Billy Bushin nettovarallisuus

Kuinka paljon Billy Bush on arvoinen?

Billy Bushin nettovarallisuus: 13 miljoonaa dollaria

Billy Bushin palkka

3 miljoonaa dollaria

Billy Bushin nettovarallisuus ja palkka: Billy Bush on amerikkalainen radio- ja televisio-isäntä, jonka nettovarallisuus on 13 miljoonaa dollaria. Billy tunnetaan todennäköisesti parhaiten ajastaan, joka isännöi 'Access Hollywoodia', syndikoitua viihde-uutisshowa, joka johti surullisen raakanauhaan, johon osallistui Donald Trump .

Aikainen elämä: William ('Billy') Hall Bush syntyi 13. lokakuuta 1971 Manhattanilla New Yorkissa Josephinen ja Jonathan Bushin luona. Hänen vanhempi veljensä on Jonathan S. Bush, ja hänen isänsä puolella oleva setä oli George H.W. Puska. Bush osallistui lukioon St. Bernard's Schoolissa Manhattanilla ja lukioon St. George's Schoolissa Middletownissa Rhode Islandilla. Bush valmistui Colby Collegesta vuonna 1994 kandidaatin tutkinnolla kansainvälisissä opinnoissa ja hallituksessa. Koulussa hän oli nelivuotinen kirjailija ja kaksinkertainen kapteeni Colby Mulesin miesten lacrosse-tiimin kanssa.

Ura: Billy Bush olisi voinut harjoittaa politiikkaa kuten setänsä George H.W.Bush tai hänen serkkunsa George W. Bush, mutta hän sen sijaan valitsi viihdemaailman. Bush aloitti uransa isännöimällä iltapäivän radioshowa WLKZ-FM: llä Wolfeborossa, New Hampshiressa. Myöhemmin hän muutti Washington DC: hen, missä hän isännöi keskipäivän ohjelmaa WARW-FM: llä.

Vuonna 1997 hän loiskutti sukulaistensa nurmikolla Washington DC: n aamunäyttelyn Billy Bushin ja Bush-liigan isäntänä, mutta juuri hänen esiintymisensä viihde-uutisohjelmassa 'Extra' johti Bushin pieniin näytön ura. Tammikuussa 2003 hän isännöi lyhytikäistä NBC: n prime-time-versiota Teemme kaupan. Hän työskenteli myös kirjeenvaihtajana WNBC-TV: n Tänään New Yorkissa -aamuohjelmassa.

Bush oli luonnollinen kamera, ja hänet kutsuttiin pian osallistumaan segmentteihin NBC: n Tänään-näyttelyyn. Kyseisen vuoden loppuun mennessä hän työskenteli Access Hollywoodin kirjeenvaihtajana ja vuonna 2004 hänet ylennettiin täysimittaiseksi ankkuriksi. Bush teki jälkensä pelkäämättä esittää törkeitä kysymyksiä tai pilkata julkkisten kuvia. Esimerkiksi hän kerran tarjoili pizzaa Victoria's Secret -malleille ja kysyi Penélope Cruzilta, voisiko hän kertoa poikaystävän Matthew McConaugheyn sukunimen. Vuonna 2004 Bush työskenteli NBC: n toimittajana vuoden 2004 Ateenan kesäolympialaisissa ja oli isäntänä Access Hollywoodin rohkeudelle vuoden 2006 talviolympialaisissa Torinossa sekä vuoden 2008 kesäolympialaisissa Pekingissä.

Saatuaan lukuisia erikoisuuksia, mukaan lukien kauneuskilpailut ja palkintojen näyttelylaskennat, Bush laski keikan Broadwayn todellisuussarjan Grease: olet se, jonka haluan vuonna 2007 isäntänä. Seuraavana vuonna Bush seisoi Meredith Vieralle viikon ajaksi Kuka haluaa olla miljonääri -palvelun isäntänä 21.-25. huhtikuuta.

Vuonna 2008 hän palasi radion juuriinsa ja käynnisti Billy Bush (radio) -esityksen, joka iltaisin puhuva radio- ja viihdehaastatteluohjelma. Esitys lähetettiin KBIG: stä Los Angelesissa, ja sen toimittaja on Westwood One. Bush ja 'Access Hollywood' -päätuottaja Rob Silverstein toimivat näyttelyn tuottajana. Esitys lähetettiin maanantaista perjantaihin ja siinä keskityttiin uutisiden suosituimpiin viihdetarinoihin, joihin kuuluivat julkkisvieraat ja kuuntelupuhelut.

Sillä välin hän jatkoi läsnäolonsa televisiossa laajentamista ja hänestä tuli päivähoitajan Access Hollywood Live -tapahtuman isäntä 2010 yhdessä isäntä Kit Hooverin kanssa. Show, Access Hollywoodin sisarnäyttely, esitteli isäntiä keskustelemassa suosituista aiheista ja suorista julkkishaastatteluista. Tänä aikana Bush ja Hoover matkustivat yhdessä Yhdistyneeseen kuningaskuntaan kattamaan NBC: n prinssi Williamin häät Kate Middletonin kanssa.

Kesäolympialaisissa 2016 Bush oli ensimmäinen toimittaja, joka haastatteli amerikkalaista olympiauimaria Ryan Lochteä sen jälkeen, kun urheilija väitti, että hänet ryöstettiin aseella keskellä yötä kolmen muun kilpailijan kanssa Rio de Janeirossa. Bushin haastattelutaidot pantiin läpi, kun kriitikot väittivät, että Bush ei esittänyt oikeita kysymyksiä, jotka olisivat osoittaneet, että Lochte oli valmistanut tarinan.

Billy lähti Access Hollywoodista vuonna 2016, kun hänet nimitettiin NBC: n The Today Show kolmannen tunnin isännäksi. Vuonna 2019 Telepictures ilmoitti palkanneensa Bushin Extra-isäntäksi, joka korvaa Mario Lopezin 26. kauden alussa 9. syyskuuta 2019.

Hostingin ulkopuolella Bush esiintyi grillikersanttina vuonna 2010 Furry Vengeance -elokuvassa, ja hänellä oli pieni rooli vuoden 2014 Disney-elokuvassa Big Hero 6. Bush on esiintynyt myös useissa TV-ohjelmissa, mukaan lukien '30 Rock '

Donald Trumpin kiista: Lokakuussa 2016 ilmestyi video, jonka mukaan Billy Bush ja presidenttiehdokas Donald Trump tekivät erittäin röyhkeitä kommentteja naisten haparoinnista, Trumpin ollessa joko tietämätön tai huolestumaton siitä, että hänen mikrofoninsa oli kuuma. Video tehtiin NBC Studios -elokuvassa Access Hollywood -jakson nauhoittamisen aikana syyskuussa 2005. Jotkut kommentit koskivat Nancy O'Dellia, joka oli Billyn Access Hollywood -yhteis isäntä tuolloin. Muut kommentit kohdistettiin saippuatähdelle. Bush kuulee nauravan Trumpin epäonnistuneista ponnisteluista vietellä naimisissa oleva nainen. Kun uutinen kuvamateriaalista rikkoi, Bush oli JFK: n lentokentällä odottamassa nousua Los Angelesiin. Kun hän saapui LAX: iin, joukko paparatsoja oli kokoontunut lentokentälle ja hänen kotiinsa Los Angelesiin, missä he pysyivät yli viikon.

Videon laskeutumisen vuoksi The Today Show keskeytti Billyn toistaiseksi 9. lokakuuta 2016, työn, jonka hänellä oli vain kolme kuukautta ja joka yritti pelastaa heti kiistan jälkeen. Tuolloin hänen palkkansa oli 3 miljoonaa dollaria. Hänet erotettiin 17. lokakuuta 2016 mennessä. Hän oli

Marraskuussa 2017 New York Times kertoi, että Trump oli yksityisesti sanonut ihmisille, myös istuvalle senaattorille, että Access Hollywood -nauhan ääni ei ollut hänen. Bush julkaisi lehdessä nopeasti toimintansa 3. joulukuuta vahvistaen, että ääninauhan ääni kuului todellakin presidentille.

Henkilökohtainen elämä: Bush meni naimisiin Sydney Davisin kanssa huhtikuussa 1998. Pariskunnalla on kolme tytärtä. He ilmoittivat erottavansa syyskuussa 2016. 15. heinäkuuta 2018 he ilmoittivat avioeron olevan ristiriidassa olevien erojen takia.

Billy Bushin kiinteistöt : Huhtikuussa 2019 Billy listasi pitkäaikaisen ensisijaisen asuinpaikkansa Kalifornian Encinossa 5,395 miljoonalla dollarilla. Hän osti 5400 neliömetrin talon vuonna 2004 3,05 miljoonalla dollarilla.

Billy Bushin nettovarallisuus

Billy Bush

Nettovarallisuus: 13 miljoonaa dollaria
Palkka: 3 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 13. lokakuuta 1971 (49 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 8 tuumaa (1,75 m)
Ammatti: Näyttelijä, televisio-ohjelmien isäntä, toimittaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu