Billy Bob Thorntonin nettovarallisuus

Paljonko Billy Bob Thornton on arvoinen?

Billy Bob Thorntonin nettovarallisuus: 45 miljoonaa dollaria

Billy Bob Thorntonin nettovarallisuus ja palkka: Billy Bob Thornton on amerikkalainen näyttelijä, käsikirjoittaja, tuottaja ja muusikko, jonka nettovarallisuus on 45 miljoonaa dollaria. Thornton on todella vaikuttanut viihdeteollisuuteen sekä näyttelijänä että käsikirjoittajana. Nykyään hänen ainutlaatuinen läsnäolo ruudulla ja huumorintaju ovat tehneet hänestä kaivatun lisäyksen useisiin elokuviin.

Thornton saapui paikalle suhteellisen myöhään elämässään, ja hän aloitti taiteellisen uransa musiikkiteollisuudessa. Todistettuaan arvonsa käsikirjoittajana hän alkoi tähdätä omissa elokuvissaan ja hänestä tuli vähitellen menestyvempi näyttelijä. Uransa aikana Thornton on voittanut monia palkintoja, kuten Oscar-palkinnon, kaksi Kultaista maapalloa, kaksi Kriitikon valintapalkintoa, Independent Spirit -palkinnon ja monia muita. Vuonna 2004 Billy Bob sai myös tähden Hollywoodin Walk of Fame -kadulla.

Aikainen elämä: William Robert Thornton syntyi 4. elokuuta 1955 Hot Springsissä, Arkansasissa. Hänen lempinimensä noudattaa hänen isänsä William Raymond 'Billy Ray' Thorntonin sopimusta, joka oli lukion opettaja ja koripallovalmentaja. Metodistisessa perheessä kahden veljen rinnalla kasvanut Billy Bobin perhe muutti usein Arkansasissa, asuessaan Alppien, Malvernin ja Holly-vuorten alueella. Thorntonin perhe ei ollut varakas, ja he asuivat mökissä ilman sähköä tai putkistoa.

Käyessään lukiossa Billy Bobista tuli lahjakas baseball-pelaaja. Aluksi näytti siltä, ​​että hänestä voisi tulla ammattilainen, mutta loukkaantuminen tuhosi hänen mahdollisuutensa uraan Kansas City Royalsissa. Hän vietti seuraavan jakson työskennellessään Arkansasin osavaltion liikenneministeriössä ennen kuin opiskeli psykologiaa Henderson State Universityssä. Kahden lukukauden jälkeen hän putosi ja muutti Los Angelesiin.

Ennen muuttoa Los Angelesiin hän suunnitteli suunnitelman lapsuudenystävänsä Tom Eppersonin kanssa. Yhdessä he päättivät jatkaa uraa viihdeteollisuudessa, ja Billy Bob innostui näyttelijäurasta. Vaikka Thornton kävi monissa koe-esiintymisissä alkuaikoina Los Angelesissa, rooleja oli vaikea saada aikaan. Hän päätyi maksamaan laskut työskentelemällä pikaruokaravintoloissa ja telemarkkinoijana. Tänä aikana hän aloitti myös musiikkiuransa ja liittyi yhtyeeseen nimeltä Jack Hammer.

Kohtalon aivohalvauksessa Billy Bob löysi itsensä kasvotusten ohjaajan ja käsikirjoittajan Billy Wilderin kanssa eräänä päivänä työskennellessään tarjoilijana alan tapahtuman aikana. Pari aloitti keskustelun, ja Wilder antoi Thorntonille yhden tärkeän neuvon: keskittyä vähemmän näyttelemiseen ja vakiinnuttaa itsesi käsikirjoittajana. Thornton otti neuvot sydämeen ja muutti lähestymistapaansa viihdeteollisuuteen seuraavina vuosina.

Ura: Vaikka Billy Bob Thornton esiintyi muutamassa pienessä elokuva- ja televisioroolissa 80-luvulla, hän todella saapui paikalle, kun hän esiintyi elokuvassa 'Yksi väärä liike'. Hän kirjoitti käsikirjoituksen Tom Eppersonin kanssa, ja kriitikot kiittivät häntä välittömästi hänen esityksestään. Useiden pienten roolien jälkeen 90-luvulla Thornton kirjoitti Sling Blade -skriptin. Sitten hän näytteli elokuvassa ja ohjasi sen, voittamalla useita palkintoja saavutuksestaan. 90-luvun loppupuolella hän esiintyi elokuvissa 'Ensivärit' ja ohjasi 'Kaikki kauniit hevoset' vuonna 2000. Elokuvan kriittinen vastaanotto oli kuitenkin niin huono, että hän vannoi koskaan ohjaavansa uudelleen.

Jotkut hänen merkittävimmistä rooleistaan ​​olivat Hollywoodin menestysfilmeissä, kuten 'Armageddon', 'Yksinkertainen suunnitelma', 'Hirviön pallo', 'Banditit' ja 'Mies, jota ei ollut siellä'. Vuonna 2003 Billy Bob soitti tunnetusti alkoholistista, itsemurhaa esittävää Joulupukkia mustassa komediassa 'Bad Santa'. Kun Thornton tuli tunnetuksi näyttelijänä, joka oli taitava pelaamaan kusipää, hän alkoi esiintyä elokuvissa, kuten 'School for Scoundrels' ja 'Mr. Lehtokurppa.' Tästä huolimatta hän taisteli myös tyypinvastaista esiintymällä esiintymisissä kuten The Astronaut Farmer.

Vuonna 2014 Billy Bob keskittyi enemmän televisioon, ja hän varasi toistuvan roolin Fargossa. Hän esiintyi myös vieraana Big Bang Theory -tapahtumassa sinä vuonna. Vuonna 2016 hän varasi pääroolin Amazon Studios -sarjan Goliath-sarjassa, joka kertoi pestystä lakimiehestä. Vuonna 2017 'Goliath' hyväksyttiin toiselle kaudelle.

(Kuva John Lamparski / Getty Images for Tribeca TV Festival)

Ihmissuhteet: Billy Bob Thorntonin ensimmäinen vaimo oli Melissa Lee Gatlin, ja hän erosi hänestä kahden vuoden avioliiton jälkeen vedoten Thorntonin uskottomuuteen. Heillä oli yksi lapsi parisuhteensa aikana. Hänen seuraavat kaksi avioliittoa näyttelijöiden Toni Lawrence ja Cynda Williams kanssa kesti myös kaksi vuotta. Vuonna 1993 Pietra Dawn Cherniakista tuli Thorntonin neljäs vaimo, ja pariskunnalla oli avioliiton aikana kaksi lasta. Tšerniak erosi hänestä neljän vuoden kuluttua ja syytti häntä puolison väärinkäytöstä.

Vuonna 2000 Billy Bob pääsi otsikoihin, kun hän meni naimisiin Angelina Jolie - nainen, joka oli 20 vuotta nuorempi. Tuloksena oleva median vimma ei koskaan lakannut ennen kuin pari erottui vuonna 2002. Vuonna 2014 Billy Bob meni naimisiin kuudennen vaimonsa Connie Anglandin kanssa. Hän oli käynyt meikkivaikutusten asiantuntijan kanssa 11 vuotta ennen heidän häätään. Heillä on yksi lapsi yhdessä ja he asuvat tällä hetkellä Los Angelesissa.

Kiinteistöt: Vuonna 2000 Billy Bob Thorton ja hänen silloinen vaimonsa Angelina Jolie ostivat kiinteistön Beverly Hillsistä. Myyjä oli Slash, Guns N 'Roses -kitaristi, ja hinta oli 3,7 miljoonaa dollaria. Kun Thornton ja Jolie erosivat, hän onnistui pitämään kiinni kiinteistöstä avioeropapereiden jälkeen. Myöhemmin hän piti kiinni 11 000 neliömetrin kartanosta vuoteen 2013 asti, jolloin hän purki sen 8 miljoonalla dollarilla ja ansaitsi huomattavan voiton alkuinvestoinnistaan.

Vuonna 2008 Thornton murskasi kiinteistölle Point Dumen naapurustossa Malibussa ja maksoi 2,35 miljoonaa dollaria. 2700 neliömetrin kiinteistössä on minimalistinen arkkitehtuuri, runsaasti ulkotilaa ja neljä makuuhuonetta. Toisin kuin edellisessä kiinteistökaupassaan, Billy Bob menetti rahaa, kun hän myi tämän kiinteistön vuonna 2018. Sen jälkeen kun se oli saatettu markkinoille, paras hänen saamansa tarjous oli 2,1 miljoonaa dollaria, mikä oli veteraaninäyttelijälle 250 000 dollaria.

Vuonna 2013 Billy Bob osti kiinteistön Brentwoodista 2,7 miljoonalla dollarilla. Brentwoodin varakkaassa Mandeville Canyonin kaupunginosassa sijaitseva 3600 neliön jalkainen omaisuus istuu takapihan kallion edessä. Sisustussuunnittelun kohokohtia ovat ranskalaiset ovet ja laajat parvekkeet. Voimakkaasti uusitussa kodissa on myös aurinkoenergialla lämmitetty suolaisen veden uima-allas.

Billy Bob Thorntonin nettovarallisuus

Billy Bob Thornton

Nettovarallisuus: 45 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 4. elokuuta 1955 (65 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 1,83 m (6 jalkaa)
Ammatti: Näyttelijä, muusikko, käsikirjoittaja, elokuvaohjaaja, ääninäyttelijä, laulaja-lauluntekijä, elokuvatuottaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu