Blake Shelton Nettovarallisuus

Kuinka paljon Blake Shelton on arvoinen?

Blake Sheltonin nettovarallisuus: 100 miljoonaa dollaria

Blake Sheltonin palkka

13 miljoonaa dollaria per sykli

Blake Sheltonin nettovarallisuus : Blake Shelton on amerikkalainen kantrilaulaja ja televisio-persoona, jonka nettovarallisuus on 100 miljoonaa dollaria. Blake teki musiikillisen debyyttinsä vuonna 2001. Hän on sittemmin siirtynyt yhdeksi maan suosituimmista kantrimuusikoista ja televisio-persoonaksi, joka on tunnettu työstään valmentajana NBC: n The Voice -ohjelmassa.

Aikainen elämä : Blake Tollison Shelton syntyi 18. kesäkuuta 1976 Adassa, Oklahomassa. Hänen vanhempansa olivat kauneushoitolan omistaja Dorothy ja käytettyjen autojen myyjä Richard Shelton. Hän aloitti laulamisen lapsena ja oli 12-vuotiaana oppinut soittamaan kitaraa setänsä avulla. Shelton oli kirjoittanut ensimmäisen kappaleensa 15-vuotiaana. 16-vuotiaana hän sai Oklahoma Denbo Diamond -palkinnon. 17-vuotiaana Shelton muutti Nashvilleen jatkaakseen laulajauraansa.

Musiikin ura: Noin kuuden vuoden jälkeen Nashvillessä hän allekirjoitti levytyssopimuksen Giant Recordsin kanssa vuonna 2001. Hänen oli määrä julkaista single I Wanna Talk About Me, mutta levy-yhtiöiden mielestä se ei sopinut hänen ensimmäiseen singleinsä, ja kappale oli nauhoittanut Toby Keith, joka teki siitä numero 1 Billboard-hitin. Blaken ensimmäinen single, Austin, vietti viisi viikkoa Billboard Hot Country -listalla. Pian sen jälkeen Giant Records suljettiin ja Shelton siirrettiin Warner Bros. Recordsille. He julkaisivat Sheltonin oman nimisen debyyttialbumin, joka sai sekä positiiviset arvostelut että platinasertifikaatin. Shelton julkaisi toisen albuminsa, The Dreamer, helmikuussa 2003. The Baby on johtava single ja saavutti listan ykkönen. Shelton julkaisi kolmannen albumin vuonna 2004 ja sai platinalevyn.

Siitä lähtien hän julkaisi lisää albumeja: Pure BS (2007), Startin Fires (2008), Red River Blue (2011), Cheers It's Christmas (2012), Based on a True Story '' (2013), '' Bringing Back the Sunshine '' (2014), '' If I'm Honest '' (2016) ja vuoden 2017 '' Texoma Shore ''. Sheltonilla on ollut useita suosituimpia sinkkuja kuten The Baby, Some Beach, Home, She She’t’t Be Gone, Hillbilly Bone (mukana Trace Adkins), All About Tonight, Who Are Sinä kun en katso ',' Honey Bee ',' Jumala antoi minulle ',' Juo sitä ',' Yli ',' Varmista, että olet kyllä, jos tekisit ',' Pojat 'Pyöreä täällä' Annies ja ystävät), 'Mine Would You You', 'Doin' What I Likes ',' My Eyes '(featuring Gwen Sebastian),' Neon Light ',' Lonely Tonight '(feat. Ashley Monroe),' Sangria ',' Gonna ',' Tule tänne unohtamaan ',' Poika tytön kanssa 'ja' Joka kerta, kun kuulen sen laulun '.

Tähän mennessä hän on myynyt yli 10 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti ja 35 miljoonaa singleä. Tämän kirjoituksen jälkeen hänen kappaleet ovat tuottaneet miljardeja digitaalisia virtoja.

Television isännöinti : Blake on toiminut NBC: n The Voice -musiikkikilpailun valmentajana vuodesta 2011. Alkuvuosina hän ansaitsi 4 miljoonan dollarin palkan per jakso. Hänen nykyinen palkka per jakso on 13 miljoonaa dollaria.

Shelton järjesti yhdessä NBC: n kanssa 'Healing in the Heartland: Relief Benefit Concert', joka esitettiin 29. toukokuuta 2013, kerätäkseen rahaa Oklahoman tornadon 20. toukokuuta 2013 uhreille.

Saavutukset : Shelton on koko uransa ajan saanut monia myönteisiä arvioita muusikoilta, kriitikoilta ja faneilta. Rolling Stone kutsui häntä 'yhtenä kantrimusiikin suurimmista tähdistä viime vuosikymmenen aikana'. Shelton tehtiin Grand Ole Opryn jäseneksi vuonna 2010 ja hänet otettiin Oklahoman Hall of Fameen vuonna 2014. Blake on saanut kymmenen Country Music Association -palkintoa, viisi Academy of Country Music Awards -palkintoa ja yhdeksän CMT Music Awards -palkintoa. Hän on voittanut myös kahdeksan American Country Awards, viisi People's Choice Awards, kaksi American Music Awards ja Billboard Music Award. Erinomaisesta saavutuksestaan ​​kantrimusiikissa ja televisiossa Shelton voitti maamusiikkiakatemian arvostetun Gene Weed Special Achievement -palkinnon. Hänet on nimetty kahdeksalle Grammy-palkinnolle ja saanut myös NATPE Reality Breakthrough Award -palkinnon The Voice -teoksestaan. Marraskuussa 2017 Shelton oli People-lehden kannessa Sexiest Man Alive -tapahtumana, ja hänestä tuli ensimmäinen maanartisti, joka esiintyi surullisen kansiossa.

(Kuva: Kevin Winter / Getty Images for Stagecoach)

Kiinteistöt : Blake Shelton omistaa useita kiinteistöjä ympäri Yhdysvaltoja. Teksasissa hänellä on valtava kiinteistö nimeltä Ten Points Ranch. Oklahomassa hän omistaa 1200 hehtaarin kokoisen kartanon, jossa on havaijilaistyylinen kartano.

Henkilökohtainen elämä : Blake oli naimisissa Kaynette Gernin kanssa vuosina 2003–2006. Vuonna 2010 Blake meni naimisiin laulaja Miranda Lambertin kanssa neljän vuoden ajan toukokuussa 2011. He ilmoittivat avioerostaan ​​heinäkuussa 2015. Blake alkoi seurustella Voice-tähtensä kanssa Gwen Stefani . He jakoivat aikansa Sheltonin Oklahomassa sijaitsevan karjatilan ja talon kanssa, jonka he ostivat yhdessä Los Angelesista.

Sheltonia on hänen elämässään koskettanut henkilökohtainen tragedia. Hänen veljensä Richie kuoli vuonna 1990 auto-onnettomuudessa. Sheltonin isä Dick kuoli 71-vuotiaana tammikuussa 2012 terveyden heikkenemisen jälkeen.

Shelton on hyväntekijä, joka lahjoitti 20 000 dollaria Oklahoman villieläinten suojelun osastolle lokakuussa 2013. Vuonna 2016 hän lahjoitti 600 000 dollaria Jimmy Everest -keskukselle Oklahoman yliopiston lääketieteellisessä korkeakoulussa verisyöpää ja verisairaita sairastaville lapsille. Shelton on myös lahjoittanut ja kerännyt varoja kotikaupungilleen Tishomingoon Oklahomassa. Shelton lahjoitti osan kauppatavaroistaan ​​MusiCares COVID-19 -hankerahastolle maaliskuussa 2020. Blake lahjoitti 150 000 dollaria huhtikuussa 2020 '' Anna kotipäivästä '' -rahankeräykselle, joka keräsi varoja nälkäisten perheiden ruokintaan pandemian aikana.

Tulot: Hän on jatkuvasti yksi maailman parhaiten palkattuista viihdehenkilöistä, ja hän ansaitsee 20–40 miljoonaa dollaria pohjoiseen tiettynä vuonna. Esimerkiksi Blake ansaitsi 31,5 miljoonaa dollaria vuonna 2017, 28 miljoonaa dollaria vuonna 2018 ja 45 miljoonaa dollaria kesäkuun 2019 ja kesäkuun 2020 välillä.

Seurannan mukaan Blake on kerännyt vähintään 180 miljoonaa dollaria lippujen myynnistä, televisiopalkista ja tavaroista sen jälkeen, kun aloimme seurata hänen nettovarallisuuttaan vuonna 2011.

Minulla on iso miljoona dollaria keikkaa kohden.

Tämä oli alkuperäisessä artikkelissa, enkä tiedä, onko se edelleen tosiasia vai ei, enkä ole varma, kuinka tarkistaa se. Vain heads up!

Blake Shelton Nettovarallisuus

Blake Shelton

Nettovarallisuus: 100 miljoonaa dollaria
Palkka: 13 miljoonaa dollaria per sykli
Syntymäaika: 18. kesäkuuta 1976 (44 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 5 tuumaa (1,96 m)
Ammatti: Laulaja, muusikko, äänivalmentaja, lauluntekijä, säveltäjä, levytuottaja, kirjailija, musiikkitaiteilija, TV-persoona, näyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu