Brooks-Yearwood -pari sopii täydellisesti Las Vegasiin

Garth Brooks esiintyy yleisön edessä Allegiant Stadiumilla perjantaina 10. heinäkuuta 2021 Las Vegissä ...Garth Brooks esiintyy yleisön edessä Allegiant Stadiumilla perjantaina 10. heinäkuuta 2021 Las Vegasissa. (L.E. Baskow/Las VegasJournal) @Left_Eye_Images Garth Brooks esiintyy yleisön edessä Allegiant Stadiumilla perjantaina 10. heinäkuuta 2021 Las Vegasissa. (L.E. Baskow/Las VegasJournal) @Left_Eye_Images Garth Brooks esiintyy yleisön edessä Allegiant Stadiumilla perjantaina 10. heinäkuuta 2021 Las Vegasissa. (L.E. Baskow/Las VegasJournal) @Left_Eye_Images Garth Brooks esiintyy yleisön edessä Allegiant Stadiumilla perjantaina 10. heinäkuuta 2021 Las Vegasissa. (L.E. Baskow/Las VegasJournal) @Left_Eye_Images Garth Brooks ilmoittaa faneille esiintyessään yleisön edessä Allegiant Stadiumilla perjantaina 10. heinäkuuta 2021 Las Vegasissa. (L.E. Baskow/Las VegasJournal) @Left_Eye_Images Garth Brooks esiintyy bändikaveriensa kanssa yleisön edessä Allegiant Stadiumilla perjantaina 10. heinäkuuta 2021 Las Vegasissa. (L.E. Baskow/Las VegasJournal) @Left_Eye_Images Garth Brooks esiintyy yleisön edessä Allegiant Stadiumilla perjantaina 10. heinäkuuta 2021 Las Vegasissa. (L.E. Baskow/Las VegasJournal) @Left_Eye_Images Fanit nauttivat musiikista ja virvokkeista, kun Garth Brooks esiintyy yleisön edessä Allegiant Stadiumilla perjantaina 10. heinäkuuta 2021 Las Vegasissa. (L.E. Baskow/Las VegasJournal) @Left_Eye_Images Garth Brooks esiintyy yleisön edessä Allegiant Stadiumilla perjantaina 10. heinäkuuta 2021 Las Vegasissa. (L.E. Baskow/Las VegasJournal) @Left_Eye_Images Garth Brooks saapuu lavalle, kun hän alkaa esiintyä yleisön edessä Allegiant Stadiumilla perjantaina 10. heinäkuuta 2021 Las Vegasissa. (L.E. Baskow/Las VegasJournal) @Left_Eye_Images Fanit seisovat ja laulavat Garth Brooksin esiintyessä yleisön edessä Allegiant Stadiumilla perjantaina 10. heinäkuuta 2021 Las Vegasissa. (L.E. Baskow/Las VegasJournal) @Left_Eye_Images

Garth Brooks ja Trisha Yearwood laulettiin yhdessä lauantai -iltana. Allegiant -stadion puhkesi iloiseen meluun, kun Yearwood esiintyi duetossa ja levyn coverissa Lady Gaga-Bradley Cooper osuma, Matala.

Brooks ja Yearwood väittivät myös, kuten aviopari, noin… kitarasointuja.

Kulta, mielestäni olet väärässä avaimessa, Yearwood sanoi Brooksille Walkaway Joen avajaisissa Allegiant Stadiumilla. Molemmat lähestyivät, kun Brooks piti akustisensa live -viritysistunnona. Se oli niin yksityinen keskustelu kuin kaksi ihmistä olisi voinut, kun hän oli kerännyt 65 000 räikeää fania.

kuinka paljon tyler perry on arvoinen
Katso tämä viesti Instagramissa

John Katsilometesin (@johnnykats1) jakama viesti

Lopulta Yearwood vetäytyi ja sanoi: Minun on sanottava tämä. Sinä! Ovat! Oikein! Tämä sai Brooksin tukemaan lavaa. Hän ei ole aina oikeassa, tai tarpeeksi, tai ehkä koskaan, joten tämä paljastus oli voittokierroksen arvoinen. Voitto oli kuitenkin lyhytikäinen, kun Brooks otti toisen kitaran ja huomasi sen olevan oikeassa avaimessa-luulen, että hän oli soittanut F-kitaraa ja tarvitsi E: tä (en ole varma, koska olemme erikoistuneet vain ilmakitaraan) .

Jos aiot aloittaa stadionkierroksen, Las Vegas on oikea paikka tehdä se. @garthbrooks @reviewjournal #GarthInVegas #RJNyt @AllegiantStadm pic.twitter.com/yqSvAmBz3a

- John Katsilometes (@johnnykats) 11. heinäkuuta 2021

Olet oikeassa! hän huusi.

Oli tarkoitus tai ei, Yearwoodin osallistuminen Lauantain ensimmäinen elävän musiikin konsertti vei viestin Allegiant -stadionin ulkopuolelle. Pariskunnan edestakaisin voi helposti pelata hyvin viihtyisämmässä paikassa, Stripin alueella.

Tapaamisensa mediatyyppien kanssa perjantaina stadionilla Brooks mainitsi visionsa intiimistä yhteisnäyttelystä Yearwoodin kanssa. Kaksikko on ollut naimisissa 15 vuotta.

Tiedän, missä tahansa menen, ero Garth Brooks -esityksessä ja Trisha Yearwood -esityksessä on, ettei kukaan Trisha Yearwood -esityksessä kysy, missä Garth on, eikö? Brooks sanoi. Mutta kanssani koko ajan puhutaan Trishasta. Ihmiset rakastavat häntä, ihmiset palvovat häntä, hän on yksi kaikkien aikojen suurimmista laulajista, kun hän saa tehdä asiansa. Mielestäni on turhaa tehdä Garth-ja-Trisha-esitystä.

kuinka paljon rick from pawn stars on arvoinen

Tällaisen esityksen markkinatutkimus on saavutettu. Kuulostava möly, joka tervehti Yearwoodia, kun hänen kuvansa heijastui Allegiant -stadionille, oli kaikki tarvitsemamme tiedot.