Bill O'Reilly Nettovarallisuus

Paljonko Bill OReilly Worth on?

Bill OReilly Nettovarallisuus: 85 miljoonaa dollaria

Bill OReillyn palkka

25 miljoonaa dollaria

Bill O'Reilly Nettovarallisuus: Bill O'Reilly on amerikkalainen kirjailija, radio-isäntä, syndikoitu kolumnisti, poliittinen kommentaattori ja entinen televisio-isäntä, jonka nettovarallisuus on 85 miljoonaa dollaria. Hänet tunnetaan parhaiten työstään Fox Newsissä, missä hän isännöi O'Reilly-tekijä eri muodoissa vuosina 1996--2017. Fox ansaitsi Fox Newsin uransa huipulla 25 miljoonan dollarin vuosipalkan.

Aikainen elämä: William James O'Reilly Jr. syntyi 10. syyskuuta 1949 Manhattanilla New Yorkissa. Hänet kasvatettiin Fort Lee, New Jersey ja Levittown Long Islandilla. Hänellä on sisar Janet. Hän osallistui Chaminade-lukioon Mineolassa, yksityiseen katoliseen poikien lukioon, joka valmistui vuonna 1967. Sitten hän jatkoi opiskeluaan Marist Collegessa Poughkeepsiessä, New Yorkissa, ja vietti vuoden myös ulkomailla Englannissa Queen Mary Collegessa Lontoon yliopistossa. Valmistuttuaan yliopistosta vuonna 1971 hän siirtyi opettamaan englantia ja historiaa Monsignor Pace High Schoolissa Miamissa. Palattuaan kouluun vuonna 1973 hän sai taiteen maisterin tutkinnon Bostonin yliopistosta lähetystoiminnassa. Myöhemmin hän osallistui myös Harvardin yliopiston John F.Kennedyn hallintokouluun, jossa hän sai maisterin tutkinnon julkishallinnosta vuonna 1996.

Median ura: O'Reilly aloitti televisiouutisuransa raportoimalla ja ankkuroimalla tehtäviä WNEP-TV: ssä Scrantonissa Pennsylvaniassa. Siellä ollessaan hän myös satunnaisesti raportoi säästä. Muita asemia, joilla hän työskenteli uransa alkuvuosina, ovat WFAA-TV Dallasissa, KMGH-TV Denverissä, KATU Portlandissa, WFSB Hartfordissa, WNEV-TV (nyt WHDH-TV) Bostonissa ja WCBS-TV vuonna New York. Tänä aikana hän voitti kaksi paikallista Emmy-palkintoa uutislähetyksistään: yhden Denverissä Skyjacking-levityksen vuoksi ja toisen New Yorkissa korruptoituneiden kaupungin marsalkkajen tutkinnasta. Lisäksi hän työskenteli kirjeenvaihtajana CBS Newsiin vuonna 1982.

Kun O'Reilly antoi vuonna 1986 muistopuhe ystävälleen Joe Spencerille, ABC Newsin kirjeenvaihtajalle, joka kuoli helikopterin onnettomuudessa tarinan kertomisen aikana, ABC Newsin presidentti Roone Arledge vaikutti hautajaisissa puhumiseensa ja päätti palkata hänet. ABC: ssä ollessaan O'Reilly isännöi päiväsaikailmoituksia esikatsellakseen tarinoita, jotka oli tarkoitus raportoida ohjelmassa Maailman uutiset tänään ja oli myös yleinen toimeksiantojen toimittaja esimerkiksi Hyvää huomenta Amerikka ja Yölinja .

Hän siirtyi liittymään kansallisesti syndikoituun näyttelyyn Inside Edition vuonna 1989, jonka tuotti King World tuolloin ja tuotti CBS Television Distribution nyt. Hänestä tuli nopeasti ohjelman ankkuri, vain kolme viikkoa myöhemmin, kun alkuperäinen ankkuri David Frost lähti näyttelystä. O'Reillyn tilalle tuli Deborah Norville vuonna 1995.

O'Reilly palkattiin lokakuussa 1996 ankkuroimaan oma show Foxille, O'Reillyn raportti , nimettiin myöhemmin uudelleen O'Reilly-tekijä . Esityksellä oli suuri suosio, ja sen hyväksi aloitettiin suuntaus enemmän mielipiteen suuntautuneeseen prime-time-kaapeli-uutisohjelmointiin. O'Reillyä ja hänen esitystään syytettiin kuitenkin usein tosiasioiden vääristämisestä ja harhaanjohtavien tilastojen käytöstä raportoinnissa. Lisäksi O'Reilly isännöi radio-ohjelmaa Radio-tekijä vuosina 2002--2009 ja palasi radioon vuonna 2019 päivittäisellä 15 minuutin sarjalla, O'Reilly-päivitys .

Kuva: Ilya S.Savenok / Getty Images

Ammu Foxilta: Huhtikuussa 2017 New York Times julkaisi raportin, jossa kerrottiin yksityiskohtaisesti, kuinka Bill O'Reilly ja Fox maksoivat 50 miljoonaa dollaria ankkuria vastaan ​​nostettujen erilaisten seksuaalisen häirinnän kanteiden ratkaisemiseksi. Pelkästään yksi ratkaisu oli 9 miljoonaa dollaria. Kiista aiheutti tulipalon kritiikin, joka lopulta johti hänen ampumiseen verkosta. Muutama kuukausi hänen irtisanomisensa jälkeen lisäraportti paljasti vielä yhden 32 miljoonan dollarin sovinnon, jonka väitettiin maksaneen yhdelle naiselle. Se on yhteensä 82 miljoonaa dollaria oletettuja voittoja. Tämä viimeinen väite aiheutti myös Billin pudottamisen hänen agenttinsa United Talent Agency -yrityksessä.

Hänen tilalleen tuli myöhemmin Tucker Carlson, joka seuraavan vuoden aikana kasvoi hitaasti pisteeseen, jossa hänen keskimääräinen katsojakuntansa tavallisesti saavuttaa tai voittaa O'Reillyn entiset parhaat numerot. Tuckerille maksetaan murto-osa Billin entisestä palkasta, jonka ilmoitettiin olevan 25 miljoonaa dollaria vuodessa. O'Reilly sai kuulemma myös Foxilta 25 miljoonan dollarin ratkaisun, kun hänet erotettiin, mikä vastaa yhden vuoden palkkaa.

Muut hankkeet: Television ja radion ulkopuolella Bill on tuottelias kirjailija. Vuodesta 1998 lähtien Bill on kirjoittanut yli 15 kirjaa, joista monet ovat nousseet New York Timesin bestseller-listan kärkeen. Hänen vuoden 2006 kirjansa Kulttuurin soturi myi miljoona painettua kappaletta pelkästään kolmen ensimmäisen kuukauden aikana. Fox'in ampumisen jälkeen vuonna 2017 O'Reilly muutti podcastien maailmaan podcastinsa kanssa Ei Spin-uutisia ensi-ilta huhtikuussa 2017.

Henkilökohtainen elämä: Bill oli naimisissa PR-johtajan Maureen McPhilmyn kanssa vuodesta 1996 lähtien heidän erostaan ​​vuonna 2010. Heidän avioeronsa saatiin päätökseen vuonna 2011. Heillä on yhdessä tytär ja poika, ja kumpikin asuu edelleen Manhassetin New Yorkin hyväpalkkaisella alueella Long Islandilla.

Toukokuussa 2016 O'Reilly haastoi McPhilmyn 10 miljoonan dollarin edestä väittäen, että hän '' esitti virheellisiä esityksiä ja olennaisia ​​puutteita olemassa olevasta tosiasiasta ... ainoana tarkoituksena saada kantaja suostumaan yhteisymmärrykseen yhteisymmärryksestä ja hankkimaan rahaa ja kiinteistöä olemassa olevan ylimääräisen rahaksi -suhde. '' McPhilmy on nyt naimisissa Jeffrey Gross -nimisen poliisin kanssa. Hänen kerrotaan kerskuneen huijaten Billia Jeffreyn kanssa heidän avioliitonsa ajan.

Bill O

Bill O'Reilly

Nettovarallisuus: 85 miljoonaa dollaria
Palkka: 25 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 10. syyskuuta 1949 (71 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 3 tuumaa (1,93 m)
Ammatti: Kirjoittaja, toimittaja, kirjailija, kommentaattori, juontaja, TV-persoona, televisio-tuottaja, näyttelijä, käsikirjoittaja, historioitsija
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Bill OReillyn tulos

  • O'Reilly-tekijä 10 000 000 dollaria vuodessa
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu