Bruce Jenner Nettovarallisuus

Paljonko Bruce Jenner Worth on?

Bruce Jenner Nettovarallisuus: 100 miljoonaa dollaria

Bruce Jennerin nettovarallisuus: Bruce Jenner, joka tunnetaan nyt nimellä Caitlyn Jenner , on olympiakultamitalisti, yrityksen tiedottaja ja todellisuuden televisiotähti, jonka nettovarallisuus on 100 miljoonaa dollaria. Vuonna 2005 Jenner tuli transseksuaaliksi ja myöhemmin siirtyi naiseksi. Vaikka Jenner saavutti huomattavan maineen olympiaurheilijana, hän sai vielä enemmän mainetta, kun hänestä tuli maailman tunnetuin transseksuaalinen nainen.

Aikainen elämä: Caitlyn Marie Jennerille määritettiin syntymän jälkeen miespuolinen sukupuoli, ja hänelle annettiin nimi William Bruce Jenner. Jenner syntyi 28. lokakuuta 1948 Mount Kiscossa New Yorkissa. Jenner kärsi dysleksiasta lapsena ja valmistui lukiosta vuonna 1968. Jenner osallistui Graceland Collegeen jalkapallo-apurahalla, mutta hänen täytyi lopettaa pelaaminen, kun hän kärsi uran päättyneestä polvivammasta.

Pysyäkseen mukana urheilussa, Jenner vaihtoi kymmenen kilpailuun Gracelandin radanvalmentajien neuvojen perusteella. Muutos osoittautui erittäin menestyvän olympialaisen uran alkuun. Kilpailtuaan ammattimaisesti yhdessä Decathalon-tapahtumassa Jenner valmistui Graceland Collegesta fyysisen koulutuksen tutkinnon.

Olympiaura: Jennerin seuraava tavoite oli pääsy vuoden 1972 olympialaisiin ja tätä varten hänen täytyi kilpailla Yhdysvaltain olympiakokeissa. Hän herätti buzzia juoksuttuaan erittäin nopean viimeisen kierroksen - 22 sekuntia muita kilpailijoita edellä. Hän teki olympiajoukkueen ja sijoittui kymmenenneksi Münchenissä.

Innoittamana valtion tukemista Neuvostoliiton urheilijoista, jotka voivat treenata kokopäiväisesti huolimatta tulojen tuottamisesta, Bruce Jenner aloitti intensiivisen harjoitteluohjelman. Tämä tapahtui ennen kuin ammattilaiset amerikkalaiset urheilijat kilpailivat olympialaisissa, eikä kokopäiväinen harjoittelu ollut tavallista tuolloin. Jenner myi vakuutuksia yöllä ja koulutti päivällä San Josessa.

Jenneristä tuli miesten mestari amerikkalaisessa kymppikilpailussa vuonna 1974 ja rikkoi myös maailmanennätyksiä Yhdysvaltain olympiakokeissa tuona vuonna. Vuonna 1976 Jenner voitti kultamitalin Montrealissa upealla näytöllä. Saavutettuaan tavoitteensa Jenner lopetti kilpailun voiton jälkeen vedoten harjoittelun vaikeuksiin. Vuodesta 2018 Jenner sijoittui edelleen kaksikymmentä kuudenneksi maailmanlaajuisen kymmenennen sarjassa.

Hänet oli hillitty / Getty Images

Olympialaisten jälkeen: Palattuaan Yhdysvaltoihin kultamitalilla nimensä mukaan Jenner aikoi hyödyntää uutta julkkisasemaansa. Hänet innoittivat entiset urheilijat, joista oli tullut näyttelijöitä tai televisiohenkilöstöjä menestyksensä kannoilla, ja kohdennettu show-liiketoiminta mahdollisena tulonlähteenä. Hän esiintyi useissa lehdissä, mm Urheilu kuvitettu , Herrasmies neljännesvuosittain ja Playgirl . Tuotemerkin hyväksynnät seurasivat pian, ja Bruce Jenneristä tuli Wheaties-viljan kasvot.

Näyttelijäura: Bruce Jenner esiintyi sitten useissa televisioon tehdyissä elokuvissa ja sarjoissa, mukaan lukien Kultainen hetki: olympialaisten rakkaustarina , CHiP: t ja sitcom Hopealusikat . Näyttelyn lisäksi Bruce Jenner osallistui myös erilaisiin TV-sarjoihin ja peliohjelmiin. Nämä sisälsivät Heikoin linkki , Olen julkkis ... Vie minut pois täältä !, Luistelu julkkisten kanssa , Lemmikkitähti ja Oppipoika . Nykyään Caitlyn Jenner tunnetaan todennäköisesti parhaiten aikaisemmista esiintymisistään Kardashialaisten kanssa pysyminen .

Lisäyritykset: Jennerillä oli myös lyhyt ura kilpa-auton kuljettajana, joka voitti 1986 12 tunnin Sebringin. Lisäksi Jenner osallistui moniin yrittäjyyteen, kuten lisensoi nimensä aerobic-keskusten franchising-toimintaan. Jenner perusti Jenner Aviation -nimisen yrityksen, joka myy lentokonetarvikkeita eri yrityksille. Jenner toimi myös varapuheenjohtajana ohjelmistoyrityksessä, joka loi JennerNet-nimisen sovelluksen. Jenneristä tuli myöhemmin H & M Sportin kasvot.

Avioliitot: Bruce Jenner meni naimisiin ensimmäisen kerran Chrystie Scottin kanssa vuonna 1972. Heillä oli kaksi lasta yhdessä ennen avioeroa vuonna 1981. Jennerin toinen avioliitto solmittiin Linda Thompsonin kanssa vuonna 1981, ja heillä oli kaksi lasta yhdessä todellisuustähden kanssa. Brody Jenner . Viisi vuotta myöhemmin avioliitto päättyi avioeroon. Jennerin seuraava avioliitto oli Kris Jenner Pariskunnalla oli kaksi tytärtä, Kylie ja Kendall, joista myöhemmin tuli itse tunnettuja julkkiksia. Vuonna 2014 Kris Jenner haki avioeroa vedoten sovittamattomiin eroihin.

Liittyvät linkit:

Kylie Jenner Nettovarallisuus

Kendall Jenner Nettovarallisuus

Sukupuolen siirtymä: Vaikka Bruce Jennerillä oli pitkä ja tapahtumarikas ura ennen vuotta 2015, hänestä tuli todella kansainvälinen keskustelupiste, kun hänestä tuli transseksuaalinen. Hän pukeutui ristiin ja otti hormonihoitoja koko elämänsä ajan, mutta lopetti tapaamisensa Kris Jennerin kanssa. Kun hän oli eronnut Krisistä, hän jatkoi tietään tulemaan naiseksi. Vuonna 2017 hän suoritti seksuaalisen vaihdon leikkauksen. Vaikka Caitlyn on nyt nainen, hän ei houkuttele miehiä ja tunnistaa olevansa seksuaalinen. Caitlyn odotti, kunnes hänen lapsensa olivat itsenäisiä aikuisia, ennen kuin hän siirtyi naisuuteen, minimoidakseen vaikutukset heidän psyykkeihinsä.

Eri piireissä vietettiin, pilkattiin ja kritisoitiin Caitlynin sukupuolimuutosta. Hän oli esillä kannessa Vanity Fair hänen siirtymänsä merkitsemiseksi, ja hänen valintansa vietettiin ymmärrettävästi LGBTQ-yhteisössä. Häntä pilkkasivat kuitenkin myös erilaiset stand-up-koomikot ja erilaiset TV-sarjat - etenkin Eteläpuisto .

Poliittiset näkemykset: On syytä huomauttaa, että vaikka Jenner on transseksuaalinen nainen, hän on harjoittava kristitty ja tunnistaa konservatiiviksi politiikassa. Hän on republikaani, joka äänesti Trumpia vuoden 2016 vaaleissa - vaikka hänen valintansa pidettiin Hillary Clintonin hylkäämisenä enemmän kuin aitoa tukea Trumpille.

Myöhemmin hän vastusti Trumpin päätöstä kieltää trans-henkilöt palvelemasta armeijassa ja ilmoitti tekevänsä virheen äänestämällä Trumpin puolesta. Tämä toisti monien mielipiteitä LGBTQ-yhteisössä, jotka tunsivat Trumpin johtaneen heitä harhaan vaalikampanjansa aikana.

Bruce Jenner Nettovarallisuus

Bruce Jenner

Nettovarallisuus: 100 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 28. lokakuuta 1949 (71 vuotta vanha)
Korkeus: 6 jalkaa 2 tuumaa (1,88 m)
Ammatti: Urheilija, julkinen puhuja, seurustelija, liikemies, urheilukommentaattori, näyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu