Billie Joe Armstrongin nettovarallisuus

Kuinka paljon Billie Joe Armstrong on arvoinen?

Billie Joe Armstrongin nettovarallisuus: 75 miljoonaa dollaria

Billie Joe Armstrongin nettovarallisuus: Billie Joe Armstrong on amerikkalainen laulaja, lauluntekijä, muusikko ja näyttelijä, jonka nettovarallisuus on 75 miljoonaa dollaria. Armstrong tunnetaan parhaiten punk rock -yhtyeen Green Day -laulajana, ja hän on ollut myös yhtyeiden Pinhead Gunpowder, The Coverups, Foxboro Hot Tubs, The Longshot ja The Network yhtyeiden jäsen. Green Dayn kaksi ensimmäistä albumia, 39 / Smooth (1990) ja Kerplunk! (1991) vakiinnuttivat paikkansa 90-luvun alkupuolella sijaitsevassa Etelä-Kalifornian punk-näyttämössä, mutta kun vuoden 1994 Dookie julkaistiin suurella levy-yhtiöllä ja myytiin yli 8 miljoonaa kappaletta, yhtyettä syytettiin myymisestä.

Jokaisella Green Day -albumilla Armstrong jätti huomiotta ryhmän varhaisfanien kritiikin, kun bändi jatkoi aseman vahvistamista valtavirrassa ja huipentui vuoden 2004 American Idiot -rock-oopperaan, josta tuli yllätys kansainväliseksi menestykseksi, monilevyiseksi. platina Grammyn voittaja ja Tony-palkittu Broadway-musikaali. Green Day on julkaissut 13 studioalbumia ja myynyt yli 75 miljoonaa levyä, ja vuonna 2015 ne otettiin mukaan Rock and Roll Hall of Fameen. Billie Joe on esiintynyt myös useissa elokuva- ja televisioprojekteissa, perustanut levy-yhtiön (Adeline Records), avannut oman kitarakaupan (Broken Guitars) ja perustanut Oakland Coffee Worksin Green Day -bänditovereidensa kanssa.

Aikainen elämä: Billie Joe Armstrong syntyi 17. helmikuuta 1972 Oaklandissa Kaliforniassa. Hän varttui Rodeossa Kaliforniassa äitinsä Ollien (tarjoilija), isän Andrewin (kuorma-autonkuljettaja ja jazzmuusikko) ja viiden vanhemman sisaruksen kanssa. Valitettavasti Andrew kuoli ruokatorven syöpään, kun Billie Joe oli 10-vuotias. Armstrong kiinnostui musiikista jo varhaisessa iässä, ja Hillcrestin peruskoulun opettaja kehotti häntä nauhoittamaan kappaleen 'Look for Love' paikalliselle Fiat Records -levylle vasta 5-vuotiaana. Billie Joe tapasi tulevan Green Day -bändikaverinsa Mike Dirntin Hillcrest Elementary -kahvilassa, kun hän oli 10-vuotias, ja he perustivat bändin Sweet Children viisi vuotta myöhemmin. Armstrong osallistui lukioon John Swettin lukiossa ja Pinole Valleyn lukiossa, mutta keskeytti 18-vuotiaana.

Ura: Vuonna 1988 Sweet Children allekirjoitti Lookout! Levyt ja muuttivat nimensä Green Dayiksi ennen kuin julkaisivat ensimmäisen EP: n, vuoden 1989 '1000 tuntia'. He julkaisivat kaksi ensimmäistä studioalbumiaan Lookout! Levyt, ja vuoden 1990 lopulla Tré Cool alkoi soittaa rumpuja Green Daylle sen jälkeen, kun Armstrong esiintyi Trén yhtyeen The Lookoutsin EP: llä. Noin tuolloin Billie Joe liittyi Pinhead Gunpowderiin, ja bändi julkaisi yhden studioalbumin ja kahdeksan EP: tä vuosina 1991-2008. Vuonna 1994 Green Day julkaisi Dookie-levyn Reprise Recordsilla, ja se sai Diamond-sertifikaatin vuonna 1999. Albumi saavutti # 2. sija Billboardilla 200 ja numero 1 Australian, Kanadan ja Uuden-Seelannin listoilla. Green Dayn seuraavat kaksi albumia, Insomniac (1995) ja Nimrod (1997), saivat 2x Platinum -levyn, ja vuoden 2004 American Idiot -sertifikaatti oli 6x Platinum -sertifikaatti ja se sijoittui seitsemän maan listoille.

(Kuva: Phil Walter / Getty Images)

2000-luvun alussa Armstrong teki yhteistyötä The Go-Go: n ja Ryan Adamsin kanssa ja julkaisi albumin Money Money 2020 (2003) Green Network -sivuhankkeen The Network kanssa. Vuonna 2008 hän julkaisi albumin 'Stop Drop and Roll !!!' Foxboro Hot Tubsin kanssa, ja se saavutti 21. sijan Billboard 200 -sarjassa. Vuonna 2009 Green Day julkaisi toisen rockoopperansa, 21st Century Breakdown, ja American Idiot sovitettiin Broadwayn musikaaliksi, joka voitti Tonys Paras musikaalin maisemakuva ja musikaalin paras valaistussuunnittelu. Billie Joe esiintyi St.Jimmyksi useassa musikaalin esityksessä ja hänen oli tarkoitus aloittaa roolinsa elokuvan sovituksessa, mutta vuonna 2020 hän paljasti, että elokuva on 'melko romutettu'. Vuonna 2013 Armstrong oli The Voice -sovelluksen avustava mentori, ja hän julkaisi Foreverly-levyn Everly Brothers -kuvista Norah Jonesin kanssa. Vuonna 2018 Billie Joe julkaisi albumin The Longshotin kanssa ja kiersi heidän kanssaan.

Vaikka Armstrong tunnetaan parhaiten työstään Green Dayn kanssa ja suosituimmista sinkuista, kuten 'Basket Case', 'Good Riddance (Time of Your Life)' ja 'Wake Me Up When September Ends', hän on esiintynyt myös monissa elokuvissa ja TV: ssä näyttää. Hän on lainannut äänensä elokuville The Simpsons Movie (2007) ja King of the Hill (1997), ja hän on vieraillut elokuvissa Nurse Jackie (2012) ja Drunk History (2016). Billie Joen elokuvateoksiin kuuluu lipputulot ”This Is 40” (2012) ja palkittu itsenäinen elokuva ”Like Sunday, Like Rain” (2014), ja hänellä oli päärooli Ordinary World -elokuvassa (2016) ja hän osallistui neljään kappaleita elokuvan ääniraitaan.

Henkilökohtainen elämä: Biseksuaali Armstrong meni naimisiin Adrienne Nesserin kanssa 2. heinäkuuta 1994, ja seuraavana päivänä he saivat tietää, että Adrienne oli raskaana. He toivottivat pojan Josephin tervetulleeksi 28. helmikuuta 1995 ja antoivat hänelle pikkuveljen Jakobin 12. syyskuuta 1998, sekä Joseph että Jakob seurasivat isänsä jalanjäljissä ja heistä tuli muusikkoja. Billie Joella on ollut osansa oikeudellisista ongelmista, ja hänet pidätettiin vuonna 1996 siveettömän altistumisen vuoksi Wisconsinissa järjestetyn näyttelyn jälkeen ja vuonna 2003 juomisen ja ajamisen jälkeen ylinopeuden vuoksi. Vuonna 2011 hänet potkaistiin Southwest Airlines -lennolta liian matalien housujensa takia, ja vuonna 2012 Las Vegasin iHeartRadio-musiikkifestivaaleilla hän keskeytti Green Dayn asetetun kappaleen puolivälissä, meni räjähtävään rytmiin mursi kitaransa. Kaksi päivää myöhemmin Green Day ilmoitti, että Armstrong hakee päihteiden väärinkäyttöä.

Palkinnot ja kunniamerkit: Vuonna 2008 lukijat äänestivät Armstrongin # 1: stä Kerrang! lehden 50 seksikkäintä ihmistä rock-listalla, ja vuonna 2010 hän sijoittui sijalle 25 Gibsonin kaikkien aikojen kärkeen. Billie Joe on voittanut 5 Grammyä: Paras vaihtoehtoinen musiikkiesitys elokuvalle Dookie (1995), paras rock-albumi elokuville American Idiot (2005) ja 21st Century Breakdown (2010), Vuoden levy levylle kappaleille Boulevard of Broken Dreams (2006), ja paras musikaali-albumi tuottajalle 'American Idiot: The Original Broadway Cast Recording' (2011). Green Dayn myötä Armstrong on ansainnut yli 90 palkintoa, joista kolme on American Music Awards, kuusi Billboard Music Awards, viisi MTV Europe Music Awards, 11 MTV Video Music Awards ja 17 California Music Awards.

Kiinteistöt: Vuonna 1997 Billie Joe maksoi 600 000 dollaria, jotta arkkitehti Mark Becker suunnitteli hänelle 6 911 neliömetrin kartanon Oaklandissa Kaliforniassa, ja hän myi sen 4,85 miljoonalla dollarilla vuonna 2009. Heinäkuussa 2020 5 makuuhuoneen koti tuli markkinoille 7,25 dollaria. miljoona, ja kysyttävä hinta laski 6,5 miljoonaan dollariin muutama kuukausi myöhemmin.

Billie Joe Armstrongin nettovarallisuus

Billie Joe Armstrong

Nettovarallisuus: 75 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 17. helmikuuta 1972 (49 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 7 tuumaa (1,702 m)
Ammatti: Laulaja, lauluntekijä, muusikko, kitaristi, näyttelijä, säveltäjä, liikemies, moninstrumentalisti
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu