Bobbie Gentry nettovarallisuus

Paljonko Bobbie Gentry on arvoinen?

Bobbie Gentryn nettovarallisuus: 100 miljoonaa dollaria

Bobbie Gentryn nettovarallisuus: Bobbie Gentry on amerikkalainen laulaja ja lauluntekijä, jonka nettovarallisuus on 100 miljoonaa dollaria. Bobbie Gentryllä on ollut monia suosikkisinkkejä, kuten 'En koskaan enää rakastu uudelleen', 'Hushabye Mountain', 'Hän teki minusta naisen' ja suosituin hänen sinkuistaan, Oodi Billy Joelle. Gentry tuotti monia albumeja, kuten 'Tobacco Road', 'All I do to do is Dream,' Bobbie Gentry's Greatest Hits ja paljon muuta. Hänen singlensä `` Ode Billy Joe'lle '' oli huikea menestys kaikkialla maailmassa, ja se luokiteltiin kaikkien aikojen 500 suurimpaan kappaleeseen vuonna 2001. Vuonna 1967 Gentry voitti kolme Grammy-palkintoa, mukaan lukien paras naispuolinen pop-laulu ja paras uusi taiteilija. Hänelle myönnettiin myös kultalevysertifikaatti albumistaan ​​(yhdessä Glen Campbellin kanssa) 'Bobby Gentry ja Glen Campbell'. Yökerhonsa revuksessa Las Vegasissa Gentry käsitteli kaiken sen osan koreografiasta esitykseen sekä kirjoittamisen ja musiikkijärjestelyn. Hänellä on myös ollut paljon televisioesityksiä ja hän isännöi CBS-varieteenä The Bobbie Gentry Happiness Hour. Hänen viimeisimmät televisio-esiintymisensä olivat vuonna 1978 Johnny Carsonin Tonight Show -näyttelyssä ja All-Star Salute to Mother's Day -tapahtumassa. Bobbie Gentry syntyi Chickasawin piirikunnassa Mississippissä vuonna 1944. Hänen syntymänimensä on Roberta Lee Streeter ja vanhempi veli nimeltä Robert Streeter Jr. Koira.' Hän osallistui Palm Valley -kouluun ja muutettuaan Los Angelesiin osallistui U.C.L.A. filosofian pääaineena, mutta myöhemmin siirretty Los Angelesin musiikkikonservatorioon. Hän meni naimisiin Bill Harrahin kanssa vuonna 1969, mutta erosi vasta muutama viikko myöhemmin. Sitten hän meni naimisiin Jim Staffordin (laulaja ja koomikko) kanssa vuonna 1975 ja erosi muutama vuosi myöhemmin. Heillä on yhteinen poika Tyler. Myöhemmin hän meni naimisiin kolmannen kerran.

Varallisuus : Bobbie vaati 10% elokuvan tuottamasta voitosta, joka perustuu hänen elämäänsä, Ode Billie Joe -elokuvaan. Hän vaati myös 15% TV-syndikaation ja muun myynnin tulevista rojalteista. Pelkästään nämä voitot ovat olleet yli 50 miljoonaa dollaria. Hän oli yksi NBA: n Phoenix-aurinkojen alkuperäisistä omistajista, omistaa kymmeniä miljoonia dollareita kiinteistöjä (lähinnä Kaliforniassa) ja ansaitsi yli 3 miljoonaa dollaria rojalteja, kun Reb McEntire kertoi laulunsa Fancy.

Bobbie Gentry nettovarallisuus

Bobbie Gentry

Nettovarallisuus: 100 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 27. heinäkuuta 1944 (76 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Ammatti: Laulaja, laulaja ja lauluntekijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu