Mormonin kirja palaa Smith Centeriin lippuarvontaan

Mormonin kirjaMormonin kirjaJos Mormonin kirja soi, kellon arpajaiset Tony-voitetun ohjelman Smith Center -paluuseen pitäisi olla musiikkia korvillesi.

Yhdeksän Tony -palkinnon voittaja, mukaan lukien paras musikaali, The Book of Mormon sisältää South Parkin luojat Trey Parkerin ja Matt Stonein kirjan ja partituurin sekä Robert Lopezin, jolla on toinen Tony (Avenue Q: lle) ja Oscar (Disney) animoitu Smash Frozen).

Ohjelma pelattiin ensimmäisen kerran The Smith Centerissä kesäkuussa 2014.Lippuarpajaiset toimivat näin: Osallistumiset otetaan vastaan ​​Smith Centerin lipputulossa 2½ tuntia ennen jokaista esitystä. Jokainen osallistuja täyttää kortin, jossa on hänen nimensä ja haluttu 25 dollarin lippu (yksi tai kaksi). Vain yksi sisäänpääsy on sallittu per henkilö per päivä; kortit tarkistetaan päällekkäisyyksien varalta.

Kaksi tuntia ennen verhoa arvotaan nimet satunnaisesti, jotta voit ostaa yhden tai kaksi 25 dollarin lippua. Voittajien tulee olla läsnä arvonnassa ja näyttää voimassa oleva henkilöllisyystodistus, jotta he voivat ostaa liput vain käteisellä tai luottokortilla.

Säännölliset Mormonin kirjan lippujen hinnat ovat 36–160 dollaria; lisätietoja soittamalla 702-749-2000 tai käydä www.thesmithcenter.com .

Kuten Neon Las Vegas Facebookissa: