Bill New Net Worth

Paljonko Bill Nye Worth on?

Bill New Net Worth: 8 miljoonaa dollaria

Bill Nye Nettovarallisuus ja palkka: Bill Nye on amerikkalainen koomikko, televisio-isäntä, koneinsinööri ja luonnontieteiden kouluttaja, jonka nettovarallisuus on 8 miljoonaa dollaria. Hänet tunnetaan kenties parhaiten siitä, että hän toimi vuosina 1993-1998 esitetyn tiedeohjelman Bill Nye the Science Guy isäntänä.

Aikainen elämä: William Sanford Nye, joka tunnetaan paremmin nimellä Bill Nye tai Bill Nye Science Guy, syntyi Washington DC: ssä 27. marraskuuta 1955. Hänen äitinsä Jacqueline Jenkins-Nye (1921-2000) oli koodin murtaja toisen maailmansodan aikana. Hän oli sodan aikana eliittiryhmässä nuoria naisia, jotka tunnettiin nimellä 'Goucher Girls' ja jotka olivat Marylandin Goucher Collegen alumneja ja jotka laivasto otti palvelukseen värväämään saksalaisia ​​ja japanilaisia ​​koodeja. Hänen isänsä, Edwin Darby 'Ned' Nye (1917-1997), oli urakoitsija, joka palveli myös toisessa maailmansodassa. Itse asiassa Ned Nye oli vangittu sodan aikana ja viettänyt neljä vuotta sotavankina japanilaisessa leirissä.

Nye osallistui Sidwell Friendsin lukioon stipendillä. Valmistuttuaan lukiosta vuonna 1973 hän opiskeli Cornellin yliopistossa Ithacassa, New Yorkissa, jossa hän opiskeli Sibleyn kone- ja lentokonetekniikan koulussa. Cornellissa hänen rakkautensa tieteeseen todella syveni, varsinkin kun hän osallistui Carl Saganin luokkiin tähtitieteestä. Nye valmistui yliopistosta vuonna 1977 kandidaatin tutkinnolla konetekniikassa.

Varhainen ura: Valmistuttuaan Cornellista Nye muutti Washingtonin osavaltioon työskentelemään insinöörinä Boeing Corporationille ja Sundstrand Data Controlille lähellä Seattlen kaupunkia. Boeingissa ollessaan Nye vastasi hydraulisen resonanssin vaimenninputken keksimisestä, joka otettiin käyttöön Boeing 747 -lentokoneissa. Samana aikana Nye haki myös neljä kertaa NASAn astronauttien koulutusohjelmaan, vaikka kaikki hänen hakemuksensa eivät olleet onnistuneita.

Samalla kun hän työskenteli Boeingissä, Nye alkoi työskennellä komedian puolella sen jälkeen, kun hän voitti Steve Martin -hakuisen kilpailun vuonna 1978. Hän työskenteli kokonaisia ​​päiviä Boeingissa ja teki sitten stand-up-komediaa yöllä. Viikonloppuisin vapaa-ajallaan hän työskenteli myös vapaaehtoistyönä tieteen selittäjänä Tyynenmeren tiedekeskuksessa.

Televisio-ura: Lokakuussa 1986 Nye lopetti työnsä Boeingissa keskittyä komediauraansa. Samana vuonna hän sai työn kirjailijana / näyttelijänä paikallisessa Seattlen luonnoskomediasarjassa Almost Live! Juuri tässä näyttelyssä keksittiin hänen kuuluisa lempinimensä. Eräänä päivänä näyttelyn isäntä lausui väärin sanan 'gigawatt', ja Nye korjasi hänet suorana lähetyksenä. Isäntä sanoi heti: 'Kuka luulet olevasi? Bill Nye ... tiedepoika? '. Nimi on juuttunut siitä lähtien. Hän jatkoi työnhakua televisiosta, ja vuonna 1989 hän siirtyi isännän tehtävään Washingtonin osavaltion ekologiaministeriön tukemaan lyhytkoulutusohjelmaan Fabulous Wetlands. Hän seurasi tätä esiintymisillä Disney Channelin täysin uudessa Mikki Hiiriklubissa ja live-action-opetussegmenteissä elokuvassa Back to the Future: The Animated Series (1991-1993).

Vuonna 1993 Nye yhdisti voimansa James McKennan, Erren Gottliebin ja Elizabeth Brockin kanssa kehittämään pilotin Seattlen yleisradioasemalle KCTS-TV. He nimesivät uuden esityksensä 'Bill Nye Science Guy'. Disney jakoi näyttelyn, ja sen tuottivat yhdessä Walt Disney Television ja Rabbit Ears Productions. Esitys sisällytettiin osaksi syndikaattisarjapakettia, jota tarjottiin paikallisille asemille aikataulutusta varten, jotta ne täyttävät Lasten televisiolain vaatimukset. Tämän seurauksena Bill Nye Science Guy oli itse asiassa ensimmäinen ohjelma, joka esitettiin samanaikaisesti julkisissa ja kaupallisissa televisioasemissa.

(Kuva: Dave Kotinsky / Getty Images)

Ilmaisussaan vuosina 1993-1998 'Bill Nye the Science Guy' nautti korkeimpia katsojalukuja opetustelevisio-ohjelmissa Yhdysvalloissa. Lisäksi tapa, jolla esitys teki luonnontieteistä viihdyttävää ja lähestyttävää, teki siitä suositun opetusvälineen, jota opettajat käyttivät luokkahuoneissa. Näyttely voitti yhdeksäntoista Emmy-palkintoa 23 saadusta ehdokkaasta. Nye tuli tunnetuksi näyttelyn puvusta, jauhesinisestä laboratoriotakista ja rusetista.

Bill Nye Science Guyn menestyksen jälkeen Nye oli toivonut voivansa kehittää uuden esityksen, joka on tarkoitettu kypsemmälle yleisölle ja joka käsittelee tieteen kiistanalaisia ​​aiheita, kuten ilmaston lämpeneminen. Luovien käsitteiden erojen, rahakiistojen ja budjettirajoitusten vuoksi näyttely kuitenkin yritti päästä eroon. `` The Eyes of Nye '' lopulta otti American Public Television (PBS hylkäsi sen), mutta se esitettiin vain yhden kauden vuonna 2005.

Nye on sittemmin jatkanut työskentelyä kirjoittajana, kouluttajana, julkisena puhujana ja television isäntänä. Hän on kirjoittanut yli tusina kirjaa, mukaan lukien sellaiset otsikot kuin '' Kieltämätön: evoluutio ja tiede luomisesta '' (2014). Monien muiden mediaesitysten lisäksi hän isännöi vuonna 2017 Netflix-sarjaa Bill Nye säästää maailmaa.

Disney-oikeusjuttu : Elokuussa 2017 Bill Nye ja hänen Bill Bill Nye the Science Guy -yhteisön luojat tekivät 37 miljoonan dollarin oikeusjutun Disneyä vastaan ​​väittäen, että studio ei maksanut 50% leikkausta tuotannosta. Nyen asianajajat väittivät, että Disney 'teki salaliiton estääkseen [Billiä] saamasta täydellistä ja kohtuullista kirjanpitoa BNSG-sarjan ja sen johdannaistuotteiden kustannuksista.' Nye on väittänyt, että hänen kustannuksellaan palkattu tilintarkastaja arvioi, että Disneyn aliraportointi on yhteensä 28 miljoonaa dollaria, josta 9,4 miljoonaa dollaria olisi hänelle henkilökohtaisesti velkaa.

Muu työ: Nye on kolmen Yhdysvaltojen patentin haltija: ballet pointe -kengät, kasvatuksellinen suurennuslasi ja laite, joka voi kouluttaa urheilijaa heittämään palloa.

Henkilökohtainen elämä: Nye meni naimisiin muusikon Blair Tindallin kanssa helmikuussa 2006, mutta avioliitto mitätöitiin vain seitsemän viikkoa myöhemmin avioliittoluvan julistamisen jälkeen mitätöityksi. Sitten vuonna 2007 hän sai lähestymismääräyksen Tindallia vastaan, kun hän murtautui hänen taloonsa. Hänellä on asuntoja Kaliforniassa New Yorkissa ja Mercer-saarella lähellä Seattlea.

Bill New Net Worth

Bill Nye

Nettovarallisuus: 8 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 27. marraskuuta 1955 (65 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa (1,85 m)
Ammatti: Tutkija, insinööri, koomikko, juontaja, käsikirjoittaja, näyttelijä, kouluttaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu