Beyonce ja Jay-Z Net Worth

Paljonko Beyonce ja Jay-Z ovat arvoisia?

Beyonce ja Jay-Z nettovarallisuus: 1,8 miljardia dollaria

Jay-Z ja Beyonce nettovarallisuus ja uran ansainta : Jay Z ja Beyonce Knowles on amerikkalainen musiikki- ja yritysvoimapari, jonka yhteenlaskettu nettovarallisuus on 1,8 miljardia dollaria. He halusivat ensimmäisen kerran yhdistetyn miljardin dollarin rajan heinäkuussa 2014.

Jay-Z: n osuus nettovarallisuudestaan ​​on miljardi dollaria ja Beyoncen osuus 500 miljoonaa dollaria. Se riittää helposti tekemään niistä kymmenen parhaan joukossa rikkaimmat julkkisparit maailmassa. Itse asiassa, kun poistat kuuluisat naiset, jotka sattuvat tapaamaan ei-niin kuuluisia miljardöörejä, kuten Salma Hayek ja Francois-Henri Penault, Jay-Z ja Beyonce ovat kenties maailman rikkain julkkispariskunta. He ovat selvästi edellä pariskuntia, kuten Tom Brady / Gisele Bundchen ja David / Victoria Beckham. Beyonce harjoittaa Lorraine Schwartzin viiden miljoonan dollarin vihkisormusta. Jay-Z on myynyt yli 100 miljoonaa levyä, kun taas hänen vaimonsa Beyonce on myynyt suunnilleen saman, lukuun ottamatta 60 miljoonaa, jonka hän myi osana Destiny's Child -tapahtumaa. Beyonce ja Jay Z listattiin TIME Magazinen vuoden 2006 100 vaikutusvaltaisimman ihmisen parhaan joukossa.

Treffit ja avioliitto: Kuuluisa pariskunta on tunnetusti tiukka romanssistaan. Aikajana on epäselvä yleisölle, mutta Beyonce ja Jay-Z tapasivat joskus noin vuonna 2000. Vuonna 2002 he tekivät yhteistyötä kappaleella '03 Bonnie & Clyde 'Jay-Z: n seitsemännelle albumille The Blueprint 2: The Gift & The Kirous Beyond. Beyonce esiintyi tyttöystävänään musiikkivideossa, mikä vahvisti julkisen spekulaation heidän seurustelusta. Jay Z ja Beyonce tekivät yhteistyötä myös Beyoncen suosituimpien singlejen Crazy in Love ja That How You Like It kanssa. He menivät naimisiin hiljaa 4. huhtikuuta 2008. Ei ollut lehdistöä ja häät olivat erittäin hillittyjä. Beyonce esitteli 5 miljoonan dollarin Lorraine-Schwartz-vihkisormuksensa yleisölle syyskuussa 2008 vahvistaen virallisesti heidän avioliitonsa. Huolimatta siitä, että suhteet ovat olleet enimmäkseen huumeiden alla, he ovat tunnustaneet avioliittonsa vaikeudet suhteesta, jonka Jay Z myönsi julkisesti vuonna 2016 Beyoncen Limonadin julkaisun jälkeen.

Perhe: Beyonce on keskustellut keskenmenon kärsimisestä vuonna 2010 ja kuvannut sitä 'surullisimmaksi', jonka hän on koskaan kokenut. Huhtikuussa 2011 Beyonce ja Jay-Z matkustivat Pariisiin, jossa hän tuli odottamattomasti raskaaksi. Hän paljasti raskautensa VMA-palkinnoissa elokuussa esityksen aikana. Tämä esitys teki VMA: sta MTV-historian katsotuimman lähetyksen 12,4 miljoonalla katsojalla. Beyonce synnytti tyttärensä Blue Ivy Carterin New Yorkissa 7. tammikuuta 2012. Jay-Z nauhoitti ja julkaisi lapselleen omistetun kappaleen Glory. Helmikuussa 2012 Beyonce ilmoitti Instagramissa odottavansa kaksosia. Hänen ilmoituksensa 'rikkoi Internetin' ja sai 6,3 miljoonaa tykkäystä kahdeksassa tunnissa. Heidän kaksosensa, Rumi ja Sir Carter, syntyivät 13. kesäkuuta 2017 UCLA Medical Centerissä Kaliforniassa.

Yhdistetty tulos : Jay ja Bey ovat helposti yksi eniten ansaitsevista pariskunnista maailmassa joka vuosi. Keskimääräisenä vuonna he ansaitsevat yhdistetyn 100 miljoonaa dollaria levymyynnistä, kiertueesta, tuotteista, suosituksista, liikeyrityksistä ja muusta. Kun Jay esiintyy, hänen konserttinsa ovat arviolta 1,5 miljoonaa dollaria per yö. Kun Beyonce kiertää, hänen konserttinsa ovat yli 2 miljoonaa dollaria. Olemme seuranneet heidän vuotuisia yhdistettyjä tulojaan vuodesta 2007.

Beyoncen ja Jay-Z: n yhdistetyt uratulot vuoden mukaan:

2007 - 84 miljoonaa dollaria
2008 - 160 miljoonaa dollaria
2009 - 70 miljoonaa dollaria
2010 - 133 miljoonaa dollaria
2011 - 107 miljoonaa dollaria
2012 - 83 miljoonaa dollaria
2013 - 93 miljoonaa dollaria
2014 - 175 miljoonaa dollaria
2015 - 111 miljoonaa dollaria
2016 - 116 miljoonaa dollaria
2017 - 147 miljoonaa dollaria
2018 - 137 miljoonaa dollaria

Yhteensä = 1,416 miljardia dollaria

Muista, että luku on vain heidän todelliset tulot ennen veroja. Tämä luku ei sisällä yrityksiin ja kiinteistöihin tehtyjen investointien paperiarvoa (tai näihin kiinteistöihin liittyviä velkoja). Jayn osuus Tidalissa voi olla satojen miljoonien dollareiden arvoinen paperilla oikealle ostajalle. Beyoncen vaatetuslinja voi myös olla satojen miljoonien arvoinen.

Beyonce ja Jay-Z

Beyonce ja Jay-Z Nettovarallisuus Getty Imagesin kautta

Beyonce ja Jay-Z nettovarallisuus kiinteistöiltä : Beyonce ja Jay-Z omistavat erittäin arvokkaan kiinteistöomaisuuden salkun ympäri maailmaa. Kun he ovat Yhdysvalloissa, The Carters löytyy New Yorkin ylellisestä huoneistosta, New Yorkin Westchesterin kreivikunnan kartanosta tai rantahuvilasta Miamissa. Tässä on kohokohta kela kodeista, joista tiedämme:

  • Vuonna 2008 he ostivat 7 makuuhuoneen kartanon huippuluokan Indian Creekin saarelta Miamista 8 miljoonalla dollarilla. He myivät tämän kodin vuonna 2010 9,3 miljoonalla dollarilla.
  • Beyonce omistaa 2,6 miljoonan dollarin koti New Orleansissa.
  • Jay-Z omistaa 10 miljoonan dollarin huoneiston NYC: ssä, jonka hän osti yksin vuonna 2004 6,85 miljoonalla dollarilla.
  • Vuonna 2017 Beyonce myi pitkäaikaisen NYC-huoneistonsa 9,95 miljoonalla dollarilla. Hän osti huoneiston vuonna 2005 5 miljoonalla dollarilla.
  • Vuonna 2017 Beyonce ja Jay-Z maksoivat yhdessä 26 miljoonaa dollaria Hamptonin kartanosta nimeltä Pond House.
  • Vuonna 2017 Beyonce ja Jay-Z maksoivat yhdessä 88 miljoonaa dollaria hullusta 30000 neliön jalka-kartanosta Bel Airissa Kaliforniassa. Julkiset tiedot osoittavat, että he otti 52 miljoonan dollarin asuntolainan kun he ostivat talon. Tuolloin käytettävissä olleiden asuntolainakorojen perusteella B + J maksaa todennäköisesti 250 000 dollarin pohjoispuolella kuukaudessa asuntolainastaan ​​kotiin, jossa on täysi koripallokenttä, 2 hehtaarin maa, 15 auton autotalli, mediahuone, useita altaat ja luodinkestävät ikkunat.
  • Yhdessä he omistavat 4 miljoonan dollarin yksityisen saaren Bahamalla.

Kun kaikki lasketaan yhteen, Beyonce ja Jay-Z omistavat Yhdysvalloissa vähintään 150 miljoonan dollarin arvosta kiinteistöjä, jotka voimme löytää julkisten levyjen kautta. On mahdollista, että heillä on enemmän kiinteistöjä ulkomailla tai muita LLC: n taakse piilotettuja kiinteistöjä.

Yhdistetty tulos : Jay ja Bey ovat helposti yksi eniten ansaitsevista pariskunnista maailmassa joka vuosi. Keskimääräisenä vuonna he ansaitsevat yhdistetyn 100 miljoonaa dollaria levymyynnistä, kiertueesta, tuotteista, suosituksista, liikeyrityksistä ja muusta. Kun Jay esiintyy, hänen konserttinsa ovat arviolta 1,5 miljoonaa dollaria per yö. Kun Beyonce kiertää, hänen konserttinsa ovat yli 2 miljoonaa dollaria. Olemme seuranneet heidän vuotuisia yhdistettyjä tulojaan vuodesta 2007.

Hyväntekeväisyys: Beyonce ja Jay-Z ovat olleet aktiivisesti hyväntekeväisyyttä koko uransa ajan sekä erikseen että pariskunnassa. Vuonna 2003 Jay-Z perusti Shawn Carter -säätiön, joka auttaa korkeakouluopiskelijoita läpi sosioekonomisista vaikeuksista. Jay-Z on käyttänyt alustaansa tietoisuuden lisäämiseksi maailmanlaajuisesta vesipulasta. MTV ja YK tuottivat dokumenttielokuvan Jay-Z: n päiväkirja, Water For Life marraskuussa 2006. Jay-Z ja Beyonce lupasivat miljoonan dollarin dollarin Amerikan Punaiselle Ristille hirmumyrsky Katrinan seurauksena. Myös hirmumyrsky Katrinan jälkeen Beyonce ja Kelly Rowland perustivat Survivor -säätiön tarjoamaan siirtymäkauden asuntoja uhreille ympäri Houstonin aluetta. Säätiö on laajentunut yhteistyöhön muiden hyväntekeväisyysjärjestöjen kanssa ympäri kaupunkia, ja se tarjosi myös helpotusta hurrikaani Ikestä muutama vuosi myöhemmin. Jay-Z perusti nimettömästi sijoitusrahaston uhrin Sean Bellin lasten ampumiseksi vuonna 2006. Huhtikuussa 2011 Beyonce aloitti yhteistyön First Lady Michelle Obaman kanssa auttaakseen tukemaan lasten liikalihavuuden vastaista kampanjaa. Beyonce julkaisi kannen God Bless USA: sta hyväntekeväisyystuotteena kerätäkseen varoja New Yorkin poliisi- ja paloleskien ja lasten etuusrahastoon. Joulukuussa 2012 Jay Z, Beyonce ja monet muut julkkikset tekivät Sandy Hook Elementary School -tapahtuman jälkeen kahden osapuolen videokampanjan Demand a Plan kehottaakseen hallitusta ottamaan käyttöön tiukempia aselakeja. Beyonce nimitettiin vuoden hyväntekeväisimmäksi julkkikseksi joulukuussa 2016.

Beyonce ja Jay-Z Net Worth

Beyoncé ja Jay-Z

Nettovarallisuus: 1,8 miljardia dollaria
Viimeksi päivitetty: 2021
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu