Bow Wow nettovarallisuus

Paljonko Bow Wow kannattaa?

Bow Wow nettovarallisuus: 1,5 miljoonaa dollaria

Bow Wow nettovarallisuus: Bow Wow on amerikkalainen räppäri ja näyttelijä, jonka nettovarallisuus on 1,5 miljoonaa dollaria. Bow Wow'sta tuli merkittävä ilmiö musiikkimaailmassa, kun hän julkaisi debyyttialbuminsa nuorena 13-vuotiaana. Tuona aikana hänet tunnettiin nimellä 'Lil' Bow Wow '. Saavuttuaan menestystä musiikkimaailmassa Bow Wow uskaltautui näyttelemiseen.

Aikainen elämä: Bow Wow'n oikea nimi on Shad Gregory Moss, ja hän syntyi 9. maaliskuuta 1987 Columbuksessa Ohiossa. Kuusivuotiaana hän kirjoitti omia räppöjään nimellä 'Kid Gangsta'. Varhaisiin vaikutuksiin Mossin kasvatuksen aikana kuului ryhmiä, kuten N.W.A. Tänä aikana Bow Wow sai tilaisuuden esiintyä lavalla Los Angelesissa. Snoop Dogg oli joukossa katsomassa sinä päivänä, ja nuoren räppärin kyvyt vaikuttivat häneen. Kaksi tapasivat konsertin jälkeen ja Snoop Dogg soitti Mossiksi 'Lil' Bow Wow. ' Nimi jumissa.

Ura: Tässä vaiheessa Snoop Dogg ei ollut vielä julkaissut debyyttialbumiaan, ja hän kutsui Lil 'Bow Wow'n esiintymään yhdellä kappaleella. Albumi, Doggystyle, julkaistiin loppuvuodesta 1993. Lil 'Bow Wow esiintyi kappaleella' Gz and Hustlas ', joka oli hänen ensimmäinen kokemuksensa ammattimusiikista. Sitten hän esiintyi Arsenio Hall Show -ohjelmassa myöhemmin samana vuonna ja siitä tuli tunnetumpi.

Viisi vuotta kului ennen kuin hän tapasi tuottajan Jermaine Duprin, joka kiinnosti henkilökohtaisesti 11-vuotiaan muotoilemista lopputuotteeksi. Luodessaan kappaleen, joka oli esillä Wild Wild Westin ääniraitassa vuonna 1999, Lil 'Bow Wow oli valmis julkaisemaan debyyttialbuminsa 13-vuotiaana vuonna 2000. Levyn nimi oli' Beware of the Koira, ja siinä esitettiin sellaisia ​​hittejä kuten Bounce With Me ja Bow Wow. Snoop Dogg esiintyi jälkimmäisessä kappaleessa, joka oli räppykaavion kärjessä ja jatkoi kahden räppäriin suhdetta. Levy toimi poikkeuksellisen hyvin, kun otetaan huomioon, että se oli Lil 'Bow Wow'n debyytti, ja se myi yli 2 miljoonaa kappaletta vain vuoden kuluessa. Levyä myytiin lopulta yli 3 miljoonaa kappaletta, mikä teki enemmän kuin tarpeeksi platina-aseman ansaitsemiseksi.

Lil 'Bow Wow teki kaksi merkittävää siirtoa vuonna 2002: Hän muutti nimensä Bow Wowiksi ja julkaisi toisen albuminsa Doggy Bag. Kun häneltä kysyttiin, miksi hän oli vaihtanut nimeään, Bow Wow selitti, että Lil-etuliitteellä oli liian paljon räppääjiä, ja hänestä tuntui myös ikääntyvän. 'Doggy Bag' menestyi hyvin ja saavutti Billboard Top 200: n ykkönen ja ansaitsi jälleen platinatodistuksen. Levyllä oli kappaleita, kuten Take Ya Home. Bow Wow'n toinen merkittävä kappale vuonna 2002 oli koripallo, joka ilmestyi Like Mike -ääniraidalla.

Todd Williamson / Getty Images

Vuonna 2003 Bow Wow julkaisi julkaisun 'Unleashed', ja tämä albumi sisälsi yhteistyön taiteilijoilta, kuten Birdman, Mario ja Amerie. Albumi sai vaihtelevia arvosteluja, vaikka se saavutti Billboard Top 200: n kolmannen sijan ja myi 129 000 kappaletta ensimmäisen viikon aikana. Bow Wow'n seuraava albumi oli 'Wanted' vuonna 2005, ja tällä albumilla oli mukana useita yhteistyössä toimivia taiteilijoita, mukaan lukien Omarion. 'Wanted' esiintyi samalla tavalla kuin Unleashed , ' debyytti Billboard Top 200: n kolmannella sijalla ja myydä 120 000 kappaletta ensimmäisen viikon aikana. 'Mainoksen hinta' seurasi pian vuonna 2006, ja siinä olivat mukana Chris Brown ja T-Pain. Tämä albumi debytoi Billboard Top 200: n kuudennella numerolla ja myi vaikuttavan 262 000 kappaletta ensimmäisen viikon aikana.

Työskenneltyään Omarionin kanssa yhteistyöalbumin luomisessa vuonna 2007, Bow Wow julkaisi uuden Jack City II -lehden vuonna 2009. Tämä oli ensimmäinen Bow Wow'n albumeista, johon sisältyi vanhempien neuvonta, koska siinä tutkittiin esimerkiksi huumeiden käyttöä. Tuona vuonna hän allekirjoitti myös Cash Money Recordsin. Tämä osoittautui Bow Wow'n loppupuolelle - ainakin siltä osin kuin hänen musiikillinen uransa oli. Vaikka hän esiintyi useiden muiden taiteilijoiden kappaleissa ja julkaisi miksauksia lähivuosina, hän ilmoitti jatkuvasti ja viivästytti seuraavaa albumiaan - jota ei koskaan tullut. Lopulta Bow Wow muutti räppimestarinsa takaisin oikeaan nimensä, Shad Moss. Hän lähti myös Cash Money Recordsista julkaisematta koskaan albumia heidän kanssaan.

Vaikka hän myöhemmin allekirjoitti P. Diddyn levy-yhtiön, Bad Boy Recordsin, hän ilmoitti sitten jäävänsä eläkkeelle rapista vielä yhden levyn julkaisun jälkeen. Vuonna 2019 fanit olivat pettyneitä siihen, että albumia ei ollut vielä julkaistu. Shad Moss teki kuitenkin yhteistyötä Soulja Boyn kanssa miksauksessa vuonna 2016.

Näyttelijä / isäntäura: Osa Bow Wowin päättelystä luopua musiikista johtui siitä, että hänen uransa näyttelijä- / isäntämaailmassa oli tulossa entistä painopistealueeksi. Tästä huolimatta Bow Wow oli toiminut musiikkiuransa alusta lähtien, aloittaen debyyttiroolista vuoden 2002 Like Mike -elokuvassa. Yksi hänen merkittävimmistä rooleistaan ​​oli elokuvassa The Fast and Furious: Tokyo Drift. Hän on esiintynyt myös useissa televisio-ohjelmissa, kuten 'Smallville' ja 'Entourage'.

Bow Wow on myös nauttinut merkittävästä urasta TV-persoonana ja isäntänä. Vuonna 2013 Bow Wow'sta tuli BET: n '106 and Park' isäntä. Se peruutettiin vuonna 2014. Vuonna 2016 Bow Wow aloitti Australian näyttelyn RnB Friday Nights.

Laki- ja rahoituskysymykset: Heinäkuussa 2011 Bow Wow paljasti isänsä Shai-nimisen lapsen entisen tyttöystävänsä kanssa kuukausien ajan kieltäytyneen huhusta. Shain lapsitukea koskevassa lokakuussa 2012 käydyssä oikeudenkäynnissä Bow Wow kertoi tuomarille, että hän ansaitsee vain 4000 dollaria kuukaudessa ja hänen tilillä on 1500 dollaria. Hänet määrättiin lopulta maksamaan 11 500 dollaria takaisinperittäväksi lapseksi ja 3000 dollaria kuukaudessa siitä lähtien. Vuotta aiemmin TMZ huomasi, että Bow Wow oli IRS: lle velkaa yli 90 000 dollaria. TMZ paljasti myös, että Bow Wow on viime vuosina kertonut saaneensa sekä 200 000 dollarin Bentleyn että 220 000 dollarin Ferrarin takaisin useilta velkojilta. TMZ väittää myös, että Bow Wow on edelleen velkaa 280 000 dollaria luksusautojen leasingyhtiölle.

Bow Wow nettovarallisuus

Jousi Vau

Nettovarallisuus: 1,5 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 9. maaliskuuta 1987 (34 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 6 tuumaa (1,7 m)
Ammatti: Levytuottaja, näyttelijä, laulaja, räppäri, taiteilija, televisio-ohjelmien isäntä, muusikko, musiikkitaiteilija
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu