Brian May nettovarallisuus

Paljonko Brian May kannattaa?

Brian May nettovarallisuus: 210 miljoonaa dollaria

Brian May nettovarallisuus : Brian May on englantilainen muusikko, laulaja, kitaristi, lauluntekijä ja astrofyysikko, jonka nettovarallisuus on 210 miljoonaa dollaria. Sanottiin olevan kaikkien aikojen suurimpia kitaristeja, hän nousi kansainväliseen maineeseen rock-yhtyeen Queen kitaristina.

Aikainen elämä: Hän syntyi Brian Harold May 19. heinäkuuta 1947 Hamptonissa, Lontoossa, Englannissa skotlantilaisen äitinsä Ruthin ja englantilaisen isän Harold Mayn kanssa. Hän kävi stipendillä Hamptonin lukio ja perusti ensimmäisen yhtyeen, 1984, tänä aikana. Imperial Collegen ahkera tähtitieteen opiskelija, joka työskentelee tohtoriksi, päätti keskeyttää akateemisen opintonsa, kun kuningattaren suosio räjähti ensin.

Kuningatar: Vuonna 1968 May perusti Smile-yhtyeen Tim Staffellin ja Roger Taylorin kanssa. Bändi kesti vain kaksi vuotta. Sen jälkeen Staffell lähti ja May ja Taylor yhdistivät voimansa Freddie Mercuryn ja John Deaconin kanssa Queenin muodostamiseksi vuonna 1970. May oli pääkitaristi ja alemman tason laulaja bändin kolmiosaisessa harmoniassa. Queen listautui ensimmäisen kerran Isossa-Britanniassa toisen albuminsa 'Queen II' kanssa vuonna 1974. Sen jälkeen 'Sheer Heart Attack' ja 'A Night at the Opera' toivat heille kansainvälistä menestystä, erityisesti heidän mahtavalla singlellään 'Bohemian Rhapsody'. Kappale pysyi Yhdistyneessä kuningaskunnassa nro 1 yhdeksän viikkoa. Yhtyeen vuonna 1977 julkaisema News of the World -albumi sisälsi edelleen tunnetut hymnit 'We Will Rock You' ja 'We Are the Champions'. 80-luvun alussa Queen oli yksi suurimmista stadionrokkeista koko maailmassa. Käyttämällä kotirakennusta nimeltä Red Special, May antoi panoksensa moniin sävellyksiin 'Tie Your Mother Down', 'I Want It All', 'We Will Rock You', 'Fat Bottomed Girls' ja 'Who Wants to' Elää ikuisesti'. May lauloi päälaulun monille Queen-kappaleille, mukaan lukien Kuka haluaa elää ikuisesti ja Sleeping on the Sidewalk.

Queenin esitystä vuoden 1985 Live Aid -konsertissa pidetään rock-historian suurimpana esityksenä useissa julkaisuissa. Esityksen jälkeen May sävelsi kappaleen One Vision. Mayn panos kirjoittamiseen ja säveltämiseen lisääntyi jokaisen seuraavan Queen-albumin myötä.

Aivan kuten muutkin bändin jäsenet, Mayn omaisuus on jatkuvasti paisunut edes laulaja Freddie Mercuryn kuoleman jälkeen vuonna 1991. Arviot Queenin levymyynnistä ovat 170-300 miljoonaa levyä. He ovat epäilemättä yksi maailman myydyimmistä musiikkitaiteilijoista. Heidät otettiin Rock and Roll Hall of Fameen vuonna 2001.

Sivuhankkeet ja sooloura: Useat Queenin jäsenet tutkivat sivuprojekteja 80-luvulla. May julkaisi Van Halenin kanssa minialbumin 'Star Fleet Project' huhtikuussa 1983. Vuonna 1988 May osallistui kitarasooloihin Black Sabbathin 14. albumille 'Headless Cross'. Elohopean kuoleman jälkeen marraskuussa 1991 May heittäytyi työhön ja viimeisteli soololevynsä 'Back to the Light' ja aloitti sitten kiertueen ympäri maailmaa sen edistämiseksi. Levyllä oli single 'Too Much Love Will Kill You'. Vuoden 1992 lopulla toukokuu perusti Brian May Bandin. Se koostui toukokuussa laulusta ja pääkitarasta, Cozy Powell rummuista ja Mike Moran ja Rick Wakeman koskettimista. Myöhemmin May teki merkittäviä muutoksia kokoonpanoon, koska hän ei koskaan tuntenut ryhmän olevan täysin geeliytynyt. Helmikuussa 1993 uusi kokoonpano aloitti maailmankiertueensa tukemalla Guns N 'Rosesia sekä mainostamalla muutamia päivämääriä. Kiertueensa päätyttyä May palasi studioon ja viimeisteli Queenin viimeisen studioalbumin 'Made in Heaven' Taylorin ja Deaconin kanssa. May alkoi työskennellä uuden kannen soololevyn parissa vuonna 1995. Viimeiseltä soololevyltä May on esiintynyt sooloartistina, osana eri kokoonpanoja ja toisinaan myös Queeninä Roger Taylorin kanssa.

(Kuva: Kevin Winter / Getty Images)

Toukokuussa 2011 Taylor ja May esittivät lyhyen sarjan Adam Lambertin kanssa MTV Europe Music Awards -kilpailussa. Heidän esityksensä sai ylivoimaisen myönteisen vastaanoton, ja he ilmoittivat lyhyestä kesäkiertueesta Queenin kanssa Adam Lambertin kanssa Euroopassa vuonna 2012. He jatkoivat kiertueita kesäjuhlien kiertueilla vuosina 2013, 2014, 2015 ja 2016. Syyskuussa 2018 ryhmä hän oli asunut MGM Park -teatterissa Las Vegasissa. 31. maaliskuuta 2020 kuningatar + Adam Lambert vahvisti, että vuoden suunnitellut kiertuepäivät siirtyivät COVID-19-pandemian vuoksi.

Tieteellinen ura: Kuten edellä mainittiin, May lopetti tohtoriopinnot Lontoon Imperial Collegessa, kun Queen alkoi nauttia kansainvälisestä menestyksestä. Lokakuussa 2006 hän ilmoittautui tohtoriksi. Imperial Collegessa. Hän toimitti väitöskirjansa elokuussa 2007, vuotta aiemmin kuin oli suunniteltu. May sai vihdoin astrofysiikan tohtorin Imperial Collegesta vuonna 2007 ja valmistui Royal Albert Hallissa toukokuussa 2008 pidetyssä palkintojenjakotilaisuudessa. Hänet nimitettiin vierailevaksi tutkijaksi Imperial Collegessa heti valmistumisensa jälkeen. Toukokuu toimi Liverpoolin John Mooresin yliopiston liittokanslerina vuosina 2008--2013. Vuonna 2019 May sai Kanadan kuninkaallisen maantieteellisen yhdistyksen Lawrence J.Burpee -mitalin erinomaisesta panoksesta maantieteen edistämiseen.

Henkilökohtainen elämä: Kiitos hänen panoksestaan ​​musiikkiteollisuuteen ja hyväntekeväisyyteen, hänet nimitettiin Britannian imperiumin (CBE) erinomaisen ritarikunnan komentajaksi vuonna 2005.

May oli naimisissa Christine Mullenin kanssa vuosina 1976-1988. Heillä oli kolme lasta, James, Louisa ja Emily Ruth. May työskenteli näyttelijä Anita Dobsonin kanssa hänen ensimmäisellä albumillaan, joka tunnetaan parhaiten kappaleesta 'Anyone Can Fall in Love'. Hän inspiroi häntä kirjoittamaan vuoden 1989 hitti 'Haluan kaiken'. He menivät naimisiin vuonna 2000.

May on todennut haastatteluissa, että hän kärsi vakavasta masennuksesta 80-luvun lopulla ja 90-luvun alussa ja harkitsi itsemurhaa. Hän mainitsee syyt ongelmallisen ensimmäisen avioliittonsa purkamiseen, isänsä kuolemaan samaan aikaan sekä Freddien tuhoisaan sairauteen ja kuolemaan.

Hän on aktiivinen eläinoikeuskampanja, ja hänet nimitettiin eläinten hyvinvointia käsittelevän hyväntekeväisyysjärjestön RSPCA: n varapuheenjohtajaksi syyskuussa 2012. Hän perusti ryhmän Save Save Me eläinten hyvinvoinnin edistämiseksi. Ryhmä kampanjoi kaikkien eläinten laillista suojelua turhalta, julmalta ja halventavalta kohtelulta eläimiä vastaan, painottaen erityisesti ketun ja mäyrän metsästyksen estämistä.

Toukokuussa 2020 toukokuu kärsi pienestä sydänkohtauksesta, joka vaati kolmen stentin asettamista kolmeen tukkeutuneeseen valtimoon. May on kuvannut kokemuksen olevan 'hyvin lähellä kuolemaa'.

Brian May nettovarallisuus

Brian May

Nettovarallisuus: 210 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 19. heinäkuuta 1947 (73 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 2 tuumaa (1,88 m)
Ammatti: Laulaja, muusikko, levytuottaja, lauluntekijä, kitaristi, astrofyysikko, kirjailija, kirjailija
Kansalaisuus: Yhdistynyt kuningaskunta
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu