Bob Dylan Nettovarallisuus

Kuinka paljon Bob Dylan Worth on?

Bob Dylanin nettovarallisuus: 350 miljoonaa dollaria

Bob Dylan Net Worth : Bob Dylan on amerikkalainen laulaja, lauluntekijä, taiteilija ja kirjailija, jonka nettovarallisuus on 375 miljoonaa dollaria. Suuri osa hänen arvostetuimmista teoksistaan ​​oli 60-luvulla, vaikka hänen teoksensa ovat kestäneet viisi vuosikymmentä. 1980-luvun lopusta lähtien hän on kiertänyt jatkuvasti niin sanotulla Never Ending Tourilla.

Häntä pidetään yhtenä kaikkien aikojen parhaista ja tuottavimmista lauluntekijöistä. Hänen laulunsa ovat käsitelleet yli 6000 suosittua artistia. Kansiversio tuli usein suositummaksi kuin Dylan-versio. Dylan ei välittänyt. Joka kerta, kun yksi hänen kappaleistaan ​​lähetettiin, myytiin, suoratoistettiin, lähetettiin jne. ... hän sai palkan. Viime vuosina hän ansaitsi arviolta 15 miljoonaa dollaria vuodessa tuloja laululuettelonsa rojaltivaroista.

Joulukuussa 2020 ilmoitettiin, että Bob myi 100% kappaleidensa luettelosta Universal Music Publishing Groupille 300 miljoonalla dollarilla. Kaksi kuukautta myöhemmin todellisen myyntihinnan paljastettiin olevan 400 miljoonaa dollaria.

Varhainen elämä ja uran alku: Robert Allen Zimmerman, joka tunnetaan paremmin nimellä Bob Dylan, syntyi 24. toukokuuta 1941 Duluthissa Minnesotassa. Hänen vanhempansa kasvattivat hänet läheisessä juutalaisyhteisössä Duluthissa elämänsä kuusi ensimmäistä vuotta, ennen kuin muutti äitinsä kotikaupunkiin Hibbingiin, Minnesotaan. Siellä hänen isänsä ja isän setänsä pitivät huonekaluja ja laitteita myyvää kauppaa. Vaikka Dylan oli Hibbingin lukion opiskelija, hän perusti useita bändejä. Vuonna 1959 hän ilmoittautui Minnesotan yliopistoon ja liittyi veljeskuntaan Sigma Alpha Mu. Yliopisto-opiskelijansa aikana hän alkoi esiintyä säännöllisesti kahvilassa lähellä kampusta, Ten O'Clock Scholar -tutkijaa, ja osallistui myös Dinkytownin kansanmusiikkipiiriin.

Poistuttuaan yliopistosta fyysisen vuoden lopussa Dylan matkusti New Yorkiin vuonna 1961 esiintymään. Tänä aikana tekemiensä esitysten ja yhteyksien kautta hän sai tilaisuuden soittaa huuliharppu Carolyn Hesterin kolmannella albumilla. Dylan teki vaikutuksen levyn tuottajaan John Hammondiin ja allekirjoitti hänet Columbia Recordsiin.

Musiikin ura: Dylanin ensimmäinen albumi, Bob Dylan, julkaistiin maaliskuussa 1962. Se ei saanut paljon huomiota ja myi vain 5000 kappaletta ensimmäisenä vuonna. Hammond ja lauluntekijä Johnny Cash kuitenkin jatkoivat Dylanin tukemista tästä takaiskusta huolimatta. Hänen toinen levynsä The Freewheelin 'Bob Dylan' (1963) sisälsi kappaleita lyyrisillä materiaaleilla, jotka koskettivat sosiaalisia ja poliittisia aiheita ja auttoivat häntä vakiinnuttamaan hänet ansioituneeksi laulaja-lauluntekijäksi sekä poliittiseksi hahmoksi, joka toimi äänenä hänen sukupolven amerikkalaisia ​​nuoria, jotka ovat huolissaan kansalaisoikeusliikkeestä ja ydinaseriisunnasta.

Hänen kolmas albumi 'The Times They Are a-Changin' (1964) jatkoi poliittisesti varautuneen materiaalin käyttöä, ja sitä seurasi lyyrisemmin abstrakti 'Bob Dylanin toinen puoli' (1964) myöhemmin samana vuonna. Sitten vain 15 kuukauden kuluessa hän äänitti albumit 'Bringing It All Back Home' (1965), 'Highway 61 Revisited' (1965) ja 'Blonde on Blonde' (1966). Erityisesti hänen tämän ajanjaksonsa 'Like a Rolling Stone' (1965) pidetään yhtenä musiikin historian vallankumouksellisimmista kappaleista, koska se yhdistää erilaisia ​​musiikkielementtejä sekä vastakkainasettelun sanoituksia. Siitä lähtien Dylan on jatkanut musiikin julkaisua.

Yhteensä hän on julkaissut yli 35 studioalbumia, mukaan lukien Nashville Skyline (1969), Oh Mercy (1989), Time Out of Mind (1997), Love and Theft (2001) ja Rough ja Rowdy Ways '(2020). 7. kesäkuuta 1988 lähtien Dylan on ollut Never Ending Tour -nimellä. 1990- ja 2000-luvuilla hän soitti noin 100 näyttelyä vuodessa. 3000thkiertueen näyttely tapahtui 19. huhtikuuta 2019 Innsbruckissa, Itävallassa.

(Kuva: Kevin Winter / Getty Images for AFI)

Dylan ei koskaan rajoittunut vain yhteen genreen. Hän imi sisäänsä ja ammentaa elementtejä ja inspiraatiota monenlaisesta musiikista, kaikesta folkista, rockabillystä, kantriista ja evankeliumista, muun muassa rock and rolliin ja bluesiin. Hänet on kuvattu yhdeksi 1900-luvun vaikutusvaltaisimmista hahmoista musiikillisesti ja kulttuurisesti. Hänet sisältyi Aika 100: vuosisadan tärkeimmät ihmiset -luetteloon, jossa häntä kutsuttiin mestarirunoilijaksi, syövyttäväksi sosiaalikriitikoksi ja pelottomaksi, vastakulttuurin sukupolven ohjaavaksi hengeksi.

Vuonna 2008 Pulitzer-palkinnon tuomaristo myönsi Bob Dylanille erityisen lainauksen 'hänen syvällisestä vaikutuksestaan ​​suosittuun musiikkiin ja amerikkalaiseen kulttuuriin, joka on merkitty lyyrisillä runollisilla voimilla. Vuonna 2017 Bob sai Nobelin kirjallisuuspalkinnon.

Hän on ainoa laulaja / lauluntekijä, joka voitti Nobelin kirjallisuuspalkinnon kappaleiden runouden ansiosta. Muita Dylanin voittamia palkintoja ovat kymmenen Grammy-palkintoa, Golden Globe -palkinnon ja Oscar-palkinnon sekä presidentin vapausmitali.

Laulukatalogin myynti : Joulukuussa 2020 Bob myi 100% musiikkikatalogistaan ​​Universal Music Publishing Groupille ilmoitetulla 400 miljoonalla dollarilla. Kaupassa oli mukana yli 600 kappaletta, joista useat kuuluvat epäilemättä viime vuosisadan tärkeimpiin kirjoitettuihin teoksiin. Kauppa sisälsi sellaisia ​​Dylan-klassikoita kuin 'Blowin 'in the Wind', 'Like a Rolling Stone' ja 'The Times They Are A-Changin'.

Tuolloin korkean profiilin luetteloita, kuten Dylans, oli myyty 20-kertaisilla vuosituloilla. Jos totta, se tarkoittaa, että Dylan oli ansainnut 20 miljoonaa dollaria vuodessa rojalteina hänen laulukirjastaan.

Muut teokset ja projektit: Musiikkiharrastustensa lisäksi Dylan on tuottelias kuvataiteilija. Hänen ensimmäinen julkinen taidenäyttely, The Drawn Blank Series, avattiin vuonna 2007 Kunstsammlungenissa Chemnitzissä Saksassa. Siinä oli yli 200 vesiväriä ja guassia, jotka tehtiin Dylanin alkuperäisistä piirustuksista. Muita näyttelyitä ja hänen taideteoksensa piirteitä ovat 'Brasiliasarja', 40 suuren akryylimaalauksen näyttely Tanskan kansallisgalleriassa 'The Asia Series', näyttely hänen maalauksistaan ​​Kiinassa ja Kaukoidässä Gagosian Madisonissa. Avenue Galley New Yorkissa 'The New Orleans Series' Palazzo Realessa Milanossa ja 'Nimellisarvo', kaksitoista pastellimuotokuvanäyttely muun muassa Britannian National Portrait Galleryssä Lontoossa. Taiteellisten teosten lukuisien näyttelyiden lisäksi Dylan on julkaissut kahdeksan kirjaa, joissa on hänen maalauksensa ja piirustuksensa.

Henkilökohtainen elämä: Vuonna 1962 Dylan muutti laillisesti nimensä Bob Dylaniksi. Hän on ollut mukana useissa vakavissa suhteissa. Ensimmäinen oli Suze Rotolon, taiteilijan ja Amerikan kommunistisen puolueen radikaalien tyttären kanssa. Sitten hän oli yhteydessä kansanlaulaja Joan Baeziin, ja he esiintyivät usein yhdessä. Vuonna 1965 Dylan meni naimisiin Sara Lowndsin kanssa. Heillä oli neljä lasta yhdessä, ja Dylan myös adoptoi Lowndsin tyttären edellisestä avioliitosta. He erosivat vuonna 1977. Vuonna 1986 Dylan meni naimisiin Carolyn Dennisin kanssa, joka oli hänen laulaja. Heillä oli yksi tytär yhdessä, ennen kuin he erosivat vuonna 1992.

Bob Dylan Net Worth

Bob Dylan

Nettovarallisuus: 350 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 24. toukokuuta 1941 (79 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 7 tuumaa (1,71 m)
Ammatti: Runoilija, kirjailija, laulaja-lauluntekijä, kitaristi, muusikko, rauhanaktivisti, näyttelijä, levytuottaja, sanoittaja, taiteilija
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2021
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu