Bruce Buffer Nettovarallisuus

Kuinka paljon Bruce Buffer on arvoinen?

Bruce Bufferin nettovarallisuus: 10 miljoonaa dollaria

Bruce Bufferin palkka

100 dollaria tuhatta per tapahtuma

Bruce Buffer nettovarallisuus: Bruce Buffer on amerikkalainen UFC-ilmoittaja, jonka nettovarallisuus on 10 miljoonaa dollaria. Hän on ansainnut nettovarallisuutensa Ultimate Fighting Championship (UFC) -mestaruuskilpailuiksi ilmoitetuksi Octagon-renkaaksi.

Aikainen elämä: Bruce Anthony Buffer syntyi 21. toukokuuta 1957 Tulsassa, Oklahomassa. Teini-ikäisenä, kun hänen perheensä asui Philadelphiassa, hän aloitti taistelulajien opiskelu. Lopulta hän ansaitsi vihreän vyön judossa ja mustan vyön Tang Soo Dossa. Buffer ja hänen perheensä muutti Malibuun 15-vuotiaana. Kaliforniassa hän jatkoi taistelulajien harjoittelua ja jopa ystävystyi Chuck Norrisin kanssa. Chuck esitteli hänet Tang Soo Do: lle. Buffer opiskeli myös potkunyrkkeilyä useita vuosia, kunnes lääkärit kertoivat hänelle saaneensa liikaa aivotärähdyksiä.

UFC-ura: UFC-tapahtumissa Bruce esitellään nimellä 'Octagon Veteran Voice'. Hänet tunnetaan myös hakulausekkeista ja allekirjoitusliikkeistä. Hän aloittaa jokaisen tapahtuman lauseella 'Hyvät naiset ja herrat, me… olemme… livenä!' Ennen jokaista päätapahtumaa Buffer julistaa: 'Tämä on illan päätapahtuma', jota seuraa 'Tämä on hetki, jota olette kaikki odottaneet' ja lopuksi 'On aika!', Ennen kuin esittelee kaksi viimeistä taistelijaa . Hän käyttää myös allekirjoitusliikettään, nimeltään 'Puskuri 180', jossa on liikkeet kahdeksankulmion yli ja pyörii sitten nopeasti 180 astetta osoittaakseen kulmaan.

(Kuva: James Chance / Getty Images)

UFC: n ulkopuolella: UFC-ilmoituksensa lisäksi Buffer toimii myös ilmoittajana monissa muissa tapahtumissa, mukaan lukien kansainväliset MMA-kampanjat ja K-1 -tapahtumat, vuoden 2008 Joel Casamayor vs. Michael Katsidis HBO -nyrkkeilytapahtuma ja kaksi kertaa vuodessa järjestettävä Abu Dhabi Combat Club (ADCC) -tapahtuma. paini turnaus. Hän on myös Beer Pongin World Seriesin virallinen ilmoittaja, ja hänen äänensä on ollut esillä videopelissä Smite ja DJ: n Steve Aokin ja Laidback Luken UFC: n innoittamassa kappaleessa 'It's Time'.

Ilmoituksen ulkopuolella Buffer on taitava pokeripelaaja ja esiintynyt ESPN: n World Series of Poker -tapahtumassa ja esiintynyt myös TV-sarjan Poker After Dark jaksossa. Hän ilmoitti lauseesta 'Sekoita ja käsittele!' vuoden 2010 World Series of Pokerin finaalipöydässä ja Luxor Las Vegas -pokerihuone nimettiin hänen mukaansa. Puskuri on esiintynyt myös useiden televisiosarjojen, kuten 'Ystävät' ja 'Entourage', jaksoissa ja elokuvissa, kuten 'Here Comes the Boom' (2012), 'Hot Tub Time Machine 2' (2015) ja 'Holmes & Watson (2018). ).

Henkilökohtainen elämä ja palkka: Bufferin velipuoli on maailmankuulu nyrkkeilijä Michael Buffer . Heidän isänsä Joe Buffer esitteli heidät vuonna 1989. He omistavat yhdessä yrityksen nimeltä The Buffer Partnership. Se oli Brucen ajatus, että Michaelin tulisi merkitä hänen nyt kuuluisa saalislauseen '' Valmistautukaa mölyä! ''. Michael ansaitsee satoja miljoonia dollareita pois lauseesta lisenssisopimusten ja ulkomaksujen ansiosta.

Bruce ja Michaelin isoisä oli kuuluisa nyrkkeilijä nimeltä Johnny Buff. Buffer oli aiemmin naimisissa Annie Bufferin kanssa, mutta pari viimeisteli avioeronsa vuonna 2015. Yhdessä heillä on poika Dougie Buffer.

Bruce Bufferin UFC-palkka on 100 000 dollaria tapahtumaa kohti.

Bruce Buffer Nettovarallisuus

Bruce Buffer

Nettovarallisuus: 10 miljoonaa dollaria
Palkka: 100 dollaria tuhatta per tapahtuma
Syntymäaika: 21. toukokuuta 1957 (63 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Ammatti: Ilmoittaja, näyttelijä, liikemies, esittelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu