Billy Ray Cyrus nettovarallisuus

Kuinka paljon Billy Ray Cyrus on arvoinen?

Billy Ray Cyrus nettovarallisuus: 20 miljoonaa dollaria

Billy Ray Cyrus nettovarallisuus: Billy Ray Cyrus on amerikkalainen kantrimusiikin laulaja ja lauluntekijä ja näyttelijä, jonka nettovarallisuus on 20 miljoonaa dollaria. Hän on ehkä tunnetuin siitä, että hän on Miley Cyrusin isä, mutta myös hänen oma musiikillinen uransa on ollut merkittävä.

Aikainen elämä: Billy Ray Cyrus syntyi Flatwoodsissa Kentuckyssa 25. elokuuta 1961 Ron Cyrusin poliitikkona ja entisenä terästyöntekijänä sekä Ruth Ann Casto. Cyrus oli jo esittänyt laulujaan neljän vuoden iässä. Hänen vanhempansa erosivat vuonna 1966. Hänen isoisänsä oli helluntailainen saarnaaja ja hän varttui evankeliumimusiikin ja bluegrassin ympäröimänä. Hän osallistui Georgetown Collegeen baseball-apurahalla, mutta jätti juniorivuotensa musiikin harjoittamiseen.

Musiikin ura: Cyrus soitti bändissä Sly Dog ja asui naapurinsa autossa yrittäessään saada levysopimusta. Hänen onnensa kääntyi, kun hän allekirjoitti sopimuksen Mercury Nashville Recordsin kanssa ja avasi Reba McEntirelle. Cyrus julkaisi ensimmäisen albuminsa Some Gave All vuonna 1992. Se oli välitön hitti ja myyntimenestys. Se debytoi Billboard Top Country Albums -listalla numerolla 1. Neljä albumin kappaleista oli 40 parhaan joukossa. Menestynein single oli Achy Breaky Heart. Albumi on sertifioitu 9x multi-platina Yhdysvalloissa ja se oli ensimmäinen debyyttialbumi, joka sijoittui 1. sijalle Billboard Country Albums -listalle. Vuonna 1993 hän julkaisi toisen studioalbuminsa 'Se ei tule olemaan viimeinen'. Se debytoi myös listalla nro 1. Kolmas albumi, jonka hän nauhoitti Mercury Recordsille, oli Storm in the Heartland vuonna 1994. Levy ei päässyt listan kärkikymmenen parhaan joukkoon, eikä singlet myöskään onnistuneet.

Cyrus julkaisi kriitikoiden ylistämän albuminsa Trail of Tears, vaikka sinkkujen menestys menestyi. Vuonna 1998 Cyrus julkaisi Shot Full of Love -viimeisen albuminsa Mercurylle. Se oli hänen alimmalle listalleen tullut albumi, ja Cyrus jätti Mercuryn työskentelemään Monument Recordsin kanssa vuonna 1999. Hänen debyyttialbuminsa heille julkaistiin vuonna 2000 vaihtelevassa määrin kaavion ja taloudellisen menestyksen suhteen. Sitten hän siirtyi kristilliseen musiikkiin ja äänitti kaksi albumia kyseisessä tyylilajissa. Lyhyen tauon jälkeen musiikissa ja siirtyessään näyttelemiseen Cyrus palasi vuonna 2008 ja julkaisi vielä kuusi albumia. Hän oli esillä räppärin remixissä Lil Nas X: n räppikappale Old Town Road ja remix nousi Billboard-listan ykköseksi. Kappale oli myös ehdolla useisiin Grammy-palkintoihin.

Musiikkiuransa aikana Cyrus on julkaissut 16 studioalbumia ja 53 singleä. Hänen tunnetuin hitti on 'Achy Breaky Heart'. Singli oli ensimmäinen, josta tuli kolminkertainen platina Australiassa. Kappale on käännetty yli sadalle kielelle ja kappale hyvitetään viivan tanssivillan levittämiseksi. Billy Ray Cyrus on myös noussut listan kärjelle singlillään 'Could've Been Me' ja 'In a Heart of a Woman'.

Frazer Harrison / Getty Kuva

Näyttelijäura: Cyrus esiintyi televisio-ohjelmassa 'Doc' vuosina 2001-2004. Cyrusilla oli pieni osa David Lynch -elokuvassa 'Mulholland Drive' vuonna 2001. Vuonna 2005 hän esiintyi Torontossa 'Annie Get Your Gun' -tuotantotuotannossa. Hänellä on ollut monia pieniä osia televisio-ohjelmissa, kuten 'The Nanny' ja 'The Love Boat'. Cyrus 'voitti' kultaisen vadelman palkinnon pahimmasta naispuolisesta näyttelijästä elokuvalle Hannah Montana: Elokuva vuonna 2009. Vuonna 2010 hän näytteli Jackie Chan -elokuvassa The Spy Next Door. Myöhemmin samana vuonna hän ja hänen poikansa Trace Cyrus olivat osa Syfy-sarjaa UFO: Uskomattoman Freakin 'Ilmeinen'.

Hän esiintyi myös tyttärensä kanssa Disney Channelin Hannah Montanassa Miley Cyrus Vuodesta 2005 vuoteen 2011. Hän tuotti elokuvan Hannah Montana: The Movie vuonna 2009 ja kahdeksan jaksoa Surprise Homecoming -esityksestä vuonna 2011. Vuonna 2016 hän aloitti pääosissa ja tuotti televisio-sarjassa Still the King. Hän esiintyi myös vuoden 2014 elokuvassa Sharknado 2: Toinen. Hän ja hänen tyttärensä esiintyivät myös Tanssii tähtien kanssa -kaudella neljä. Cyrusista on myös tehty useita dokumentteja hänen urastaan ​​ja maineestaan. Hän istuu vanhempien televisioneuvoston neuvottelukunnassa.

Tunnustukset: Hän on voittanut yli 40 palkintoa, mukaan lukien American Music Awards, Academy of Country Music Awards, Billboard Music Awards ja World Music Awards. Vuonna 1995 hänelle myönnettiin Bob Hope -palkinto viihteen huippuosaamisesta. Vuonna 2020 Billy Ray voitti kaksi Grammyä esityksestään Old Town Road-remixissä: Paras pop-duo / ryhmäesitys ja paras musiikkivideo.

Henkilökohtainen elämä: Cyrus on ollut naimisissa kahdesti ja hänellä on yhteensä kuusi lasta, mukaan lukien muusikot Miley Cyrus (syntynyt Destiny Hope vuonna 1992), Trace Cyrus ja Noah Cyrus. Hän oli naimisissa Cindy Smithin kanssa vuosina 1986-1991, ja molemmat kirjoittivat kappaleet 'Wher'm I Gunna Live?' ja 'Jotkut antoivat kaikki'. Kappaleet olivat esillä Cyrusin debyyttialbumilla. Hän meni naimisiin näyttelijän ja tuottajan Leticia Jean Finleyn kanssa vuonna 1993 salaisessa seremoniassa. Levy-yhtiö ei ollut rohkaissut häntä tekemään niin. Avioliiton myötä hän adoptoi kaksi pientä lasta Finleyn aiemmista suhteista. Perhe asui maatilalla lähellä Nashvillea, Tennessee, kunnes muutti Los Angelesiin kuvaamaan Hannah Montanaa. Cyrus jätti avioeron vuonna 2010, mutta hylkäsi sen, ja Tish jätti avioeron vuonna 2013. Pari meni hoitoon ja hylkäsi avioeron, ja se erotettiin virallisesti vuonna 2017.

George W. Bush käytti hänen laulua 'We the People' vuoden 2000 presidenttikampanjassaan, vaikka Cyrus väitti olevansa elinikäinen demokraatti.

Billy Ray Cyrus nettovarallisuus

Billy Ray Cyrus

Nettovarallisuus: 20 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 25. elokuuta 1961 (59 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa (1,83 m)
Ammatti: Näyttelijä, laulaja-lauluntekijä, kitaristi, muusikko, televisio-tuottaja, filantropisti
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu