Boosie Badazz Net Worth

Paljonko Lil Boosie on arvoinen?

Lil Boosie Net Worth: 800 tuhatta dollaria

Boosie Badazzin nettovarallisuus: Boosie Badazz, joka tunnetaan myös nimellä Lil Boosie, on amerikkalainen räppäri, jonka nettovarallisuus on 800 tuhatta dollaria. Hän aloitti ryhmän keskitysleirin jäsenenä ennen yksin menemistä. Hänen menestyneitä sinkkujaan ovat 'Zoom' (mukana Yung Joc), 'Pyyhi minut alas' (mukana Foxx ja Webbie), 'Better Believe It' (mukana Webbie ja Young Jeezy) ja 'Show Da World' (Webbien mukana Kiara) . Hän esiintyi singlellä 'Independent' (mukana Lil Phat), joka saavutti 1. sijan Yhdysvaltain rap-listalla.

Hän syntyi Torrence Hatch 2. marraskuuta 1982 Baton Rougessa, Louisianassa. Naapurusto, jossa Lil Boosie kasvatettiin, oli erittäin vaarallinen. Paikallinen poliisi oli usein liian peloissaan edes lähelle naapurustoa. Boosie kasvoi isättömänä isänsä murhattua. Boosie aloitti räppäämisen vasta 14-vuotiaana vapauttamalla päivittäin näkemästään väkivallasta ja asumisesta epävakaassa kodissa.

Hänen ensimmäinen levynsä, 2000-luvun 'Youngest Of Da Camp', saavutti # 96 Billboard R&B -listalla. Hänen toinen albumi oli vuoden 2002 For My Thugz. Hänen kolmas albumi, vuoden 2006 Bad Bad, saavutti 1. sijan Billboard-räpi-listoilla.

Vuonna 2008 Lil Boosie lanseerasi oman levy-yhtiönsä Bad Azz Entertainmentin. Hän julkaisi neljännen levyn 'vangittu' vankilasta pidätettynä huumemaksuista. Vankilassa ollessaan Boosie ansaitsi myös GED: n. Hänet vapautettiin maaliskuun 2014 alussa. Samana vuonna hän aloitti nimensä Boosie Badazz. Vuonna 2015 hän julkaisi ensimmäisen levynsä uudella nimellä 'Touch Down 2 Cause Hell'. Kyseinen albumi saavutti 2. sijan Yhdysvaltain rap- ja R&B -listalla ja kolmanneksi Billboard 200 -listalla. Hän julkaisi albumin BooPac vuonna 2017 ja useita lisäalbumeja, mukaan lukien vuoden 2020 In House.

Boosiella on kahdeksan lasta kuudesta naisesta. Hänellä on kolme lasta pitkäaikaisen tyttöystävänsä Walnita Decuirin kanssa. Walnita pidätettiin vuonna 2010 yrittäessään tuoda Boosien huumeita vankilaan.

Joulukuussa 2020 Boosie väitti aikovansa haastaa Facebookin toimitusjohtajan Mark Zuckerbergin 20 miljoonan dollarin haasteena rappaajien karkotuksesta Instagramista. VladTV: n haastattelussa Boosie väitti, että IG: n kieltäminen kuivasi monia liiketoimintamahdollisuuksia ja maksoi hänelle mahdollisesti jopa 20 miljoonaa dollaria menetetyistä mahdollisista sopimuksista. Tuolloin, kun hän esitti vaatimuksen, hän ei ollut oikeastaan ​​jättänyt oikeusjuttua, ja oli epäselvää, oliko hän vakava.

Boosie Badazz Net Worth

Lil Boosie

Nettovarallisuus: Tuhatta dollaria
Syntymäaika: 14. marraskuuta 1982 (38 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 5 tuumaa (1,67 m)
Ammatti: Räppäri
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu