Brendon Urie repii Trumpin kampanjan: 'Sinua ei ole kutsuttu' käyttämään 'High Hopes'

Frontman Brendon Urie, keskellä, ja Las Vegasin rock -yhtye Panicin jäsenet! Disco -perfoilla ...Frontman Brendon Urie, keskellä, ja Las Vegasin rock -yhtye Panicin jäsenet! Diskossa esiintyy Bellagion suihkulähteillä ennen Vegas Golden Knights-Washington Capitals NHL-jääkiekko-ottelua T-Mobile Arenalla torstaina 7. kesäkuuta 2018. K.M. Cannon Las VegasJournal @KMCannonPhoto

Palo Verden lukion opiskelijana Brendon Urie työskenteli Tropical Smoothiessa. Hän toimitti kirjallisen Bahama -äidin presidentti Donald Trumpille tiistai -iltana.

Edustaja ja perustaja Paniikki! Diskolla on räjäyttänyt Trump-kampanjan käytön High Hopes, bändin myydyin single.

Urie avasi twiittinsä Dear Trump -kampanjalla, jota seurasi epämääräinen kaksisanainen viesti. Sitten hän kirjoitti: Et ole kutsuttu. Lopeta kappaleeni soittaminen. Ei kiitos, Brendon Urie, Panic! The Disco & yrityksessä.Urie seurasi toisella viestillä: Rakkaat kaikki muut, Donald Trump ei edusta mitään, jonka puolesta seisomme. Suurin toiveemme on äänestää tämä hirviö marraskuussa. Ole hyvä ja tee osasi. Ja linkki headcount.org-äänestäjärekisteröintisivustoon.

High Hopes pelasi kuten Donald Trump Jr. nousi lavalle Phoenix -rallissaan tiistai -iltana. Pian tämän jälkeen Urie julkaisi Twitter -viestinsä.

High Hopes oli bändin nro 4 Billboard -hitti vuonna 2018, ja se oli myös NHL: n suosikkikappale kohokohdista. Kuuluisalla hetkellä Stripillä Urie ja bändi soittivat kappaleen ennen vuoden 2018 Stanley Cup -finaalin 5. peliä Bellagion suihkulähteillä. tuuli johti tuhoamiseen bändi .

Kuivumisen viivästymisen jälkeen Panic! suoritti virheettömän toisen otoksen.

Tom Pettyn ​​perhe valitti, että Trump oli käyttänyt I Won’t Back Downia rallissaan lauantaina Tulsassa, Oklahomassa. Myös, Kyläihmiset äskettäin loukkaantuneena Trumpin näytteenotosta Y.M.C.A. ja Macho Man rallien aikana.