Bill Maher Nettovarallisuus

Paljonko Bill Maher Worth on?

Bill Maher Nettovarallisuus: 140 miljoonaa dollaria

Bill Maherin palkka

10 miljoonaa dollaria

Bill Maher Nettovarallisuus ja palkka: Bill Maher on amerikkalainen koomikko, näyttelijä ja TV-isäntä, jonka nettovarallisuus on 140 miljoonaa dollaria. Hyvä osa hänen nettovarallisuudestaan ​​johtuu tosiasiassa viisasta investoinnista New York Metsiin, joka tehtiin vuonna 2012. Lisätietoja tästä sijoituksesta on myöhemmin artikkelissa. Billin vuosipalkka on 10 miljoonaa dollaria. Hänet tunnetaan parhaiten poliittisesta satiiristaan, komediastaan ​​ja sosiopoliittisista kommenteistaan, ja monet hänen näkemyksistään ilmaistaan ​​HBO: n talk show -ohjelmassaan Real Time with Bill Maher.

Varhainen elämä ja uran alku: William Maher syntyi New Yorkissa 20. tammikuuta 1956. Hänen isänsä William oli verkkouutisten toimittaja ja radioilmoittaja, ja hänen äitinsä Julie oli sairaanhoitaja. Hän ja hänen sisarensa kasvoivat River Valessa, New Jerseyssä, ja valmistui Pascack Hillsin lukiosta vuonna 1974. Hän jatkoi opintojaan Cornellin yliopistossa, kaksoisopinnot englantiin ja historiaan.

Valmistuttuaan yliopistosta vuonna 1978, Maher aloitti uransa koomikkona ja näyttelijänä. Vuonna 1979 hän oli Catch a Rising Star -komediaklubin isäntä New Yorkissa. Muutamaa vuotta myöhemmin vuonna 1982 hän alkoi esiintyä esimerkiksi Tonight Show Johnny Carsonin kanssa ja David Lettermanin Late Show -esityksissä.

Ura: Maherin elokuvan debyytti oli vuonna 1983 elokuvassa D.C. Ohjaamo.' 1980-luvun puolivälistä lähtien hän alkoi esiintyä myös useissa televisio-ohjelmissa rajoitetuissa rooleissa, mukaan lukien komediasarja 'Sara' (1985), 'Max Headroom' (1987), 'Murha, hän kirjoitti' (1989, 1990) ja ' Charlie Hoover '(1991). Muita elokuvia, joissa hän esiintyi tänä aikana, ovat Ratboy (1986), House II: The Second Story (1987), Cannibal Women in the Avocado Jungle of Death (1988), Newhart (1988) ja 'Pizza Man' (1991). Hän isännöi myös keskusteluohjelmaa Midnight Hour CBS: ssä vuonna 1990.

Maher todella kartalle sijoittanut rooli oli hänen asema myöhäisillan poliittisen keskusteluohjelman 'Poliittisesti väärin Bill Maherin kanssa' isäntänä, joka juoksi Comedy Centralissa vuosina 1993-1997 ja ABC: ssä vuosina 1997-2002. näyttelyn muoto avattiin Maherin ajankohtaisella monologilla, jota seurasi vieraiden esittely. Vieraat edustivat yleensä monipuolista taustaa, mukana ihmisiä esimerkiksi show-liiketoiminnasta, populaarikulttuurista, poliittisista asiantuntijoista, poliittisista konsulteista, kirjoittajista ja satunnaisista uutishahmoista. Vieraat (ja Maher itse joskus) käyvät sitten ajankohtaisia ​​keskusteluja. 'Poliittisesti virheellinen' oli erittäin suosittu ja voitti useita palkintoja juoksunsa aikana. Näihin kuuluvat Emmy-palkinto erinomaisesta teknisestä ohjauksesta, kaksi CableACE-palkintoa parhaasta Talk Show -sarjasta ja Genesis-palkinto parhaasta televisio-talk-showsta. Lisäksi Maher itse nimitettiin useille palkinnoille hänen isännöinnistään, kirjoittamisestaan ​​ja tuotannostaan ​​näyttelyssä, mukaan lukien 10 Emmy-ehdokkuutta, kaksi TV Guide -ehdoketta ja kaksi Writers Guild -ehdoketta. Maher esitti kiistanalaisia ​​kommentteja kuuden päivän kuluttua 11. syyskuuta tapahtuneista hyökkäyksistä. 'Poliittisesti korrekti' menetti merkittäviä tuloja, kun FedExin ja Sears Roebuckin kaltaiset yritykset vetivät mainoksensa. Tämän seurauksena ABC päätti olla uusimatta sopimusta näyttelyyn. Lopulta näyttely peruutettiin 16. kesäkuuta 2002.

Vuonna 2003 Maherista tuli uuden HBO-ohjelman 'Real Time with Bill Maher' isäntä, yhteistuottaja ja toinen kirjailija. Näyttelyn 18. kausi alkoi 19. tammikuuta 2020. Se seuraa samanlaista muotoa kuin 'Poliittisesti väärin', mutta siinä on vähemmän julkkiksia ja enemmän ajankohtaisten aiheiden asiantuntijoita, kuten toimittajia, professoreita ja poliitikkoja. 'Reaaliaikainen' on myös ollut laaja menestys, mikä näkyy sen pitkäikäisyydessä. Se on myös nimitetty yli 10 Primetime Emmy -palkinnolle ja kuudelle Writers Guild Awards -palkinnolle.

Koko uransa ajan Maher on nimetty Emmy-palkinnoksi 22 kertaa, mutta ei ole vielä voittanut sitä. Sinänsä hänellä on ennätys useimmista Emmy-ehdokkaista ilman voittoa. Hänet sijoittui Comedy Centralin kaikkien aikojen 100 suurimman stand-up-koomikon listalle vuonna 2005 ja sai tähti Hollywoodin kuuluisalla kävelykadulla syyskuussa 2010.

Michael Kovac / Getty Images

Muut projektit ja hankkeet: Omien ohjelmiensa ulkopuolella Maher on myös esiintynyt useissa kaapeliuutisverkostoissa poliittisena kommentaattorina. Erityisesti hän on säännöllinen vieras CNN: n The Situation Room with Wolf Blitzer -palvelussa ja MSNBC: n 'Hardball with Chris Matthews' ja 'The Rachel Maddow Show'. Hän on myös työskennellyt HBO-sarjan Vice-tuottajana ja tehnyt yhteistyötä ohjaaja Larry Charlesin kanssa dokumenttielokuvan Religulous (2008) tekemisessä. Lisäksi hän on julkaissut yhdeksän komediaerikoisuutta HBO: n kanssa, joista kaksi nimitettiin Emmy-palkinnoille, ja hän on myös kiertänyt ympäri Yhdysvaltoja esittäen standupia.

NY Mets Investment : Vuonna 2012 Maher osti vähemmistöosuuden New York Metsistä. Hänen osuutensa voi olla jopa 4%, mikä olisi maksanut 20 miljoonaa dollaria vuonna 2012. Metsien arvo on tänään noin 2 miljardia dollaria, mikä tarkoittaa, että 4 prosentin koko osuus olisi 80 miljoonaa dollaria.

Henkilökohtainen elämä: Maher ei ole koskaan naimisissa. Vuonna 2003 hän aloitti suhteet entiseen Playboy Cyber ​​Girl Coco Johnseniin, joka kesti 17 kuukautta. Suhteen päättymisen jälkeen Johnsen haastoi Maherin 9 miljoonan dollarin tuomioon vedoten 'tuskaan ja kärsimykseen' ja väitti, että hän oli luvannut mennä naimisiin hänen kanssaan. Oikeusjuttu hylättiin toukokuussa 2005. Muihin naisiin, joihin hän on ollut romanttinen yhteys, kuuluvat myydyin kirjailija ja entinen malli Karrine Steffans, tiedeopettaja ja toimittaja Cara Santa Maria sekä laulaja Anjulie Persaud.

Hän toimii monien eri organisaatioiden neuvottelukunnassa, mukaan lukien tiedettä ja maallisia arvoja edistävä Project Reason ja NORML (The National Organization for the Reform of Marijuana Laws). Hän on myös ollut PETA: n hallituksen jäsen vuodesta 1997.

Kiinteistöt : Bill maksoi tammikuussa 2020 miljoonan dollarin asunnosta Catalina-saarella Los Angelesin rannikon tuntumassa. Paluu mantereelle, hän omistaa 3,2 hehtaarin kiinteistön Beverly Hillsin yläpuolella olevilla vuorilla, jonka hän osti Ben Affleckiltä vuonna 2003. Tämän kiinteistön arvo on todennäköisesti 20 miljoonaa dollaria pohjoiseen.

Bill Maher Nettovarallisuus

Bill Maher

Nettovarallisuus: 140 miljoonaa dollaria
Palkka: 10 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 20. tammikuuta 1956 (65 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 8 tuumaa (1,73 m)
Ammatti: Koomikko, näyttelijä, elokuvatuottaja, käsikirjoittaja, kirjailija, kommentaattori, televisio-tuottaja, juontaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2021
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu