Bobby Brownin nettovarallisuus

Paljonko Bobby Brown on arvoinen?

Bobby Brownin nettovarallisuus: 2 miljoonaa dollaria

Bobby Brownin nettovarallisuus: Bobby Brown on amerikkalainen R & B-laulaja / lauluntekijä, jonka nettovarallisuus on 2 miljoonaa dollaria. Brown tunnetaan osana R & B / pop-ryhmää New Edition sekä soolourastaan. Hän oli naimisissa musiikkilegendan kanssa Whitney Houston yli vuosikymmenen ajan.

Aikainen elämä: Robert Barisford Brown syntyi 5. helmikuuta 1969 Bostonissa, Massachusettsissa. Hänet kasvatettiin Orchard Park Projectsissa Roxburyssa ja hän on yksi kahdeksasta lapsesta. Kun Brown oli kolme vuotta vanha, hän näki muusikon James Brown esiintyä kotikaupungissaan, ja tämä sytytti hänen unelmansa olla esiintyjä. Myöhemmin hän liittyi kirkkonsa kuoroon.

Brownilla oli köyhtynyt lapsuus, jota väkivalta pilasi. Hänen vanhemmillaan - sijaisopettajalla ja rakennustyöläisillä - ei ollut varaa joihinkin asioihin, joita hän himoitsi lapsena, joten Brown ja hänen ystävänsä turvautuivat lopulta varastamiseen. Käännekohta hänen elämässään tuli, kun yksi hänen läheisistä ystävistään puukottiin kuolemaan 11-vuotiaana.

Vuonna 1981 12-vuotias Brown ja kaksi hänen lapsuudenkaveristaan ​​perustivat New Edition -yhtyeen. Vuotta myöhemmin heidän johtajan veljenpoikansa liittyi ryhmään ja heistä tuli virallisesti kvintetti. New Editionin vuoden 1983 debyyttialbumi Candy Girl saavutti # 20 Billboard R & B -singlista. Huolimatta useista onnistuneista kiertueista, albumeista ja sinkuista, Brown paljasti myöhemmin, että hän vei kotiin vain noin 500 dollaria ja videonauhurin ryhmän jäsenenä. Hän jätti yhtyeen vuonna 1986 jatkaakseen soolouraansa.

Menestys: Vuonna 1986 Brownin ensimmäinen sooloalbumi Vaiheen kuningas , julkaistiin ja myytiin kohtalaisen hyvin. Vasta kun hän aloitti yhteistyön R & B-lauluntekijöiden / tuottajien Teddy Rileyn, L.A.Reidin ja Babyfacen kanssa, hänen toinen levynsä, Älä ole julma (1988), otti musiikkimaailman myrskyn. Albumi myisi lopulta yli 12 miljoonaa kappaletta.

Brownista tuli kuuluisa hitteistään 1980- ja 1990-luvuilla, mukaan lukien 'Älä ole julma' ja 'Humpin 'Around', mutta hänen musiikillista mainettaan varjosti 1990-luvun lopulla jonkin verran hänen hyvin julkistettu ja levoton suhde poplauluaistioon Whitney Houston.

Vuonna 1989 Brown teki elokuvan debyyttinsä pienoiskoossa näyttelijänä pormestarin ovenvartijana vuonna Ghostbusters II . Sitten hän esiintyi HBO: n lasten näyttelyssä, Äiti hanhi Rock 'n' Rhyme , soittaen Kolmen sokean hiiren kaikkia kolmea hahmoa vuonna 1990.

Brown yhdistyi New Editionin kanssa esiintyäkseen vuoden 1990 MTV Video Music Awards -palkinnoissa, mikä johti siihen, että ryhmä julkaisi vuoden 1996 albumin, Kotona taas . Uusi painos kokoontuisi jälleen vuoden 2005 BET 25-vuotisjuhlaan ja sitten vuoden 2009 BET-palkintoihin, kun he esittivät useita Jackson 5 -hittejä Michael Jacksonin kunniaksi. Vuodesta 2016 lähtien Brown ja New Edition jatkavat esiintymistä yhdessä.

Vuonna 2005 Brown allekirjoitti sopimuksen Bravon kanssa todellisuussarjasta, Koska Bobby Brown . Hollywood Reporter viittasi näyttelyyn 'epäilemättä kaikkein inhottavimpana ja hävitettävimpänä sarjana, joka on koskaan tunkeutunut televisioon'. Vaikka näyttely sai huonoja arvosteluja ensimmäisen kauden aikana, se antoi Bravolle korkeimmat arvosanat tietyllä aikavälillä. Näyttely peruutettiin vuonna 2006, kun Houston kieltäytyi esiintymästä toisella kaudella.

Brown aikoi julkaista kertovan kirjan, Bobby Brown: Totuus, koko totuus ja mikään muu , kirjoittaja Derrick Handspike vuonna 2008. Kun Brownin Houstonista esittämät kiistanalaiset lausunnot vuotivat tiedotusvälineille, hän vetäytyi projektista. Handspike julkaisi kirjan lopulta Houstonin kuoleman jälkeen.

Bobby Brownin nettovarallisuus

Via Getty Images

Henkilökohtainen elämä: Valitettavasti, juuri kun Brownin musiikkiura oli saavuttamassa huippunsa, hänen henkilökohtainen elämä pyöri hallitsematta. Hänet tunnettiin kovana partierina ja naispuolisena houkuttelijana.

Brown ja Houston sitoivat solmun Houstonin kartanolle 18. heinäkuuta 1992. Pariskunnalla oli ainoa tyttärensä Bobbi Kristina vuonna 1993. Heidän 15 vuoden avioliitonsa oli täynnä voimakasta juomista, huumeiden käyttöä, uskottomuutta ja perheväkivaltaa. Brown pidätettiin useita kertoja rattijuopumuksesta, akusta ja muusta. Pariskunnan henkilökohtaiset asiat antoivat tabloideille tonnia ammuksia, ja heidän liittonsa lopulta päättyi avioeroon vuonna 2007.

Vuonna 2009 Brownilla oli poika Cassius johtajansa ja kahden vuoden tyttöystävänsä Alicia Etheredgen kanssa. He olivat kihloissa toukokuussa 2010 ja menivät naimisiin seremoniassa Havaijilla kesäkuussa 2012. Häästään lähtien heillä on ollut kaksi tytärtä: Bodhi Jameson Rein vuonna 2015 ja Hendrix Estelle Sheba vuonna 2016.

Ennen Brownin suhdetta Houstoniin ja Etheredgeen hän isäsi kolme lasta kahden eri naisen kanssa. Melika Williams synnytti Landonin vuonna 1986, ja Kim Ward synnytti La'Princian ja Bobby Jr. vuonna 1989, vastaavasti.

Whitney Houston kuoli 11. helmikuuta 2012. Houston löydettiin kuolleena Beverly Hiltonista. Tutkijan selvitys paljasti, että hän oli vahingossa hukkunut kylpyammeeseen, ja sydänsairaudet ja kokaiinin käyttö olivat molemmat vaikuttavia tekijöitä. Vain kolme vuotta myöhemmin Bobbi Kristina löydettiin tajuttomana kylpyammeestaan ​​ja kuoli kuukausia myöhemmin sairaalahoidossa 22-vuotiaana.

Whitney Houstonin tila: Houstonin kuoleman aikaan hän oli teknisesti 20 miljoonaa dollaria velkaa levy-yhtiölleen Sony / Arista. Hänen omaisuutensa ansaitsi lopulta tarpeeksi sinkkujen, albumien ja tuotteiden myynnistä maksamaan lainan kokonaan, ja se pystyi jopa tuottamaan ylimääräisen 20 miljoonan dollarin odottamattomuuden Houstonin ainoalle perilliselle: 19-vuotiaalle Bobbi Kristinalle.

Kun Bobbi kuoli, hän oli kerännyt vain noin 10% luottamuksesta, ja kaikki siihen asti keräämät rahat - noin 2 miljoonaa dollaria - menivät lähimmälle elävälle sukulaiselle. Tuo henkilö oli Bobby Brown. (Loput Houstonin kartanosta ovat nyt Houstonin äidin ja kahden veljen hallinnassa.)

Bobby Brownin nettovarallisuus

Bobby Brown

Nettovarallisuus: 2 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 5. helmikuuta 1969 (52 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 10 tuumaa (1,78 m)
Ammatti: Laulaja-lauluntekijä, näyttelijä, räppäri, tanssija, laulaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu