Bob Ross Nettovarallisuus

Kuinka paljon Bob Ross on arvoinen?

Bob Rossin nettovarallisuus: 10 miljoonaa dollaria

Bob Rossin nettovarallisuus: Bob Ross oli amerikkalainen taidemaalari, taideopettaja ja televisio-isäntä, jonka nettovarallisuus kuollessaan vuonna 1995 oli 10 miljoonaa dollaria. Bob Ross syntyi Daytona Beachillä Floridassa lokakuussa 1942 ja kuoli. heinäkuussa 1995. Hän loi ja isännöi PBS-televisio-sarjaa Maalauksen ilo, joka esitettiin vuosina 1983-1994 ja myös Kanadassa, Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Näyttelyn huippuhetkellä se esitettiin yli 90 prosentissa amerikkalaisista julkisista televisioverkoista, ja miljoonat ihmiset katselivat sitä viikossa. Hän esiintyi näyttelyssä ilmaiseksi lähinnä ilmaiseksi, mutta käytti alustaa mainostaakseen kirja- ja maalauspakkauksiaan. Elämänsä aikana hän myi 15-20 miljoonan dollarin arvosta kirjoja, videonauhoja ja taidepakkauksia.

Vuonna 21stvuosisadan Rossista tuli Internet-julkkis ja se on erittäin suosittu YouTubessa. Bob Ross palveli Yhdysvaltain ilmavoimissa vuosina 1961-1981 ja saavutti mestarikersantin arvon 18 vuoden ikäisenä. Hänet tunnettiin märällä märällä öljymaalaustekniikastaan ​​ja hänen ilmaisuistaan, kuten 'onnelliset pienet puut'. Ross kirjoitti kirjan Maalaamisen ilon parhaat teokset Bob Rossin kanssa. Hänellä todettiin lymfooma, joka pakotti hänet eläkkeelle. Bob Ross kuoli 4. heinäkuuta 1995 52-vuotiaana. Hänen perillisensä hallitsevat hänen henkistä omaisuuttaan holdingyhtiön Bob Ross Inc: n kautta. Bob Ross Inc. on lisensoinut kuvansa käytettäväksi T-paitoissa, Chia-lemmikkeissä, pukuissa, alusvaatteissa, saippuassa, palapeleissä värityskirjoissa ja muissa. Hänen alkuperäisillä maalauksillaan on myös vankat markkinat, joista osaa on myyty jopa 10000 dollaria.

Bob Ross Nettovarallisuus
Nettovarallisuus: 10 miljoonaa dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu