Blac Chynan nettovarallisuus

Kuinka paljon Blac Chyna on arvoinen?

Blac Chynan nettovarallisuus: 1,6 miljoonaa dollaria

Blac Chynan nettovarallisuus: Blac Chyna on amerikkalainen tositelevisio-persoona ja entinen strippari, jonka nettovarallisuus on 1,6 miljoonaa dollaria. Chyna on ollut mukana myös lukuisissa itsebrändeissä, yleensä kosmeettisten tuotteiden ja palveluiden ympärillä. Vaikka hänen toimintansa stripparina auttoi häntä saamaan mainetta, hänen suhteensa korkean profiilin kuuluisuuksiin veivät tämän maineen uudelle tasolle. Tullutaan tunnetuksi julkishenkilöksi Blac Chyna alkoi esiintyä useissa televisio-ohjelmissa.

Aikainen elämä: Blac Chynan oikea nimi on Angela Renee White. Hän syntyi Washingtonissa, DC: ssä 11. toukokuuta 1988. Hänen äitinsä on Shalana-Jones Hunter, joka tunnetaan myös nimellä Tokyo Toni. Blac Chynan äiti palveli Yhdysvaltain armeijassa vuonna 1991, on oman tuotantoyhtiönsä toimitusjohtaja ja esiintyi voimakkaasti tyttärensä ympärille keskittyneissä TV-ohjelmissa. Lukion jälkeen Blac Chyna ilmoittautui Marylandin yliopistoon.

Varhainen kuorinta- ja mallinnusura: Blac Chyna alkoi riisua pian yliopiston aloittamisen jälkeen pääasiassa lukukausimaksujen maksamiseksi. Lopulta hän muutti Miamiin opiskelemaan Johnson & Walesin yliopistoon, jossa hän jatkoi strippausuraa samalla kun otti luokkia. Pian Blac Chyna oli liian uupunut edes hereillä opintojensa aikana. Nuori opiskelija löysi itsensä kiven ja kovan paikan välistä. Jos hän lopetti riisumisen, hän ei voisi maksaa lukukausimaksuja. Jos hän jatkaisi strippaus, hän epäilemättä epäonnistuu luokissaan, koska nukahti jatkuvasti luentojen aikana. Blac Chynan silmissä ainoa vaihtoehto oli pudota ja keskittyä strippaamiseen.

Ensimmäinen läpimurto: Jos koulu ei ole kuvassa, Blac Chyna voisi tutkia lisää potentiaalisia tulonlähteitä, kuten mallintamista. Tämä johti kannattaviin sopimuksiin esimerkiksi Dimepiece-lehti , josta hän ilmestyi etukannessa. Muut julkaisut huomasivat pian, ja hän ilmestyi lopulta Suora Stuntin '-lehti ja Musta miesten aikakauslehti kun hän laajensi merkittävästi salkkuaan. Kun hän sai enemmän huomiota hip-hop- ja kaupunkiyhteisössä, korkean profiilin henkilöt alkoivat huomata. Yksi näistä henkilöistä oli Drake, joka mainitsi hänet yhdessä kappaleistaan.

Valtavirran menestys: Draken siunaus vuonna 2010 osoittautui kipinäksi, joka aloitti uransa vakavasti, ja näytti siltä, ​​että Blac Chynasta oli tullut tähti yön yli. Hänen läsnäolonsa sosiaalisessa mediassa kasvoi räjähdysmäisesti, ja hänelle tarjottiin lopulta roolia Nicki Minajin tempputimppuna Monster-musiikkivideolle. Tämä johti hänen voittaneen vuoden malliin vuoden 2011 Urban Model Awards -palkinnoissa. Tyga päätti myös vuokrata mallin musiikkivideolleen kappaleelle 'Rack City'. Seuraavien vuosien aikana Blac Chyna esiintyi lukuisissa muissa julkaisuissa, mukaan lukien Sileä tyttö ja Urban Ink . Hän päätti vuoden 2012 esiintymällä yhdessä Nicki Minajin musiikkivideoista.

(Kuvahyvityksen tulisi lukea ANGELA WEISS / AFP Getty Imagesin kautta)

Ihmissuhteet: Blac Chynan ensimmäinen korkean profiilin suhde oli Tyga . Pari liittyi pian sen jälkeen, kun malli ilmestyi räppääjän musiikkivideossa. He alkoivat seurustella vuonna 2011, ja vuoteen 2012 mennessä pariskunta oli toivottanut pojan tervetulleeksi maailmaan. Tyga osti lopulta kodin uudelle perheelle, mutta suhde ei sietäisi ajan koetta. Vuonna 2014 pari hajosi, Tyga kiinnitti huomionsa Kylie Jenneriin uutena rakkaudenhaluisena.

Tyygan kanssa eron jälkeen Blac Chyna viheli julkisesti Kylie Jenneria sosiaalisen median kanssa. Vaikka tämä aiheuttaisi ristiriitaa hänen ja Kardashianin välillä, Blac Chyna lopulta lunasti itsensä perheen silmissä. Hän alkoi seurustella Rob Kardashianin kanssa vuonna 2016 ja tuli läheiseksi Kardashianien kanssa. Mallista ja Kim Kardashianista tuli tiettävästi erityisen hyviä ystäviä. Myöhemmin vuonna 2016 Blac Chyna ja Rob Kardashian oli tytär yhdessä. Noin kuukauden kuluttua lapsen syntymästä pari hajosi. He pääsivät lopulta takaisin yhteen lyhyeksi ajaksi, mutta vaikutti siltä, ​​ettei suhdetta ollut tarkoitus olla. Jaon jälkeen molemmat vanhemmat ovat olleet mukana jatkuvassa huoltajuuden taistelussa tyttärensä puolesta. Blac Chyna jätti myös lähestymismääräyksen Rob Kardashiania vastaan ​​sen jälkeen, kun hän oli julkaissut seksuaalisia kuvia entisestä kumppanistaan ​​sosiaaliseen mediaan.

Tulot: Rob Kardashianin ja Blac Chynan välinen pidätystaistelu paljasti oivalluksia hänen tuloistaan. Oikeudellisten asiakirjojen mukaan Blac Chyna ansaitsee 60 000 dollaria kuukaudessa lähinnä henkilökohtaisten esiintymisten ja sosiaalisen median suositusten kautta. Hän sai myös 20000 dollaria kuukaudessa Rob Kardashianilta puolisoiden tukimaksuissa, vaikka hänen entinen kumppaninsa muutti vähentämään tai poistamaan näitä maksuja tulojen vähenemisen vuoksi, koska hän ei enää ilmesty Kardashialaisten kanssa pysyminen .

Televisio: Blac Chyna on esiintynyt itsenäisesti useissa todellisuus-TV-ohjelmissa. Nämä sisältävät Kardashialaisten kanssa pysyminen , Rob & Chyna, Rupaul's Drag Race, Hyvää huomenta Amerikka, Real, The Wendy Williams Show, Rupaul, ja enemmän. Vaikka monet näistä esiintymisistä olivat lyhyitä cameoja yhdessä tai kahdessa jaksossa, hän esiintyi myös todellisuudessa TV-ohjelmassa, joka keskittyi kokonaan hänen elämänsä ympärille, otsikolla Todellinen Blac Chyna .

Liiketoiminta: Strippauksen / mallinnuksen ja TV-uran lisäksi Blac Chyna on harjoittanut useita liikeyrityksiä. Vuonna 2013 Blac Chyna koulutettiin ammattimaisesti meikkitaiteilijaksi. Julkkis omistaa oman kauneushoitolansa Encinossa, Los Angelesissa, ja hän johtaa kauneuskursseja ja -kursseja tämän laitoksen kautta. Hän loi myös oman meikkituotesarjan nimeltä Blash Chyna nimeltä Lashed. Vuoden 2013 aikana hän avasi verkkokaupan nimeltä 88fin, jonka kautta hän myy omia vaatetuotteitaan ja muita tuotteita.

Blac Chynan nettovarallisuus

Blac Chyna

Nettovarallisuus: 1,6 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 11. toukokuuta 1988 (32 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Ammatti: Malli, strippari, yrittäjä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu