Beyonce Net Worth

Paljonko Beyonce Worth on?

Beyoncen nettovarallisuus: 500 miljoonaa dollaria

Beyonce Net Worth : Beyonce Knowels on suosittu amerikkalainen laulaja, näyttelijä ja muotisuunnittelija, jonka nettovarallisuus on 500 miljoonaa dollaria. Beyonce ansaitsi nettovarallisuutensa uskomattoman menestyvän levy-artistin, liikenaisen ja yleisen kuvakkeen kautta. Ennen sooloaan menoa Beyonce oli tyttöryhmän laulaja Kohtalon lapsi . Kohtalon lapsi äänitti monia hittejä ja voitti kymmeniä palkintoja koko toimikautensa ajan. Ryhmä voitti parhaan R & B / Soul Single -palkinnon kappaleestaan ​​'No, No, No'. Yksi suosituimmista Kohtalon lapsi kappaleita oli 'Say my Name', joka voitti palkinnon parhaana R&B-esityksestä duolla tai ryhmällä lauluineen, ja parhaan R&B-laulun. Destiny's Childin muita hittejä ovat mm. The Writing's on the Wall, Jumpin, Jumpin ja Bills, Bills, Bills. Valmistuttuaan 8 päivän joululevynsä ryhmä päätti mennä omalla tavallaan ja työskennellä sooloprojektien parissa. Beyonce on myös suosittu näyttelijä ja esiintynyt mm Austin Powers Goldmemberissä, Taistelevat kiusaukset, Dreamgirls ja Vaaleanpunainen pantteri . Hän on myös tullut erittäin menestyksekäs yksinlauluntekijänä, sellaisilla hitteillä kuin 'Independent Woman', 'Cater 2 U', 'Grillz' ja 'Check on it'. Vuonna 2001 hän voitti vuoden pop-lauluntekijän palkinnon American Society of Composers, Authors and Publishers Pop Music Awards -palkinnoissa. Nykyään Beyoncea pidetään yhtenä musiikkialan lahjakkaimmista ja jännittävimmistä esiintyjistä.

Beyonce naimisissa räppäri Jay-Z huhtikuussa 2008 New Yorkissa ja heillä oli ensimmäinen yhteinen lapsi, tytär nimeltä Blue Ivy, 6. tammikuuta 2012. 13. kesäkuuta 2017 Beyonce synnytti kaksoset, tyttären nimeltä Rumi ja pojan nimeltä Sir.

Gareth Cattermole / Getty Images

Business Ventures, Merkinnät ja tuotteet : Näyttelyn ja laulamisen lisäksi Beyonce on myös erittäin luova muotisuunnittelija ja sijoittaja. Yhdessä äitinsä Tina Knowlesin kanssa Beyonce lanseerasi naisten muotisarjan nimeltä House of Dereon, joka tuottaa tänään asusteita, jalkineita, alusvaatteita, kenkiä, urheiluvaatteita, koruja ja muuta.

Vuonna 2014 Beyonce teki yhteistyötä brittiläisen muotiyhtiön Topshopin kanssa tuottaakseen Ivy Park -nimisen aktiivivaatesarjan. Viime kädessä hän osti Topshopin heidän osuudestaan ​​kumppanuudesta ja hallitsee tänään tuotemerkkiä 100%. Vuonna 2019 Beyonce allekirjoitti sopimuksen tulla Adidaksen luovaksi kumppaniksi Ivy Park -brändin edelleen kehittämiseksi. Kumppanuuden ilmoittautumispäivänä Adidaksen osakkeet nousivat 1,3%.

Beyonce on esiintynyt kymmenissä korkean profiilin mainoksissa, erityisesti virvoitusjuomalle Pepsi. Hän on myös hyväksynyt American Expressin, Nintendo DS: n ja L'Orealin. Hänen vuoden 2012 Pepsi-hyväksyntäsopimus oli arvoltaan 50 miljoonaa dollaria useiden vuosien ajan.

Hänellä on Tommy Hilfigerin kanssa tuoksusarja nimeltä 'True Star' ja 'True Star Gold', ja hän on edistänyt Emporio Armanin Diamonds-tuoksua. Hän lanseerasi ensimmäisen soolotuoksumerkkinsä vuonna 2010. Hän loi lopulta yhteensä kuusi tuoksumerkkiä, jotka ovat tuottaneet yli 500 miljoonan dollarin tuloja vuodesta 2010. Yhdistettynä hänen tuotemerkkinsä on kaikkien aikojen menestynein julkkis tuoksu.

Vuonna 2018 Beyonce allekirjoitti 60 miljoonan dollarin sopimuksen Netflixin kanssa kolmen suoratoistopalvelun toimittamiseksi. Ensimmäinen, dokumentti nimeltä Homecoming hänen vuoden 2018 Coachella -esityksestään, julkaistiin huhtikuussa 2019.

Uber Deal : Vuonna 2015 Uberin silloinen toimitusjohtaja Travis Kalanick palkkasi Beyoncen tekemään yksityisen konsertin työntekijöilleen. Hänelle tarjottiin 6 miljoonaa dollaria keikasta. Sen sijaan, että häneltä maksettaisiin käteisellä, hän pyysi maksamaan Uberin osakkeina. Tämä ei tarkoita, että hän sai 6 miljoonaa Uber-osaketta. Se tarkoittaa, että hän sai 6 miljoonan dollarin arvosta rajoitettuja osakkeita. Tuolloin, kun hän sai osakkeet, Uberin arvo oli 50 miljardia dollaria. Kun Uber tuli julkiseksi neljä vuotta myöhemmin, hänen osakkeidensa arvo oli noin 9 miljoonaa dollaria (olettaen, että hän olisi koskaan myynyt yhtään eikä sitä laimentaisi tulevat sijoituskierrokset).

Hyväntekeväisyys : Ammatillisen menestyksen lisäksi Beyonce tunnetaan myös anteliaisuudestaan. Hän perusti Survivors-säätiön, joka auttaa hirmumyrsky Katrinan uhreja Houstonissa, Texasissa. Hän henkilökohtaisesti lahjoitti järjestölle 250 000 dollaria. Hän on tukenut aseiden hallintaan, naisten vaikutusmahdollisuuksiin, lasten liikalihavuuteen, maailman nälkään ja paljon muuhun liittyviä syitä.

Beyonce Net Worth Getty Imagesin kautta

Beyoncen nettovaralliset virstanpylväät ja ansiotulot :

Siihen mennessä, kun Beyonce julkaisi ensimmäisen soololevynsä vuonna 2000, hän oli ansainnut noin 10 miljoonaa dollaria verojen ja maksujen jälkeen Destiny's Child -jäsenenä. Vuosien 2000 ja 2007 välisenä aikana arvioimme, että hän ansaitsi noin 30 miljoonaa dollaria sooloartistina ja useista muista näyttelijöistä / suosittelijoista. Aloitimme ensimmäisen kerran hänen varallisuutensa täällä Celebrity Net Worth -sivustolla jo syyskuussa 2009, ja sen nettovarallisuusarvio oli 25 miljoonaa dollaria. Tässä on kuinka paljon rahaa hän ansaitsi vuosi vuodelta vuodesta 2007 tähän päivään:

 • 2007 - 50 miljoonaa dollaria
 • 2008 - 80 miljoonaa dollaria
 • 2009 - 35 miljoonaa dollaria
 • 2010 - 70 miljoonaa dollaria
 • 2011 - 70 miljoonaa dollaria
 • 2012 - 45 miljoonaa dollaria
 • 2013 - 50 miljoonaa dollaria
 • 2014 - 115 miljoonaa dollaria
 • 2015 - 55 miljoonaa dollaria
 • 2016 - 62 miljoonaa dollaria
 • 2017 - 105 miljoonaa dollaria
 • 2018 - 60 miljoonaa dollaria
 • 2019 - 80 miljoonaa dollaria

Yhteensä = 807 miljoonaa dollaria

Kun lisäät kaiken yhteen, yksin vuosina 2007 ja 2019 Beyonce ansaitsi 807 miljoonaa dollaria. Vuodesta 2009 hän on ansainnut keskimäärin 60 miljoonaa dollaria vuodessa. Beyoncen ja Jay-Z: n yhdistetty nettovarallisuus ylittää tänään 1,5 miljardia dollaria. He halusivat ensimmäisen kerran yhdistetyn miljardin dollarin rajan heinäkuussa 2014.

Kiinteistöt : Beyonce ja Jay-Z omistavat erittäin arvokkaan kiinteistöomaisuuden salkun ympäri maailmaa. Tässä on erittäin käämi kodeista, joista tiedämme -

 • Vuonna 2008 he ostivat 7 makuuhuoneen kartanon huippuluokan Indian Creekin saarelta Miamista 8 miljoonalla dollarilla. He myivät tämän kodin vuonna 2010 9,3 miljoonalla dollarilla.
 • Beyonce omistaa 2,6 miljoonan dollarin koti New Orleansissa.
 • Jay-Z omistaa 10 miljoonan dollarin huoneiston NYC: ssä, jonka hän osti yksin vuonna 2004 6,85 miljoonalla dollarilla.
 • Vuonna 2017 Beyonce myi pitkäaikaisen NYC-huoneistonsa 9,95 miljoonalla dollarilla. Hän osti huoneiston vuonna 2005 5 miljoonalla dollarilla.
 • Vuonna 2017 Beyonce ja Jay-Z maksoivat yhdessä 26 miljoonaa dollaria Hamptonin kartanosta nimeltä Pond House.
 • Vuonna 2017 Beyonce ja Jay-Z maksoivat yhdessä 88 miljoonaa dollaria hullusta 30000 neliön jalka-kartanosta Bel Airissa Kaliforniassa. Julkiset tiedot osoittavat, että he otti 52 miljoonan dollarin asuntolainan kun he ostivat talon. Tuolloin käytettävissä olleiden asuntolainojen korkojen perusteella B + J maksaa todennäköisesti 250 000 dollarin pohjoispuolella kuukaudessa asuntolainastaan ​​kotiin, jossa on täysi koripallokenttä, 2 hehtaarin maa, 15 auton autotalli, mediahuone, useita altaat ja luodinkestävät ikkunat.
 • Yhdessä he omistavat 4 miljoonan dollarin yksityisen saaren Bahamalla.

Kun kaikki lasketaan yhteen, Beyonce ja Jay-Z omistavat Yhdysvalloissa vähintään 150 miljoonan dollarin arvosta kiinteistöjä, jotka voimme löytää julkisten levyjen kautta. On mahdollista, että heillä on enemmän kiinteistöjä ulkomailla tai muita LLC: n taakse piilotettuja kiinteistöjä.

Muita hauskoja faktoja : Kun Jay täytti 41 vuotta, Beyonce lahjoitti hänelle 2 miljoonan dollarin Bugatti Veyron Grandin. Isänpäiväksi vuonna 2012 Beyonce osti hänelle upouuden 40 miljoonan dollarin Bombardier Challenger 850 -suihkukoneen. Lentokoneen ulkopuolelle on Shawn Carter maalattu molemmille puolille.

Beyonce Net Worth

Beyoncé Knowles

Nettovarallisuus: 500 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 4. syyskuuta 1981 (39 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 6 tuumaa (1,69 m)
Ammatti: Laulaja, näyttelijä, elokuvantuottaja, lauluntekijä, levytuottaja, televisiotuottaja, muusikko, liikemies, ääninäyttelijä, musiikkitaiteilija
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Beyoncen tulos

 • Fighting Temptations 1 500 000 dollaria
 • Austin Powers Goldmemberissä 3 000 000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu