Panimo ja ravintola avataan Las Vegasin lounaaseen

Getty ImagesGetty Images

Keri Kelli, jolla on kaksi Aces & Ales paikkoja, on panimoliiketoiminnassa. Kelli on julkistanut suunnitelmansa ensimmäisestä panimostaan ​​The Bendissä, uudessa kauppakeskuksessa lähellä 215 Beltwayä ja Durango Drivea. Sen odotetaan avautuvan ensi vuoden lopulla, ja sen odotetaan sisältävän 275-paikkaisen baarin ja ravintolan, jossa on kaksi koiraystävällistä terassia. Kelli sanoo, että hänen oluensa luodaan ja valmistetaan mahdollisimman ympäristöystävällisellä ja kestävällä tavalla. Tämä sisältää kierrätyksen, kompostoinnin ja käytetyn viljan uudelleenkäytön paikallisten viljelijöiden rehuksi.

Juhlitaan De Niron kanssa

Nobu Matsuhisa ja liikekumppani Robert De Niro olivat kaupungissa viikonloppuna juhlistaakseen Nobu -hotellin viidennen vuosipäivää Caesars Palacessa. Pari isännöi juhlia perjantai-iltana hotellin tornin huipulla sijaitsevassa Nobu Villassa, ja lauantaina kokki tarjosi vieraille seitsemän ruokalajin kaviaari-illallisen, joka esitteli useita kaviaari-aiheisia ruokia.Eikö Vandalille?

kuinka paljon nick nolte on arvoinen

Se näyttää Chris S. antosin vandaali ei tule paikalle Palms. Ravintolan kehittäminen oli osa Palmsia omistavan Red Rock Resortsin ja Tao Groupin välistä kumppanuutta. Lisätietoja laskeutumisesta on John Katsilometesin sarakkeessa.

Michelin -tähti Soulissa

Päällikkö Akira Takaisin , kenellä on Japanilainen Yellowtail Restaurant & Lounge klo Bellagio ja Japanilainen ravintola + baari Kumi klo Mandalay Bay, oli saatavilla, kun viime viikolla julkaistiin Michelinin matkaoppaan Souliin viimeisin painos. Hänen ravintolansa Dosa myönsi himoitun tähden jo toista vuotta peräkkäin.

Aukot

Shaquille O’Nealin iso kana on tarkoitus avata keskiviikkona osoitteessa 4480 Paradise Road, keskellä Paradisea Hard Rock -hotelli.

Bobby Maon kiinalainen keittiö + meksikolainen Cantina on avattu Galleriassa Sunset -ostoskeskuksessa Hendersonissa.

Fire Lounge on avattu klo Hendersonin puolue , happy hour -tarjouksilla klo 17-21. päivittäin.

Saada kiinni klo Ilma ottaa vastaan ​​varauksia maanantaista alkaen.

Toinen laakson sijainti Jinya Ramen -baari on määrä avata 5. marraskuuta osoitteessa 7240 S. Rainbow Blvd.

Vain maku

kuinka paljon tom holland on arvoinen

Kaksikymmentäviisi keskustan alueen ravintolaa osallistuu Maku Downtown-Epicurean -tapahtumasta , etu Nevadan ravintolayhdistyksen koulutus- ja apurahaohjelmille klo 18.30-29.30. Torstai Plazan uima -altaalla. Saat lippuja osoitteesta plazahotelcasino.com/entertainment.

Näkymät

Malli/näyttelijä Olivia Culpo ja Vanderpump Rules -tähdet Brittany Cartwright, Tom Sandoval ja Ariana madix erillisinä iltoina klo Kauneus & Essex klo Kosmopoliittinen Las Vegasista.