Iso Sean nettovarallisuus

Paljonko Big Sean Worth on?

Big Seanin nettovarallisuus: 26 miljoonaa dollaria

Big Seanin nettovarallisuus ja palkka: Big Sean on amerikkalainen räppäri, jonka nettovarallisuus on 26 miljoonaa dollaria. Siitä lähtien, kun 2011-debyyttialbuminsa räjähti paikalle, Big Sean on jatkuvasti ollut yksi suosituimmista ja menestyneimmistä taiteilijoista musiikkialalla.

Aikainen elämä: Big Sean syntyi Sean Michael Leonard Anderson 25. maaliskuuta 1988 Santa Monicassa Kaliforniassa. Hän muutti Detroitiin, Michiganiin, kun hän oli 3 kuukauden ikäinen, ja hänen äitinsä, opettaja ja isoäiti, joka palveli armeijassa toisessa maailmansodassa. Kun Big Sean viittaa kappaleissaan 'länsipuolelle', hän viittaa Detroitin länsipuolelle, ei Kaliforniaan. Hän valmistui 3,7 GPA: lla Cass Technical High Schoolista.

Ura: Big Sean aloitti räppäämisen lukiossa esittäen taitojaan osana viikoittaista rap-taistelukilpailua, jonka paikallinen Detroitin hiphop-asema järjesti. Vuonna 2005, kun hän kuuli, että Kanye West tekisi radio-haastattelun asemalla, hän suuntasi sinne tapaamaan häntä ja yrittämään hänelle freestyle-tyyliä. West ei halunnut kuulla häntä, mutta antoi periksi, ja Kanye oli tiettävästi vaikuttunut. Hän jätti Westille demonauhansa, ja sillä välin Big Sean alkoi rakentaa seuraajaa noin vuoden 2007 aikana Internetin ja sarjan itse julkaisemien miksausten kautta. Vuonna 2008 West allekirjoitti Big Seanin levy-yhtiölleen, Hyvää musiikkia, jäljennöksen Def Jam Recordingsista. 30. huhtikuuta 2010 Big Seanin ja Draken, Madein, yhteistyö vuotaa Internetiin. Big Sean oli pettynyt vuotoon, koska hän tunsi raidan olevan keskeneräinen musiikillisesti ja lyyrisesti.

Big Seanin debyyttialbumi 'Viimeinkin kuuluisa' julkaistiin kesäkuussa 2011. Se debytoi Billboard-listan kolmannella sijalla ja synnytti kolme Big Sean -hitti-singleä: My Last, Marvin & Chardonnay ja Dance (Ass). Levyllä oli runsaasti vierailuja John Legendistä Kanye Westiin Wiz Khalifaan. Vuonna 2017 se oli sertifioitu platinaksi.

Hänen toinen studioalbuminsa 'Hall of Fame' julkaistiin elokuussa 2013. Se debytoi myös numerolla 3 ja sai positiivista kiitosta. Se oli sertifioitu kultaa lokakuussa 2017. Hänen kolmas albumi 'Dark Sky Paradise' debytoi helmikuussa 2015 Billboard-listan ykkössijalla ja teki siitä hänen ensimmäisen albuminsa. Albumin yhteistyökumppaneiden joukossa olivat jälleen Kayne, Ty Dolla Sign, Ariana Grande ja muut. Dark Sky Paradise on sertifioitu platinaksi helmikuussa 2016.

Iso Sean nettovarallisuus

(Kuva: Christopher Polk / Getty Images)

28. syntymäpäivänsä kunniaksi Big Sean julkaisi raidan Get My Shit Together 25. maaliskuuta 2016. Kaksi päivää myöhemmin hän ja Jhene Aiko julkaisivat albumin TWENTY88. Se tuli saataville vain Tidalissa 1. huhtikuuta 2016, ja se tuli saataville Spotifyssa ja Apple Musicissa neljä päivää myöhemmin. Big Sean ja Jhene Aiko julkaisivat myöhemmin lyhytelokuvan nimeltä Out of Love, joka koostui erilaisista levytyksistä.

Flintin, Michiganin vesikriisin jälkeen, myöhemmin huhtikuussa 2016, Big Sean twiitti Flintin kaupungin viralliselle Twitter-tilille kysyen, voisiko hän tehdä mitään auttaakseen. Myöhemmin hän lahjoitti 10000 dollaria asiaan.

Hänen neljäs studioalbumi '' I Decided '' julkaistiin helmikuussa 2017. Tällä hän teki toisen debyyttialbuminsa nro 1. Se oli sertifioitu kulta huhtikuussa 2017. Big Sean julkaisi singlen, jossa oli 21 Savage, Pull Up N Wreck, 3. marraskuuta 2017.

Big Sean julkaisi Overtimen, ensimmäisen soolosingliään vuodesta 2017 lähtien, 24. heinäkuuta 2019. 26. elokuuta hän julkaisi toisen singlen, Bezerk, ja esitti sen myöhemmin vuoden 2019 MTV Video Music Awards -palkinnoille.

Uransa aikana hän on myös esiintynyt lukuisissa vierailuissa kappaleissa kymmenien suosittujen taiteilijoiden kanssa. Monet hänen kappaleistaan ​​ovat esiintyneet erittäin hyvin Billboard-listoilla. Hän esiintyi kappaleessa 'Clique' Kanye Westin, Pusha T: n ja 2 Chainzin kanssa. Hänen laulunsa 'I Fuck with You', mukana E-40, saavutti 14. sijan Yhdysvaltain Billboard hot 100 -sarjassa. Big Sean on julkaissut neljä maailmankiertuetta ja esiintynyt avajaisena sekä J.Cole- että Rhianna-kiertueilla. Sean tunnetaan muotityylistään ja hänellä on sopimussopimus kenkäyrityksen Adidaksen kanssa. Vuonna 2013 Big Sean perusti oman vaatetusyrityksensä Aura Goldin.

Tunnustukset: Big Sean on ehdolla neljään Grammyyn, mukaan lukien paras rap-kappale, paras rap-esitys, paras rap-yhteistyö (yhdessä Kanye Westin ja John Legendin kanssa) ja Vuoden albumi. Hänet on nimetty kuudelle MTV-videomusiikkipalkinnolle ja voitti kaksi, paras video sosiaalisella viestillä (yksi mies voi muuttaa maailmaa) ja paras taistelu järjestelmää vastaan. Hänet on nimetty useille BET-palkinnoille ja hän on voittanut seitsemän, mukaan lukien paras uusi taiteilija vuonna 2012.

Henkilökohtainen elämä: Hän treffasi Twitterin kautta tapaamansa Glee-näyttelijän ja laulajan Naya Riveran kanssa hieman yli vuoden ajan. He kihloivat lokakuussa 2013, mutta valitettavasti huhtikuussa 2014 ilmoittivat hajoamisesta. Hän treffasi Ariana Grandea kahdeksan kuukautta. Big Sean ja laulaja Jhene Aiko ovat päivätty vuosina 2016-2019.

Big Sean pidätettiin 4. elokuuta 2011 kolmannen asteen seksuaalisen väkivallan vuoksi tapahtumasta New Yorkin konsertissa. Hän tunnusti syyllisyytensä toisen asteen laittomaan vankeuteen. Hänelle määrättiin 750 dollarin sakko. Seksuaalisen väkivallan syytteet pudotettiin osana hänen valitustarjoustaan.

Kiinteistöt: Joulukuussa 2017 Big Sean maksoi 8,7 miljoonaa dollaria 11 000 neliömetrin kodista Mulholland Estatesin yksinäisessä porteilla, joka sijaitsee kukkuloilla Sherman Oaksin yläpuolella Kaliforniassa. Se listattiin alun perin 11 miljoonalla dollarilla. Hän osti talon Guns N 'Roses -kitaristi Slashiltä.

Iso Sean nettovarallisuus

Iso Sean

Nettovarallisuus: 26 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 25. maaliskuuta 1988 (33 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 8 tuumaa (1,73 m)
Ammatti: Lauluntekijä, laulaja, räppäri, muusikko
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu