Brian Bosworth Nettovarallisuus

Kuinka paljon Brian Bosworth on arvoinen?

Brian Bosworth Nettovarallisuus: 8 miljoonaa dollaria

Brian Bosworthin nettovarallisuus ja palkka: Brian Bosworth on entinen ammattilaisjalkapalloilija ja näyttelijä, jonka nettovarallisuus on 8 miljoonaa dollaria. Tunnetaan myös nimellä The Boz, Brian Bosworth on tullut suhteellisen tunnetuksi huolimatta lyhyestä, kahden kauden urastaan ​​NFL: ssä. Joissakin piireissä kiistanalaiseksi hahmoksi pidetty Bosworth esiintyi edelleen useissa elokuvissa ja dokumenteissa.

Poistuessaan NFL: stä Bosworth sai 7 miljoonaa dollaria NFL-vakuutuksesta, joka on noin 11,5 miljoonaa dollaria sen jälkeen, kun se oli sopeutunut inflaatioon tänään. Mikä parasta, 7 miljoonaa dollaria oli täysin veroton!

Aikainen elämä: Brian Bosworth syntyi Oklahoma Cityssä 9. maaliskuuta 1965. Myöhemmin Brian Bosworth myönsi, että hänellä oli kireät suhteet isäänsä, ja riippumatta siitä, mitä hän teki, se ei koskaan näyttänyt tarpeeksi hyvältä.

College-jalkapallo: Brian Bosworth nousi esiin yliopiston jalkapallotähtinä. Hän osallistui Oklahoman yliopistoon ja pelasi heidän jalkapallojoukkueessaan, Oklahoma Sooners. Bosworthista tuli kiistanalainen hahmo melkein heti, kun hän harrastaa epätavallisia kampauksia ja kritisoi avoimesti NCAA: ta. Siitä huolimatta hän osoittautui lahjakkaaksi puolustajaksi. Hänet pidettiin yhtenä kaikkien aikojen parhaimmista taistelijoista, hän voitti kaksi Butkus-palkintoa - palkinnon korkeakoulujen puolustajille heidän taistelukykynsä perusteella.

Brian Bosworth paljasti myöhemmin ruacus-shenanigansit, jotka menivät suljettujen ovien takana Oklahoma Soonersin suhteen. Linjakilpailijan mukaan pelaajat ampuivat aseita pukuhuoneissa ja käyttivät huumeita. Vaikka nämä väitteet hylättiin, myöhemmät tutkimukset vahvistivat monia Bosworthin tarinoita.

Bosworth erotettiin lopulta joukkueesta, koska hänellä oli paita, jossa iskulause oli: NCAA: Kansalliset kommunistit urheilijoita vastaan. Nämä tapahtuivat samaan aikaan epäonnistuneen huumetestin kanssa, jonka mukaan Bosworth oli käyttänyt steroideja.

Ronald Martinez / Getty Images

NFL-ura: Koska Brian Bosworth oli hyvä opiskelija, hän onnistui valmistumaan vuosi aikaisemmin, mikä sai hänet oikeutetuksi NFL: n täydelliseen luonnokseen. Alun perin hän kirjoitti eri joukkueille kiinnostuksen kohteena olevia kirjeitä, joissa ilmoitettiin, ettei hän näyttäisi koulutukselle, jos he valitsisivat hänet, kieltäytyessään olemasta pelaamassa joukkueissa, jotka eivät pitäneet. Hän ilmoitti haluavansa pelata Raidersissa, vaikka liittyi myöhemmin Seahawksiin - yhteen joukkueista, joille hän kirjoitti kiinnostuksen kohteena olevia kirjeitä. Osa siitä, mikä vakuutti hänet, oli se, että Seahawks tarjosi 11 miljoonaa dollaria 10 vuoden sopimukseen. Tämä ei ollut pelkästään joukkueen historian suurin sopimus, vaan se oli myös suurin koskaan allekirjoitettu alokassopimus.

Vaikka Bosworthin NFL-ura oli lyhyt, hän teki kuitenkin vahvan vaikutelman faneihin. Hänen ainutlaatuisesta ulkonäöltään keskusteltiin paljon, ja Bosworth puhui itse paljon roskia. Myöhemmin hän käytti roskakoriin puhumismahdollisuuksiaan voittoa varten, kun hän perusti yrityksen, joka myi t-paitoja itsensä pilkkaavilla iskulauseilla. Kritisoinut Denverin pelinrakentajan, 10000 fania osti ja käytti tahattomasti Bosworthin 15 dollarin paitoja, joissa oli iskulauseita, kuten 'Ban the Boz'.

Vain kahden vuodenajan jälkeen Bosworth joutui eläkkeelle lamaavan olkavamman jälkeen. Joukkueen lääkärin mukaan hänellä oli 60-vuotiaan miehen hartiat.

Jalkapallon jälkeen: Brian Bosworth on ollut mukana monenlaisissa hankkeissa ammattiurheilusta lähtien. Hän julkaisi omaelämäkerran nimeltä Boz , joka jakoi monia sisäisiä tarinoita hänen kokemuksistaan ​​jalkapallosta. Hän esiintyi myös useissa elokuvissa, mukaan lukien Adam Sandler Pisin piha . ESPN esitti myös häntä koskevan dokumenttielokuvan Brian ja Boz .

Brian Bosworth Nettovarallisuus

Brian Bosworth

Nettovarallisuus: 8 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 9. maaliskuuta 1965 (56 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Ammatti: Amerikkalainen jalkapalloilija, näyttelijä, kiinteistövälittäjä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Brian Bosworth Ansiot

  • Stone Cold 500 000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu