Bo Jackson nettovarallisuus

Kuinka paljon Bo Jackson on arvoinen?

Bo Jacksonin nettovarallisuus: 25 miljoonaa dollaria

Bo Jacksonin nettovarallisuus ja palkka: Bo Jackson on eläkkeellä oleva ammatillinen baseball- ja amerikkalaisen jalkapallon pelaaja, jonka nettovarallisuus on 25 miljoonaa dollaria. Jotkut pitävät Bo Jacksonia historian suurimpana urheilijana. Hän oli varmasti sukupolvensa paras urheilija ja yksi historian tärkeimmistä julkkistuotteiden suosittelijoista. Bo ja Michael Jordan veivät Niken uskomattomiin korkeuksiin 1980-luvun lopulla ja 1990-luvun alussa.

Uran ansainta ja sopimukset : Bo ansaitsi ammattiuransa aikana 6,8 miljoonaa dollaria baseball-palkkaa ja 6,1 miljoonaa dollaria jalkapallopalkkaa. Yhdistettynä se on sama kuin noin 20 miljoonaa dollaria inflaation mukauttamisen jälkeen.

Vielä tärkeämpää on, että Bo ansaitsi kymmeniä miljoonia dollareita merkinnöistä, erityisesti Nikeltä ja Gatoradelta. Vuonna 1986 Bo tarjosi 100 000 dollaria vuodessa Nikeltä, jos hän vain pelasi baseballia. He tarjosivat miljoona dollaria, jos hän myös NFL: ssä.

Pelaajauransa huipulla Bo toimi 5 vuoden 7,4 miljoonan dollarin sopimuksen kanssa Los Angeles Raidersin kanssa ja yhden vuoden 2,4 miljoonan dollarin sopimuksen Kansas City Royalsin kanssa ansaitsemalla 500 000 dollaria vuodessa Pepsi ja AT&T (yhteensä), Miljoona dollari Nikelta ja miljoona dollaria Gatoradelta. Vuosittain 1990-luvun alussa Bo ansaitsi 6 miljoonaa dollaria palkasta ja merkinnöistä. Se on sama kuin 11 miljoonaa dollaria tänään inflaation sopeutumisen jälkeen.

Nike Deal : Bo: n suhde Nikeen oli erityisen merkittävä. Nyt tunnettua Bo Knows -mainossarjaa pidetään yhtenä kaikkien aikojen vaikutusvaltaisimmista mainoskampanjoista. Kun mainokset aloitettiin ensimmäisen kerran vuonna 1989, Nike tuotti noin 40 miljoonaa dollaria vuodessa cross-trainer-kenkämyynnistä. Ad Agen mukaan vuoden sisällä kampanjan käynnistämisestä Nike oli niellyt 80% maailmanlaajuisista kouluttajien markkinoista ja ansaitsi 400 miljoonaa dollaria vuodessa.

Kuten voitte kuvitella, Nike oli uskomattoman kiitollinen Boille hänen ponnisteluistaan ​​tukijana. Niin kiitollinen, että yritys teki kaksi asiaa Bo: n kunniaksi:

1) Nike-yrityskampuksella Beavertonissa, Oregonissa, jokainen rakennus on omistettu urheilijalle, jolla oli suuri vaikutus yritykseen. Kampuksen kolme suurinta rakennusta on omistettu Michael Jordanille, Serena Williamsille ja Bo Jacksonille. 60000 neliömetrin Bo Jacksonin urheilu- ja wellness-keskuksessa on eliittiharjoitustila, koripallokenttä, kaksikaistainen sisärata, lastenhoitopalvelut ja paljon muuta.

2) Nike ei koskaan lopettanut Bo: n maksamista. Huolimatta siitä, että Bo ei ole harrastanut ammattilaisurheilua vuosikymmenien ajan, hän ansaitsee edelleen Nikeltä vähintään miljoonan dollarin vuodessa. Ja toisin kuin Michael Jordan, joka edelleen myy tuotetta yritykselle, Bo: n palkka on pohjimmiltaan vain vuosittainen kiitos.

Aikainen elämä: Vincent Edward 'Bo' Jackson syntyi Bessemerissä Alabamassa 30. marraskuuta 1962. Hänellä on monia sisaruksia ja hän on kahdeksas kymmenestä lapsestaan ​​perheessään. Hän osallistui McAdory-lukioon. Lukiossa hän rikkoi ennätyksiä jalkapallojoukkueen juoksevana palapelinä ja oli myös baseball-joukkueen jäsen, jossa hän osui 20 kotikierrokseen 25: ssä. Vaikka New York Yankees valitsi hänet vuonna 1982, Jackson päätti osallistua Auburnin yliopistoon jalkapallo-apurahalla. Hän sanoi lupaavansa äidilleen olevansa ensimmäinen perheestään yliopistossa. Jackson pelasi myös baseballia ja juoksi yleisurheilua Auburnissa. Saatuaan vaikuttavat tilastot kaikilla kolmella urheilulajilla, hän tunnetaan harvinaisesta kyvystään menestyä useissa urheilulajeissa.

Baseball-ura: Jackson oli seurannut ammattilaisjalkapalloa yliopiston jälkeen. Hänet valitsi Tampa Bay Buccaneers vuoden 1986 NFL-luonnoksessa käyttäen ensimmäistä yleisvalintaa. Hän kuitenkin kieltäytyi pelaamasta heidän puolestaan ​​tapahtuman jälkeen, jossa hänet pakotettiin kaipaamaan vanhempiensa baseball-kauden vierailun jälkeen Buccaneersin joukkueen tiloihin. Buccaneers oli kertonut hänelle, että vierailu oli NCAA-hyväksytty, mutta se ei todellakaan ollut, ja seurauksena häneltä evättiin korkeakouluurheilua. Hän uskoo, että Buccaneersin epäonnistuminen saada NCAA-hyväksyntä oli heidän tahallinen liike yrittää saada hänet pelaamaan ammattilaisjalkapalloa baseballin sijaan. Tämän seurauksena hän kieltäytyi allekirjoittamasta heidän kanssaan ja päätti pelata ammattimaista baseballia Kansas City Royalsin sijaan, joka oli valinnut hänet vuoden 1986 amatööriluonnoksessa.

Jackson allekirjoitti kolmivuotisen, 1,07 miljoonan dollarin sopimuksen Royalsin kanssa, ja hän pelasi 53 peliä heidän AA-luokan alaliigan tytäryhtiönsä Memphis Chicksin kanssa. Hänet kutsuttiin suuriin yhtiöihin syyskuussa 1986, ja hän teki kuninkaallisten luettelon vuonna 1987. Kun kuninkaalliset vapauttivat hänet vuonna 1991 loukkaantumisensa vuoksi, Chicago White Sox tarjosi hänelle kolmen vuoden sopimuksen, joka takasi 700 000 dollaria vuodessa, jonka tulosperusteinen nousu oli myös 8,15 miljoonaa dollaria. White Soxin kanssa Jackson soitti kaksi vuodenaikaa, vuosina 1991 ja 1993 hän otti vuoden 1992 kauden pois ja oli vammaisten luettelossa, koska hänellä oli sinä vuonna lonkan korvaava leikkaus. Ammattilaisurheilijansa hän valmistui vuonna 1994 Kalifornian enkeleissä ja jäi eläkkeelle 32-vuotiaana.

Jalkapallon ura: Vuoden 1987 NFL-luonnoksessa Jackson valittiin seitsemännellä kierroksella Los Angeles Raidersin 183. valinnalla. Alun perin kiinnostunut ja sitoutunut keskittymään baseball-uraansa, Jackson lämmitti ajatukseen pelata NFL: ssä saatuaan tietää, että Raidersin omistaja Al Davis oli avoin ajatukselle, että hän pelaisi molempia urheilulajeja samanaikaisesti. Hän neuvotteli viisivuotisen, 7,4 miljoonan dollarin sopimuksen, jonka avulla hän saattoi päättää jokaisen MLB-kauden kokonaisuudessaan ennen ilmoittautumista Raidersille, vaikka se tarkoittaisi, että hän kaipaisi NFL-pelejä. Lisäksi Davis tarjosi Jacksonille NFL-historian kaikkien aikojen korkeimman palkan, joka ei ollut pelinrakentaja, sekä ilmoitetun 500 000 dollarin allekirjoitusbonuksen.

Jackson pelasi neljä kautta NFL: ssä, jonka aikana hän ryntäsi 2782 jaardia ja 16 kosketusta keskimääräisellä jaardilla 5,4. Hän sai myös 40 syöttöä yhteensä 352 jaardia ja kaksi kosketusta. Viimeisessä ammattilaisjalkapallopelissä tammikuussa 1991 hän kärsi lonkan siirtymisestä taklauksen seurauksena. Se johti vasemman lonkkanivelen avaskulaariseen nekroosiin, ja lopulta hänen lonkansa oli vaihdettava. Tämä on vahinko, joka johti siihen, että kuninkaalliset vapauttivat hänet joukkueesta, ja hän kamppailisi sen kanssa lopulliseen eläkkeelle siirtymiseen vuonna 1994.

Jeff Gross / Getty Images

Muu työ: Jackson on ollut esillä lukuisissa videopeleissä, mukaan lukien Nintendo Entertainment System (NES) -pelissä Tecmo Bowl, alkuperäisen Game Boy -elokuvan Bo Boots's Hit and Run -pelissä, NES: n Bo Boys Baseballissa ja IBM- yhteensopivat tietokoneet, 'ESPN NFL Football', 'NFL Street 2', 'Madden 15' ja 'Madden 16'. Hän on myös esiintynyt useita kertoja televisiossa. Hän oli hahmo NBC: n lauantaiaamun sarjakuvaesityksessä ProStars, soitti Calvin Farquharin hahmoa sarjassa Naimisissa ... lasten kanssa, oli sarjan Lois & Clark: Supermanin uudet seikkailut jaksossa, diagnoosimurhan vuoden 1995 jaksossa ja Bel-Airin tuoreen prinssin vieraana vuonna 1990.

Liiketoiminta: Jackson on osa sijoittajaryhmää, jolla on The Burr Ridge Bank and Trust Burr Ridgessä, Illinoisissa, Chicagon esikaupungissa. Hän on myös osaomistaja ja toimitusjohtaja Bo Jackson Elite Sports Complexissa, joka on 88 000 neliön jalkainen moniurheilupaikka Lockportissa Illinoisissa. Hän perusti laitoksen vuonna 2007 kumppaninsa John Cangelosin kanssa. Hän on myös sijoittanut elintarvikeyhtiöön N'Genuity.

Henkilökohtainen elämä: Jacksonin vaimo Linda on kuntoutusneuvoja. Yhdessä pariskunnalla on kolme lasta, pojat Garrett ja Nicholas sekä tytär Morgan. Eläkkeelle jäätyään urheilusta hän täytti äidilleen antamansa lupauksen korkeakoulutuksesta ja valmistui kandidaatin tutkinnoksi perheiden ja lasten kehityksestä Auburnin yliopistossa vuonna 1995.

Bo Jackson nettovarallisuus

Bo Jackson

Nettovarallisuus: 25 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 1962-11-30
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa (1,85 m)
Ammatti: Baseball-pelaaja, amerikkalainen jalkapalloilija, liikemies, näyttelijä, urheilija
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Bo Jacksonin tulos

Napsauta laajentaaksesi
  • Kalifornian enkelit (1994-95) 1 000 000 dollaria
  • Chicago White Sox (1993-94) 2 410 000 dollaria
  • Chicago White Sox (1992-93) 109 000 dollaria
  • Chicago White Sox (1991-92) 1010 000 dollaria
  • Kansas City Royals (1990-91) 1 000 000 dollaria
  • Kansas City Royals (1989-90) 610 000 dollaria
  • Kansas City Royals (1988-89) 383000 dollaria
  • Kansas City Royals (1987-88) 330 000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu