Boulder Cityn alkuperäiskansat jäävät tarkoituksella huomaamatta La La Land -sarjassa

Apulaisprofessori Kim Richey poseeraa La La LandillaApulaisprofessori Kim Richey poseeraa La La Landin Boulder Cityssä, joka sijaitsee Santa Claritassa, Kaliforniassa. (Kuva: Michael White) 'La La Land. I don’t know how many green items I bought for (Emma’s) character, Kim Richey says ...Ryan Gosling ja Emma Stone esiintyvät elokuvassa La La Land. En tiedä kuinka monta vihreää tavaraa ostin (Emman) luonteelle, Kim Richey sanoo, mutta jos katsot, se on hienovaraista. ' Valokuvaluotto: Dale Robinette Kim Richey poseeraa 'La La Land' -fantasiasarjassa käytetyn prop -ilmapallon kanssa. (Kuva: Matt Cavaliero) 'So Long, Boulder City, the play Emma StoneKim Richeyllä on yksi julisteista elokuvasta So Long, Boulder City, näytelmästä Emma Stone hahmo kirjoittaa La La Landissa. (Kohteliaisuus Kim Richey) 'So Long, Boulder City, the play Emma StoneKim Richeyllä on yksi julisteista elokuvasta So Long, Boulder City, näytelmästä Emma Stone hahmo kirjoittaa La La Landissa. (Kohteliaisuus Kim Richey)

Tykkään vitsailla, että olen Los Angelesin eniten palkattu tarjoilija. … Perusmielessä tuen näyttelijöitä kuvauspaikalla ja joo, annan heille vain asioita.

Kim Richey suhtautuu vaatimattomasti uraansa apulaisprofessorina. Boulder Cityn syntyperäinen on työskennellyt sellaisten visuaalisesti silmiinpistävien elokuvien parissa kuin Inherent Vice and Her. Hän vietti kaudet 4-6 toimistossa. Ja hän havaitsi todellisia ruumiinavauksia Will Smith -elokuvalle Aivotärähdys.

Mutta Richeyn koti ja työelämä törmäsivät, kun hänet palkattiin työskentelemään pienen elokuvan parissa, joka sijoittuu osittain Boulder City: La La Landiin.

Jos se vie odotetusti kotiin sunnuntain Oscar -gaalan pääpalkinnon, se olisi hänen toiseksi paras kuvansaaja vuoden 2012 The Artistin jälkeen. Richey ei kuitenkaan osallistu seremoniaan tai muihin osapuoliin. Jos en olisi raskaana, minulla voisi olla enemmän energiaa pukeutua, hän sanoo.

Tie elokuviin

Richey, 39, aloitti teatterityön 13 -vuotiaana ja siirtyi Boulder City High Schoolista äskettäin avattuun Las Vegas Academyyn ennen nuorempana. Tiesin opiskelevani, etten halua todellista työtä, hän sanoo. Ja valitsin (USC) elokuvakoulun, jotta elämäni ei olisi niin tylsää. En koskaan tiennyt, missä seuraava työpöytäni olisi.

Richey piti jonkin aikaa uraa taiteellisena johtajana. Sitten häntä pyydettiin lyhentämään lomaa ollakseen apumestarimestari vuoden 2007 Superbadissa. Pyysin ensin lukemaan käsikirjoituksen, mutta minulta evättiin tämä mahdollisuus. … Jos olisin lukenut käsikirjoituksen, en tiedä, että olisin luopunut lomastani, hän sanoo nauraen. Mutta se muutti koko urani, koska lopetin taiteen ohjaamisen. En koskaan palannut siihen kiinnostukseen.

Superbad oli ensimmäinen kerta, kun Richey työskenteli La La Land -tähden Emma Stonin kanssa. Toinen tuli vuoden 2011 Crazy, Stupid, Love -elokuvassa, jossa näytteli myös Stone's La La Land -rakkaus, Ryan Gosling. Se oli kokemus, joka maksaisi suuria voittoja, kun he kokoontuivat uudelleen kirjailija-ohjaaja Damien Chazellen musiikilliseen oodiin Los Angelesiin.

Richey tiesi työskentelevänsä La La Landilla noin kuukauden ajan, ennen kuin näki käsikirjoituksen, mutta vasta kolmannessa luonnoksessa hänelle annettiin, että Stone -hahmo, näyttelijä nimeltä Mia, kotoisin Boulder Citystä.

Koska ammunta kotikaupungissaan ei ollut mahdollista, yritin antaa heille ohjeita siitä, miltä kaupunki näyttää, Richey sanoo. (Mutta) lopulta heidän on valittava, mikä toimii parhaiten kuvaamiseen.

Elokuvan versio Boulder City -kirjastosta, joka oli kadun toisella puolella Mian kotia ja jonka elokuvakokoelma inspiroi häntä näyttelijäksi, nimettiin Del Prado Libraryksi Richeyn kadun jälkeen. Ja hän toi joitakin vuosikirjojaan, palkintojaan ja Nevada-aiheisia muistoesineitä pukeakseen Mian lapsuuden makuuhuoneeseen. He ovat hienovaraisesti siellä, hän sanoo. Et todellakaan huomaa niitä.

Täydelliset löydöt

mikä sairaus jerry lewisilla on?

Huomaamatta jättäminen on toistuva teema apulaisprofessorin elämässä.

kuinka paljon zak bagans on arvoinen

En tiedä kuinka monta vihreää tavaraa ostin (Emman) luonteelle, Richey sanoo, mutta jos katsot, se on hienovaraista. … Huomaat, jos aloitat etsimisen, monet hänen tuotteistaan ​​ovat vihreitä, ja se oli erittäin tarkoituksenmukaista.

Vihreä oli osa värimaailmaa, jonka Chazelle suunnitteli hahmoille, hän selittää. Pidin sitä hänen orastavana luovuutenaan ja taiteilijan kehitystyönä, koska vihreä on luonnon ja hedelmällisyyden väri. Väri oli niin tärkeä La La Landin yleisilmeelle, Richey sanoo suunnitelleensa juomamenut rekvisiittaan vastaamaan: Päivällä järjestetyssä allasjuhlassa oli oransseja ja violetteja juomia, jazzklubin juomat olivat tummanruskeita ja savuisia sävyjä ja kukkulan huipulla Hollywood -juhlissa oli samppanjacocktaileja vaaleanpunaisella. Jälleen suurin osa näistä ponnisteluista oli jotain, jota tavallinen katsoja ei koskaan huomaa.

Richey käytti paljon aikaa etsimään täydellistä lehteä, johon Mia voisi kirjoittaa yhden naisen esityksensä, mutta sitä ei juuri nähty. Richey arvioi, että hänen on täytynyt kirjoittaa 50 versiota kyseisestä päiväkirjasta, vain saadakseen Stone lopulta itse kirjoittamaan rivit. Lopulta joskus teet todella paljon töitä sen eteen, hän myöntää, etkä näe sitä niin paljon näytöllä.

Näkymätön voima

Richey itse teki kaikkensa välttääkseen näkymisen näytöllä. Hän luovutti hiustenkuivaajan yhdelle Mian kämppäkavereista, kun he valmistautuvat juhliin Someone in Crowd -numeron aikana. Olen vain kyyristyneenä kylpyhuoneessa odottamassa, että joku tulee sisään ja nappaa minusta hiustenkuivaajan ja yrittää sitten saada sen kiinni, kun hän heittää sen takaisin, jotta se ei rikkoutuisi. Luodakseen avautuvan moottoritien numeron uudelleen fantasia-kohtauksen lopussa, Richey piiloutui seinän taakse painikkeella nollaamaan Stop/Go-merkki, jotta Mia ja Sebastian voivat jatkaa. En usko, että kukaan huomaa sitä tanssijaksossa, hän myöntää.

Sitten on vain tehtävä pysyä poissa näyttelijöiden tieltä niin paljon kuin mahdollista emotionaalisten kohtausten aikana. Intiiminä kuvauspäivinä, jolloin he saattavat olla vain he kaksi, hän sanoo Stoneista ja Goslingista, että löysin sarjasta pienen tilan piiloutua ja vain auttaa heitä palauttamaan otosten välillä.

Se osoittautui erityisen vaikeaksi kohtauksessa, jossa he väittävät Sebastianin uran suunnasta.

Näiden kohtausten kuvauspaikoilla oli voimakas tunne tunne, Richey sanoo, mutta koska hän oli aiemmin työskennellyt näyttelijöiden kanssa, tiesin heidän tyylinsä. … Tiesin heidän tunnelmansa. Olen onnekas, koska he ovat molemmat erittäin mukavia ihmisiä ja heillä on todella hyvä huumorintaju. Joten kun kunnioitin heidän tilaa, he olivat myös niin anteliaita. Jos tarvitsisin heidän liikkua - ehkä he olivat ajatuksissaan, mutta tarvitsin heitä liikkumaan, jotta voisin nollata asiat - he ymmärtäisivät, kuten: 'Voi, olen tielläsi. Anteeksi. '

Kun otetaan huomioon kaikki hänen vuosien varrella hankkimansa rekvisiitta, Richey ei pidä paljon muistoesineitä. En ole kovin sentimentaalinen, hän paljastaa, koska rekrytoijana sinulla on tapana kerätä paljon tavaraa, ja minä todella taistelen sitä vastaan.

Itse asiassa hän on pitänyt kiinni vain kahdesta matkamuistosta: The Artistille valmistamastaan ​​tuotantolevystä, koska sen luominen oli yksi urani suurimmista katastrofeista, ja juliste Mian näytelmästä So Long, Boulder City.

Jälkimmäinen, hän sanoo, on kotitoimistossaan, jossa se roikkuu ylpeänä.