Suuri päällikkö nettovarallisuus

Kuinka paljon iso päällikkö on arvoinen?

Iso pääoman nettovarallisuus: 2 miljoonaa dollaria

Big Chiefin nettovarallisuus: Big Chief on amerikkalainen katukilpailija ja todellisuus-tv-persoonallisuus, jonka nettovarallisuus on 2 miljoonaa dollaria. Big Chief on ollut osa OKC-katukilpailua jo yhdeksänvuotiaasta asti. Lapsena hän ajaa polkupyörällä katsomaan kilpailuja, ja nyt hän ajaa niitä. Suuri päällikkö tunnetaan parhaiten Discovery-tosi-TV-sarjassa Street Outlaws, joka alkoi ilmestyä kesäkuussa 2013. Street Outlaws on ollut 9 vuodenaikaa heinäkuusta 2017 lähtien. Tämän kirjoituksen aikana on ollut 88 jaksoa. Esityksen on tuottanut Pilgrim Studios, joka on sama studio American Chopperin, Fast N 'Loudin, Dirty Jobsin, Ghost Huntersin ja muiden ohjelmien takana.

Iso päällikkö rakensi erittäin salaisen projektin, jonka hän lopulta nimitti nimellä 'Varis'. Varis on vuoden 1971 Pontiac LeMans, jossa on 88 mm: n Precision Twin -turbot. Jokainen turboahdin tukee lähes 1500 hevosvoimaa. Autossa on myös koneellisesti tasapainotettu Pontiacin iso lohkomoottori, 10,5 tuuman renkaat ja edistyksellinen racepak-johdotus. Big Chiefin oikea nimi on Justin Shearer. Suurella päälliköllä on kaksi poikaa ja hän sanoi, että hänen ylpein hetki oli heidän syntymänsä. Iso päällikkö on naimisissa ja tapasi vaimonsa Alician, kun hän oli 18-vuotias ja työskenteli huoltoasemalla. Hän työskentelee Midwest Street Cars Automotiven toimistossa, joka myy muistoesineitä Oklahoma Cityssä. Hän valvoo juoksevaa top 10 -listaa parhaista katukilpailijoista, joiden tekemiseen monet ihmiset kuolevat. Jatka Big Chiefin katselemista Discovery Channel -kanavalla!

Suuri päällikkö nettovarallisuus
Nettovarallisuus: 2 miljoonaa dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu