi ja johti tuotannon nimeltä nimeltä Betty White on poissa rokkareistaan , jossa vanhukset pelaavat kepposia nuoremmille sukupolville. Vuonna 2012 White kunnioitettiin NBC: n TV-erikoisnimellä nimeltä 90 vuotta Betty Whitein syntymästä . Vuonna 2019 hän liittyi näyttelijöihin Lelutarina 4 , ilmaisemalla '' Bitey White '' -nimisen leikkitiikerin hahmon.

Henkilökohtainen elämä: Betty Whiteilla oli kaksi lyhytaikaista avioliittoa, ennen kuin hän tapasi peliohjelman isännän Allen Luddenin vuonna 1961. Pari meni naimisiin kaksi vuotta myöhemmin. Vaikka Ludden kuoli mahasyövästä vuonna 1981, White ei naimisiin uudelleen. Hän toimi myös äitipuolena Luddenin kolmelle edellisen avioliiton lapselle, koska heidän äitinsä oli myös kuollut syöpään vuonna 1961.

Betty White nettovarallisuus

Betty White

Nettovarallisuus: 75 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 17. tammikuuta 1922 (99 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 4 tuumaa (1,63 m)
Ammatti: Koomikko, näyttelijä, kirjailija, laulaja, televisiotuottaja, ääninäyttelijä, käsikirjoittaja, juontaja, TV-persoonallisuus
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu