Bill Cosby Net Worth

Paljonko Bill Cosby Worth on?

Bill Cosby Nettovarallisuus: 400 miljoonaa dollaria

Bill Cosby nettovarallisuus: Bill Cosby on amerikkalainen koomikko, televisiotähti ja tuottaja. Tämän kirjoituksen jälkeen Bill Cosbyn nettovarallisuus on 400 miljoonaa dollaria. Hänet tunnetaan parhaiten luomisesta ja pääosissa The Cosby Show -sarjassa.

Näyttelyn huipulla hän oli maailman eniten palkattu televisio-näyttelijä. Hänen näyttelyn peruspalkka oli miljoona dollaria jaksoa kohden, mutta kun hänen tuotanto-, luoja-, syndikaatio- ja muut tulovirrat laskettiin yhteen, hän ansaitsi 4 miljoonaa dollaria jaksoa kohden. Se on sama kuin ansaita tänään 8 miljoonaa dollaria jaksoa kohden. Hän omisti 20% näyttelyn pääomasta, joka tuotti satoja miljoonia syndikaatioroja useiden viime vuosikymmenien aikana, vaikka nämä rojaltit ovat enimmäkseen kuivuneet viime vuosina hänen skandaaliensa seurauksena.

Cosby käytti näitä rojalteja muiden ohjelmien rojaltien ja puheenvuoropalkkioiden lisäksi sijoittamaan erittäin arvokkaaseen kiinteistösalkkuun ja taidekokoelmaan. Riippuen niiden markkinahinnoista kulloinkin, Cosby-taidekokoelma ja kiinteistösalkku voivat olla arvoltaan 250 miljoonaa dollaria pohjoiseen, yhdessä.

Hänen rikkautensa tulevaisuutta ei vielä tiedetä. Cosby ilmoitti käyttäneensä miljoonia dollareita erilaisiin oikeudellisiin puolustuksiin ja mahdollisesti vastuussa miljoonista dollareista tulevissa vahingoissa.

Aikainen elämä: Bill Cosby syntyi 12. heinäkuuta 1937 Philadelphiassa. Hän on yksi neljästä Anna Pearlin ja William Henry Cosby vanhemman lapsesta. Cosby oli luokan presidentti Mary Channing Wisterin julkisessa koulussa Philadelphiassa. Hänet tunnettiin maineestaan ​​luokan pelle. Hän osallistui Germantownin lukioon, mutta epäonnistui kymmenennestä luokasta. Vuonna 1956 Cosby jätti koulun 15-vuotiaana liittyäkseen laivastoon. Hän työskenteli fysioterapiassa Korean sodan aikana loukkaantuneiden laivastojen ja merijalkaväen kanssa. Cosby ansaitsi lopulta tutkintotodistuksensa ja jatkoi tohtorin tutkintoa Massachusetts Amherstin yliopistossa. Hän myös baarissa klubeissa ja teki suuria vinkkejä naurettaville. Sitten hän keskitti ponnistelunsa näyttämölle.

Standup-komedia-ura: Cosby debytoi stand-up-näytöksissään Philadelphian seuroissa ja sitten New Yorkissa The Gaslight Cafessa vuonna 1961. Hän jatkoi kiertuetta ja nousi seisomaan Chicagossa, Vegasissa, San Franciscossa ja Washington DC: ssä. Vuonna 1963 hänen kiertueensa johti kansalliseen altistumiseen Tonight Show ja sarjan menestyviä komedia-albumeja 1960-luvulla. Hänen debyyttialbuminsa putosi vuonna 1964, Bill Cosby on erittäin hauska kaveri ... Aivan! Cosby voitti seitsemän Grammy-palkintoa parhaasta komediaesityksestä vuosina 1965-1987. Hänen levynsä To Russell, My Brother, Who I Slept With nimettiin Spin-lehden kaikkien aikojen 40 suurimman komedia-albumin ykköseksi. Cosby teki itselleen nimen kertomalla humoristisia tarinoita lapsuudestaan. Hänen menestyksensä standupissa johti television rooleihin Dick Van Dyke -näyttely ja toimintosarja Vakoilen , josta hän voitti kolme peräkkäistä Emmy-palkintoa.

Varhainen ura: Ennen Cosby-näyttelyn aloittamista Bill jatkoi useita muita televisioprojekteja. Hän oli säännöllinen vierailija The Tonight Show -hotellissa, ja isännöi ja tähditti NBC: n vuotuista erikoisnäyttelyä. Kaksi vuodenaikaa, vuodesta 1969, näytteli Bill Cosby Show -elokuvassa. Tässä Cosby Show'n varhaisessa versiossa Bill soitti P.E. opettaja Los Angelesin lukiossa. Show oli luokitushitti, mutta vain vaatimaton kriittinen menestys. Cosby oli ristiriidassa NBC: n kanssa kieltäytyessään käyttämästä naurukappaletta näyttelyyn. Hänen väitteensä mukaan katsojilla oli kyky löytää huumoria itselleen ilman kehotusta. Vuosina 1972-1979 Cosby loi, isännöi ja tuotti animaation lauantai-aamu sarjakuvasta, Fat Albert and the Cosby Kids. Se perustui Billin omaan lapsuuteen. Show oli erittäin onnistunut.

Cosby Show: 1980-luvulla Cosby lanseerasi yhden kaikkien aikojen menestyneimmistä komedioista nimeltä Callby Cosby-näyttely. Cosby oli sarjatuottaja ja näyttelijä sarjassa, ja hänellä oli paljon luovaa hallintaa. Hän osallistui kaikkiin Cosby Show -tuotannon osa-alueisiin. Juoni perustui usein Billin todelliseen perhe-elämään, ja yhtäläisyydet eivät pysähtyneet siihen: Päähahmot, viiden lapsen vanhemmat Cliff ja Clair Huxtable olivat korkeakoulututkinnon suorittaneita ja taloudellisesti menestyviä, aivan kuten Cosby ja hänen tosielämän vaimonsa. Näyttely kesti syyskuusta 1984 vuoteen 1992 ja on yksi kahdesta sitcomista, jotka ovat pysyneet Nielsen-luokituksen kärjessä viiden peräkkäisen kauden ajan.

Elämä Cosby-näyttelyn jälkeen : Hänen toinen komediasarja, Cosby , esitettiin vuosina 1996 - 2000, ja tänä aikana Cosby palasi myös stand-up-juuriinsa isännöimällä ohjelmia, kuten Lapset sanovat Darndest Things , samoin kuin useita peliohjelmia. Hänestä tuli myös suosittu tiedottaja, joka edustaa tuotemerkkejä kuten Jell-O, Kodak, Ford ja Coca-Cola. Bill esiintyi Far From Finished, hänen ensimmäinen yli 30 vuoden stand-up-erikoisuutensa Comedy Centralissa marraskuussa 2013. Hän kiersi näyttelyn kanssa ja esitteli viimeisen Atlanta Georgiassa toukokuussa 2015. Cosbyn viimeinen tunnettu stand up -esitys oli Philadelphiassa 23. tammikuuta 2018.

Henkilökohtainen elämä: Cosby on ollut naimisissa vaimonsa Camillen kanssa vuodesta 1964, ja pariskunnalla oli viisi lasta. Heidän poikansa Ennis, 27-vuotias, murhattiin tammikuussa 1997 ryöstöyrityksessä, kun hän vaihtoi renkaan rikkiä valtioiden välissä. Heidän tyttärensä Ensa kuoli munuaissairauteen odottaessaan munuaissiirtoa helmikuussa 2018. Vuonna 2016 Cosbyn asianajajat paljastivat, että hän on nyt laillisesti sokea.

Seksuaalisen pahoinpitelyn tuomiot: Bill Cosbystä on ollut runsaasti julkisuutta raiskausten, seksuaalisen väkivallan, lasten seksuaalisen hyväksikäytön ja seksuaalisen syytöksen kohteena monilta naisilta vuodesta 2000. Hänen syyttäjiensä mukaan varhaisimmat hyökkäykset alkoivat tapahtua 60-luvun puolivälissä. Cosby kielsi toistuvasti väitteet ja totesi tapausten olevan yksimielisiä. Suurin osa syyttäjien väittämistä teoista jäi oikeudenkäynnin vanhentumisajan ulkopuolelle. Väitteiden jälkeen melkein kaikki, joilla oli mitään tekemistä Cosby-tuotemerkin kanssa, katkaisivat siteet häneen. The Cosby Show: n ja muiden Billin esitysten uudelleentoistot vedettiin syndikaatiosta. Vuonna 2015 Cosbystä nostettiin kahdeksan siviilioikeudenkäyntiä, jotka myöhemmin nousivat 33: een. Pennsylvanian tuomaristo totesi 26. huhtikuuta 2018 Bill Cosbyn syylliseksi kolmeen törkeään seksuaaliseen väkivaltaan. Syyskuussa 2018 hänet tuomittiin kolmesta kymmeneen vuoteen valtion vankilassa. Hän oli rajoitettu yhteen soluun hallinnollisessa erottelussa SCI Phoenixissa Pennsylvaniassa, mutta siirrettiin vankilan väestöön tammikuussa 2019. Joulukuussa 2019 Cosby menetti vetoomuksensa kumota vakaumuksensa.

Matt Rourke-Pool / Getty Images

Nettovarallisuuden tiedot : Jo ennen kuin hän loi The Cosby Show, hän oli yksi eniten ansaitsevista julkkiksista planeetalla. Niin paljon, että kun hänen albumisopimuksensa oli voimassa vuonna 1968, Cosby hylkäsi viisivuotisen 3,5 miljoonan dollarin sopimuksen (joka on sama kuin tänään 25 miljoonaa dollaria) oman tuotantoyhtiön perustamiseksi. Hän aloitti oman komediaalbumiensa pumppaamisen ja jatkoi lopulta TV-ohjelmien Fat Albert ja The Bill Cosby Show luomista (ei pidä sekoittaa 80-luvun komediasarjaan).

Kuten tiedämme, se oli The Cosby Show: n pitkäaikainen menestys, joka muuttaisi Billin yhdeksi rikkaimmista ihmisistä viihdeteollisuudessa. Näyttely kesti vuosina 1984-1992. Näyttelyn huipulla hän ansaitsi 4 miljoonaa dollaria per jakso (sama kuin 8 miljoonaa dollaria tänään). Pelkästään kahden viime vuosikymmenen aikana näyttely on tuottanut yli 1,5 miljardia dollaria syndikaatiosta. 20% näyttelyn voitoista omistajana Bill on ansainnut vähintään 300 miljoonaa dollaria pelkästään syndikaatiosopimuksista.

Bill on myös ansainnut kymmeniä miljoonia enemmän suosituksista (etenkin Jell-O), elokuvien esiintymisistä, live-komediaesityksistä ja muista (vähemmän onnistuneista) TV-sarjoista. Hänen vuoden 2014 komediakiertueensa keräsi 11 miljoonaa dollaria yli 100 näyttelyssä.

Kiinteistöt : Billin kiinteistösalkku on arvoinen 100 miljoonaa dollaria . Hänellä on suuria kiinteistöjä Pennsylvaniassa ja Beverly Hillsissä. Pelkästään hänen kiinteistönsä Beverly Hillsissä voi olla jopa 60 miljoonan dollarin arvoinen vertailukelpoisen viimeaikaisen myynnin perusteella. Potentiaalisesti lähempänä 80 miljoonaa dollaria.

Taidekokoelma : Bill ja hänen vaimonsa Camille omistavat niin sanotun 'merkittävimmän taidekokoelman afrikkalaisamerikkalaisen perheen käsissä'. Bill aloitti kappaleiden hankkimisen 1960-luvulla, ja nykyään perhekokoelmassa on Thomas Hart Bentonin, Rembrandtin, Renoirin, Picasson ja Matissen kappaleita. Pelkästään heidän taidekokoelmansa voisi helposti olla pohjoisesta 150 miljoonaa dollaria .

Bill Cosby Net Worth

Bill Cosby

Nettovarallisuus: 400 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 12. heinäkuuta 1937 (83 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa (1,85 m)
Ammatti: Näyttelijä, koomikko, kirjailija, käsikirjoittaja, televisiotuottaja, elokuvatuottaja, kouluttaja, aktivisti, muusikko, ääninäyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Bill Cosbyn tulos

  • Cosby 1 000 000 dollaria / jakso
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu