Britney Spearsin nettovarallisuus

Kuinka paljon Britney Spears on arvoinen?

Britney Spearsin nettovarallisuus: 70 miljoonaa dollaria

Britney Spearsin nettovarallisuus : Britney Spears on amerikkalainen poplaulaja, näyttelijä ja viihdyttäjä, jonka nettovarallisuus on 70 miljoonaa dollaria. Britney Spearsistä tuli merkittävä popmusiikin ja popkulttuurin hahmo hänen vuoden 1999 hiteellä 'Baby One More Time' ja vuoden 2000 jatko-singlellä 'Ooops! Tein sen taas.' Hänet hyvitetään suurelta osin teini-pop-tyylilajin elvyttämisestä 1990-luvun lopulla. Tähän mennessä Britney Spears on myynyt yli 100 miljoonaa levyä maailmanlaajuisesti. Amerikan levy-yhtiöt (RIAA) mainitsevat Spearsin kahdeksanneksi myydyimmäksi naisartistiksi Yhdysvalloissa.

Uransa huipulla 2000-luvun alussa Britney oli yksi maailman parhaiten palkattuista viihdyttäjistä. Pelkästään vuonna 2002 hän ansaitsi 40 miljoonaa dollaria kiertueista ja levymyynnistä.

Tämän kirjoituksen jälkeen Britneyn maailmankiertueet ovat ansainneet 500 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti.

Vuosina 2013--2017 Britney ansaitsi 350–500 tuhatta dollaria per yö esiintyessään Las Vegasin residenssissä.

Varhainen elämä ja nouse menestykseen : Britney Spears aloitti esiintymisuransa lapsena näyttelijärooleissa näyttämöissä ja televisio-ohjelmissa. Spears kuuli Mikki Hiiriklubin elpymisen, mutta hänet hylättiin, koska hän oli liian nuori liittymään sarjaan. Spearsista tuli myöhemmin New York Cityn lahjakkuustoimiston asiakas, ja hänet valittiin lopulta The Mickey Mouse Clubiin joulukuussa 1992. Hänen ensimmäinen studioalbuminsa, 1999: n 'Baby One More Time', oli merkittävä hitti, joka debytoi ykkösenä Yhdysvaltain Billboardilla. 200. Amerikan Recording Industry Association vahvisti albumin kaksi kertaa platinaa kuukauden kuluttua. Yksi single Baby One More Time myi ensimmäisenä päivänä 500 000 kappaletta, debyytti Billboard Hot 100: n ykköseksi ja siitä tuli naisartistin kaikkien aikojen myydyin single.

Spearsin myöhemmät albumit tuottivat useita tunnettuja hittejä, kuten Oops!… I Did It Again, Olen I'm Slave 4 U, Me Against the Music, Piece of Me ja paljon muuta. Spears on myös syöksynyt näyttelijämaailmaan ja saanut pääroolin vuonna 2002 Crossroads -elokuvassa. Hän esiintyi myös todellisuussarjassa Britney & Kevin: Kaoottinen silloisen aviomiehen kanssa Kevin Federline vuonna 2005. Spears on esiintynyt useita kertoja televisio-ohjelmissa ja suunnitellut rajoitetun painoksen Candies-vaatetuslinjan.

Vuonna 2012 Spears palkattiin X Factorin tuomariksi. Palkalla 15 miljoonaa dollaria hän oli tuolloin television historian eniten palkattu tuomari lauluskilpailusarjassa.

Vuodesta 2020 lähtien Britney on julkaissut yhdeksän albumia: 1999: n ... Baby One More Time, 2000: n Hups!… Tein sen uudelleen, 2001: n Britney, 2003: n vyöhykkeessä, 2007: n Blackout, 2008: n sirkus, 2011: n Femme Fatale, 2013: n Britney Jean ja 2016: n Kunnia.

Sateenvarjo-tapaukset ja mielenterveysongelmat: Jos muistat vielä vuoden 2007 lopulla, Britney kamppaili henkilökohtaisesti ja ammattimaisesti. Paparatsot surmasivat häntä jatkuvasti. Hän oli ollut kuuluisa yli vuosikymmenen ajan. Hän oli nuori äiti. Hän oli tuskin 26. Hän kävi kovaa huoltajuustaistelua entisen aviomiehen Kevin Federlinen kanssa. Hän menetti poikiensa huoltajuuden, kun tuomari totesi, että hän oli '' säännöllinen, säännöllinen ja jatkuva valvottavien aineiden ja alkoholin käyttäjä ''. Hän menetti periaatteessa mielensä hetkeksi. Hänet asetettiin isänsä johtamaan konservatorioon. Et koskaan tiedä sitä nyt, mutta tuolloin ihmiset ajattelivat, että se oli loppu. Popprinsessa oli pudonnut eikä hän koskaan noussut takaisin. Britney yllätti kaikki järjestämällä suuren paluun ja nyt hän on parempi kuin koskaan.

Las Vegasin residenssi: Vuonna 2013 Britney allekirjoitti 30 miljoonan dollarin sopimuksen residenssinäyttelystä Planet Hollywoodissa Las Vegasissa. Kaupan ehtojen mukaan hänen piti suorittaa 100 esitystä kahden vuoden aikana. Hän jatkoi Piece of Me -esityksensä voimassaoloaikaa vuoteen 2017 asti. Hänen neljän vuoden Las Vegas -residenssinsä herätti Britneyn uran, pankkitilit ja maineen. Hän suoritti 250 esitystä ajon aikana Planet Hollywoodissa. Spears esitti 31. joulukuuta 2017 Britney: Piece of Me -sarjan viimeisen näyttelyn. Hänen viimeinen esiintymisensä Las Vegasin residenssissä toi tiettävästi 1,172 miljoonaa dollaria, mikä loi uuden lipputulotietueen yhdelle näyttelylle Las Vegasissa ja rikkoi ennätyksen, jonka Jennifer Lopez oli aiemmin pitänyt.

Peruutettu oleskelu- ja työtauko: 18. lokakuuta 2018 Spears ilmoitti Britney: Domination, toisen Las Vegasin residenssinäytöksensä, jonka ensi-ilta oli tarkoitus asettaa 13. helmikuuta 2019 Park MGM: n Park Theatre -teatterissa. Spearsin oli tarkoitus tuoda kotiin 507 000 dollaria per esitys, mikä olisi tehnyt hänestä eniten palkatun teoksen Las Vegas Stripillä. Tammikuun alussa 2019 hän kuitenkin peruutti residenssin sen jälkeen, kun hänen isänsä Jamie Spears oli paksusuolen repeämä, joka melkein tappoi hänet. Hänen tiiminsä ilmoitti myös, että Spears otti tauon töistä loputtomiin viettääkseen aikaa perheensä kanssa.

Britney Spearsin nettovarallisuus - AFP / Getty Images

Konservatorio

Hyvin julkisen sulamisen jälkeen vuonna 2008 Britney asetettiin tuomioistuimen määräämään oikeudelliseen konservatorioon. Tämä antoi Britneyn talouden isänsä Jamesin valvonnassa. Konservatorion kautta James hallitsee Britney'n imperiumissa aina dollaria oikeudenkäyntimaksuista Kevin Federlinen elatusapuun.

Vuoden 2014 puolivälissä julkaistut tuomioistuimen asiakirjat osoittivat, että '' Spearsin nettovarallisuus on hieman yli 41 miljoonaa dollaria, lähes 7 miljoonaa dollaria käteistä ja loput kiinteistöjä . '

TMZ: n mukaan konservatorion arvo elokuussa 2013 oli 36,1 miljoonaa dollaria. Joten se on noussut 5 miljoonaa dollaria sinä vuonna. Myös TMZ: n saamien asiakirjojen mukaan konservatorio ei sisällä arvokasta kokoelmaa muuta omaisuutta, jonka Britney omistaa / hallitsee.

Vuoden 2020 arvion mukaan Britneyn omaisuuden arvo oli konservatorioissa noin 60 miljoonaa dollaria.

Getty

Henkilökohtainen elämä: Britney Spears ja Justin Timberlake päivätty vuosina 1998-2002. Kuka voi unohtaa pop-supertähtiparin ja heidän sopivat farkkupuvunsa vuoden 2001 American Music Awards -punaisella matolla?

Vuonna 2002 Britneyllä oli lyhyt paiska Limp Bizkitin Fred Durstin kanssa. Spears oli romanttisessa yhteydessä Colin Farrelliin vuonna 2003, kun hän oli osallistunut elokuvan ensi-iltaan hänen kanssaan.

Tammikuussa 2004, kun he olivat juhlineet Las Vegasissa lapsuudenystävänsä Jason Alexanderin kanssa, he päättivät mennä naimisiin spontaanisti. Sitten, vain 55 tuntia myöhemmin, heidän avioliitonsa mitätöitiin.

Britney yllätti maailman jälleen 6. lokakuuta 2004 naimisiin varatanssija Kevin Federlinen kanssa. Heillä oli kaksi poikaa, Sean (s. 2005) ja Jayden (s. 2006), mutta lopulta erosivat vuonna 2007. Hän maksoi Federlinelle vain miljoonan dollarin, kun he erosivat, mutta on myös suostunut maksamaan hänelle 20 000 dollaria kuukaudessa elatusapua, kunnes heidän lapsensa ovat 18.

Vuonna 2007 hän aloitti tapaamisen paparazzo Adnan Ghalibin kanssa. He hajosivat vuonna 2008.

Britney löysi itsensä lopulta vakaasta suhteesta vuonna 2009 nykyisen entisen johtajansa Jason Trawickin kanssa. He päätyivät kihloihin joulukuussa 2011, mutta rikkoivat sen tammikuussa 2013.

Sen jälkeen kun Britney ja Trawick irtisanoivat sitoutumisensa, Spears alkoi seurustella David Lucadon kanssa. Spears sai hänet huijaamaan häntä TMZ-videossa, mikä sai Spearsin lopettamaan suhteensa.

Spears treffasi elokuvantuottaja Charlie Ebersolia kahdeksan kuukauden ajan vuosina 2014--2015.

Vuonna 2016 Britney tapasi mallin ja paljon nuoremman miehen Sam Asgharin Slumber Party -musiikkivideonsa. Ne ovat olleet erottamattomia siitä lähtien. Sam syntyi vuonna 1994 Teheranissa, Iranissa. Hän on 13 vuotta nuorempi kuin Britney, mutta näyttää täydelliseltä hänelle.

Kiinteistöt : Britney on vuosien varrella omistanut useita koteja Los Angelesin alueella. Vuonna 2017 hän myi kartanon Thousand Oaksissa 7 miljoonalla dollarilla. Hän osti tämän kartanon vuonna 2012 6,7 miljoonalla dollarilla. Hän omistaa toisen kartanon Thousand Oaksissa, joka istuu 20 hehtaarin alueella. Hän osti kartanon vuonna 2015 7,4 miljoonalla dollarilla. Vuonna 2003 hän myi talon 3,85 miljoonalla dollarilla edesmenneelle näyttelijälle Brittany Murphylle. Hän omisti aiemmin kiinteistön Malibussa, jonka myi 10 miljoonalla dollarilla vuonna 2007. Hän otti 2,5 miljoonan dollarin tappion Beverly Hillsin kiinteistöstä, jonka hän osti 6,75 miljoonalla ja myi 4,2 miljoonalla dollarilla. Hän omistaa myös suuren perheen yhdistyksen kotimaassaan Louisianassa.

Britney Spearsin nettovarallisuus

Britney Spears

Nettovarallisuus: 70 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 2. joulukuuta 1981 (39 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 4 tuumaa (1,63 m)
Ammatti: Näyttelijä, kirjailija, musiikkivideojohtaja, levytuottaja, taiteilija, tanssija, televisiotuottaja, muotisuunnittelija, viihdyttäjä, elokuvatuottaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2021

Britney Spears Ansiot

  • X-tekijä 15 000 000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu