Brooke Shields nettovarallisuus

Paljonko Brooke Shields on arvoinen?

Brooke Shieldsin nettovarallisuus: 40 miljoonaa dollaria

Brooke Shields nettovarallisuus : Brooke Shields on amerikkalainen näyttelijä, malli ja entinen lapsitähti, jonka nettovarallisuus on 40 miljoonaa dollaria. Se on yhdistetty nettovarallisuus tuottaja / yrittäjä aviomiehensä Chris Henchyn kanssa, ja se on todennäköisesti melko tasainen jako näiden kahden välillä. Hän on ehkä tunnetuin esiintymisensä vuoden 1980 elokuvassa Sininen laguuni.

Aikainen elämä: Brooke Christa Shields syntyi 31. toukokuuta 1965 Manhattanilla New York Cityssä, New Yorkissa, näyttelijän ja mallin Teri Shields ja liikemies Frank Shieldsin tyttärenä. Hänen vanhempansa erosivat, kun hän oli viiden kuukauden ikäinen, ja hänellä on kaksi isoveliä ja kolme sisarusta. Aikuisena äitinsä kannusti häntä olemaan aktiivinen näyttelyliiketoiminnassa, kun hän opetti piano-, baletti- ja ratsastustunteja. Shields meni New Lincoln Schooliin ja valmistui Dwight-Englewood Schoolista Englewoodissa New Jerseyssä vuonna 1983.

Varhainen ura: Shields aloitti mallinnusuransa vuonna 1966, kun hän oli vain 11 kuukautta vanha. Rooli oli Norsunluun saippuaa. hän oli alun perin lapsimalli / näyttelijä ja sai laajaa huomiota ja suosiota johtavasta roolistaan ​​Louis Mallen kiistanalaisessa elokuvassa 'Pretty Baby' (1978), jossa hän soitti lapsiprostituoitua New Orleansissa 1900-luvun vaihteessa. Vuonna 1980 Shields oli 14-vuotiaana nuorin muotimalli, joka on koskaan esiintynyt Vogue-kannessa. Myöhemmin samana vuonna Shields ilmestyi kiistanalaisissa Calvin Klein -farkkujen paino- ja TV-mainoksissa. TV-mainokseen sisältyi hän sanomalla kuuluisa otsikko: 'Haluatko tietää, mitä minun ja Calvinsini välillä on? Ei mitään.'

Sitten hän näytteli 1980-luvulla Sininen laguuni ja myöhemmin Endless Love. MPAA arvioi alun perin loputtoman rakkauden X-luokituksella johtuen elokuvan monista alastisista kohtauksista. 16-vuotiaana hänestä oli tullut yksi tunnetuimmista kasvoista maassa, koska hänellä oli kaksi mallia ja näyttelijää. Vuonna 1983 Shields luopui näyttelijän / mallin urastaan ​​Princetonin yliopistoon, jossa hän valmistui kandidaatin tutkinnoksi ranskalaisessa kirjallisuudessa. Shields julkaisi omaelämäkerran 'Itse' vuonna 195. Princeton Triangle Clubin ja Cap and Gown Clubin jäsen, hänen vanhempi opinnäytetyönsä oli otsikolla: 'The Initiation: From Innocence to Experience: The Pre-Adolescent / Adolescent Journey' elokuvissa Louis Malle, Pretty Baby ja Lacombe Lucien.

Televisio: Shields oli nuorin vieraileva tähti, joka on koskaan esiintynyt The Muppet Show -näyttelyssä vuonna 1980. Shields oli myös nuorin henkilö, joka isännöi SNL: n kaltaista live-luonnoskomediaa ABC Fridayays vuonna 1981. Valmistuttuaan Shields palasi näyttelemiseen, esiintymiseen elokuvissa vähäisissä rooleissa ja pääroolin saamiseen komediassa '' Äkillisesti Susan ''. Hän oli myös tuottaja näyttelyssä, joka juoksi neljä vuodenaikaa vuosina 1996–2000. Shields jatkoi esiintymistään muissa televisio-ohjelmissa, mukaan lukien That That 70s Show, Lipstick Jungle, Saturday Night Live (SNL). Kaksi ja puoli miestä ja ystävää.

Hän vieraili näyttelyissä kuten 'Nip Tuck', 'The Middle' ja 'When Calls the Heart'. Vuonna 2017 hän esiintyi useissa jaksoissa Laki ja järjestys: SVU. Vuonna 2018 hänellä oli toistuva rooli elokuvassa Jane the Virgin ja esiintyi 14 jaksossa. Hän voitti People's Choice Award -palkinnon suosikki nuoren esiintyjän kategoriassa neljänä peräkkäisenä vuotena vuosina 1981-1984.

(Kuva: Aaron Davidson / Getty Images for Art Miami)

Teatteri: Brooke on esiintynyt useissa Broadwayn musiikkituotannoissa, mukaan lukien Rizzon pelaaminen vuoden 1994 Greasen elvytyksessä. Heinäkuussa 2001 hän soitti Sally Bowlesia pitkään jatkuneessa Cabaretin 1988 elpymisessä. Tuotanto jatkui neljä kuukautta. Syyskuussa 2004 Shields näytti Ruth Sherwoodin roolia vuoden 2003 elokuvassa Wonderful Town, joka juoksi myös neljä kuukautta ja sai paljon kiitosta.

Vuonna 2005 hän soitti Roxie Hartia pitkäaikaisessa Chicagon tuotannossa Lontoon West Endissä Adelphi-teatterissa. Hän toisti myös roolin Broadwayn herätyksessä, joka kesti seitsemän viikkoa. Kesäkuussa 2011 hän näytti Morticia Addamsin roolia Broadwayn The Addams Family -tuotannossa.

Laillinen taistelu: Vuosina 1981-1983 Shields ja hänen äitinsä, sekä valokuvaaja Garry Gross ja Playboy Press, joutuivat New Yorkin tuomioistuimessa oikeudenkäyntiin heidän äitinsä Grossille allekirjoittamien valokuvien oikeuksista. Hän oli valokuvaaja joukosta kiistanalaisia ​​kuvia, jotka otettiin vuonna 1975 alastomasta kymmenvuotiaasta Shieldsistä (äitinsä suostumuksella). New Yorkin lain omituisen porsaanreiän takia tuomioistuimet päättivät Grossin puolesta.

Shields todisti Yhdysvaltain kongressin tutkimuksen edessä, että vanhempia vartalotubeleita käytettiin teini-ikäisten ystävien alastomissa kohtauksissa trooppisella saarella Sinisellä laguunilla.

Filantropia: Hänen hyväntekeväisyystoimintaansa kuuluu pääosasto American Lung Associationin tukemassa USPHS PSA: ssa aloitteena kannustaa VIP: itä tulemaan esimerkkeinä ja kannattajiksi tupakoimattomuudesta ja tukemaan yleispalveluvelvoitetta kiertämällä Bob Hopen kanssa. Hän on tiedottaja Tupperwaren Chain of Confidence SMART Girls -kampanjassa, jonka tarkoituksena on opettaa tyttöjä vaalimaan henkistä ja fyysistä hyvinvointiaan.

Henkilökohtainen elämä: Brooke oli hyvin läheinen ystävä Popin kuninkaan Michael Jacksonin kanssa kuolemaansa asti vuonna 2009. Hän puhui muistojuhlassaan heinäkuussa 2009. Brooke on ollut aiemmin avoin kamppailuistaan ​​synnytyksen jälkeisen masennuksen kanssa, josta hän kertoo. kirja 'Alas tuli sade'.

1980-luvun puolivälissä, kun taas Princeton, Shields treffasi luokkatoverinsa Dean Cainia. Shields on ollut romanttisesti sidoksissa John F.Kennedy Jr., näyttelijä Liam Neesoniin ja laulaja George Michaeliin. Romanttisen keskeytyksen jälkeen John Travoltan kanssa 16-vuotias Brooke Shields treffasi 18-vuotiasta Mohammed Khashoggia, asekauppiaan miljardööri Adnan Khashoggin poikaa Cannesissa, missä he tapasivat ensimmäisen kerran. Hän on ollut naimisissa kahdesti. Hän oli naimisissa tennispelaaja Andre Agassin kanssa vuosina 1997-1999. Pari oli ollut yhdessä vuodesta 1993. Shields meni naimisiin kirjailijan / tuottajan Chris Henchyn kanssa vuonna 2001. Heillä on kaksi tytärtä ja he asuvat Greenwich Villagessa New Yorkissa.

Chris Henchy on Will Ferrellin usein yhteistyökumppani ja tuotantokumppani. Henchy perusti Funny Or Die: n yhdessä Ferrellin ja kahden muun kanssa.

Kiinteistöt : Brooke maksoi vuonna 1997 3,25 miljoonaa dollaria kodista LA: n Pacific Palisades -alueella. Muutettuaan New Yorkiin kokopäiväisesti Brooke ja hänen miehensä alkoivat vuokrata tämän LA-talon 25000 dollaria kuukaudessa. New Yorkin länsikylässä he maksoivat 5,5 miljoonaa dollaria kaupunkikodista jo vuonna 2007. Heillä on myös Southhamptonissa koti, jonka he ostivat vuonna 2013 4,25 miljoonalla dollarilla.

Brooke Shields nettovarallisuus

Brooke Shields

Nettovarallisuus: 40 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 1965-05-31
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 6 jalkaa (1,83 m)
Ammatti: Näyttelijä, malli, televisiotuottaja, tiedottaja, ääninäyttelijä, kirjailija
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Brooke Shields Ansiot

Napsauta laajentaaksesi
  • Märkä kulta 500000 dollaria
  • Sahara 1 500 000 dollaria
  • Loputon rakkaus 500 000 dollaria
  • Vain sinä ja minä, lapsi 250 000 dollaria
  • Wanda Nevada 150000 dollaria
  • Mustalaisten kuningas 62500 dollaria
  • Melko vauva 27500 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu