Bruce Springsteenin nettovarallisuus

Kuinka paljon Bruce Springsteen on arvoinen?

Bruce Springsteenin nettovarallisuus: 500 miljoonaa dollaria

Bruce Springsteenin palkka

80 miljoonaa dollaria vuodessa

Bruce Springsteenin nettovarallisuus : Bruce Springsteen on amerikkalainen laulaja, lauluntekijä ja muusikko, jonka nettovarallisuus on 500 miljoonaa dollaria. Useiden vuosikymmenten mittaisella urallaan hän on saavuttanut mainetta sekä sooloartistina että E Street Bandin johtajana. Tiettynä vuonna, kun hän kiertää, Brucen vuosiansiot voivat helposti ylittää 80 miljoonaa dollaria. Tähän mennessä Bruce on myynyt yli 135 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti, mikä tekee hänestä 35 historian myydyintä musiikkitaiteilijaa.

Aikainen elämä: Syntynyt 23. syyskuuta 1949 Long Branchissa New Jerseyssä, Bruce Frederick Joseph Springsteen varttui Freeholdissa New Jerseyssä. Hänellä on kaksi nuorempaa sisarta. Kasvatettuaan katolisen, Springsteen osallistui Pyhän Ruusun Liman katoliseen kouluun ja pitää uskonnollista kasvatustaan ​​merkittävänä vaikutuksena hänen musiikkiinsa. Hänen alkuperäisen kiinnostuksensa musiikkiin innoitti kuitenkin Elvis Presley, jonka hän näki Ed Sullivan Show -näyttelyssä seitsemän vuoden ikäisenä. Seitsemäntoista vuotiaana Springsteen oli kärsinyt aivotärähdyksestä moottoripyöräonnettomuudessa ja epäonnistui Yhdysvaltain luonnoksen fyysisessä tutkimuksessa eikä palvellut Vietnamin sodassa.

Uran alku: Jälleen kerran innoittamana esiintymisestä, jonka hän näki The Ed Sullivan Show -ohjelmassa, tällä kertaa Beatlesin toimesta, Springsteen osti ensimmäisen kitaransa vuonna 1964. Pian sen jälkeen hän aloitti soittamisen Rogues-yhtyeen kanssa paikallisissa paikoissa Freeholdissa. Myöhemmin samana vuonna hänen äitinsä otti lainan ja osti hänelle 60 dollarin Kent-kitaran, hetkestä, josta hän laulaa kappaleessaan The Wish.

Muita bändejä, joihin Springsteen esiintyi 1960-luvulla ja 70-luvun alussa, kuuluvat Castiles, Earth, Steel Mill, Sundance Blues Band ja Bruce Springsteen Band. Tänä aikana hän alkoi herättää huomiota paitsi esityksissään, myös sanoituksissaan ja lauluntekijöissään. Kiinnostaen kykyjenvalmistajan John Hammondin kiinnostusta musiikin johtaja Clive Davis allekirjoitti Springsteenin Columbia Recordsille vuonna 1972. Ensimmäiseen projektiinsa Springsteen toi mukaan useita New Jerseyssä toimivia musiikkikollegoitaan, ja yhdessä he muodostivat E Street Bandin, vaikka he nimettiin virallisesti vasta muutama kuukausi myöhemmin. Hänen debyyttialbuminsa 'Greetings from Asbury Park' julkaistiin tammikuussa 1973 kriitikoiden suosiossa, mutta myynti oli hidasta.

Menestyksen saavuttaminen: Springsteenin toinen studioalbumi The Wild, Innocent & E Street Shuffle kohtasi samanlaisen reaktion, ja myynti oli hidasta positiivisesta kriittisestä vastaanotosta huolimatta. Kolmannelle studiohankkeelleen Springsteenille annettiin runsas budjetti työskennellä yrittää tuottaa kaupallisesti kannattava levy. Born to Run -albumi kesti 14 kuukautta levyjen levittämiseen, joista kuusi vietettiin kappaleeseen Born to Run. Se julkaistiin elokuussa 1975 valtavan kaupallisen menestyksen saavuttamiseksi Mainostaulu 200. Saman vuoden lokakuussa Springsteen ilmestyi sekä Newsweek- että Time-lehden kannelle.

Bruce Springsteenin nettovarallisuus

(Kuva: Jamie Squire / Getty Images)

Pitkän oikeudellisen taistelun jälkeen entisen johtajan Mike Appelin kanssa Springsteen julkaisi Darkness on the Edge of the Town vuonna 1978 ja aloitti intensiivisen maastojuoksukierroksen levyn mainostamiseksi. Hänen 1980-kaksoisalbumistaan ​​'The River' tuli hänen ensimmäinen numero 1 Mainostaulu Pop Albums -lista, kun taas hänen 1982 sooloakustinen albuminsa 'Nebraska' nimettiin Rolling Stone -lehden vuoden albumiksi.

Springsteenin tunnetuin albumi on epäilemättä vuoden 1984 hitti Born in the U.S.A., josta tuli yksi kaikkien aikojen myydyimmistä albumeista, myyden 15 miljoonaa kappaletta Yhdysvalloissa ja 30 miljoonaa maailmanlaajuisesti. RIAA on sertifioinut platinan viisitoista kertaa. Tätä seurasivat Tunnel of Love (1987), Human Touch (1992), Lucky Town (1992) ja akustinen albumi The Ghost of Tom Joad (1995). Muita hänen saavutuksiaan 90-luvulla ovat voitti Oscar-palkinnon vuonna 1994 joillekin Philadelphian kaduille ja hänet valittiin Rock and Roll Hall of Fameen vuonna 1999.

2000-luku toi lisää menestystä Springsteenille. Otettuaan tauon E Street Bandilta 1990-luvulla, hän tapasi heidän kanssaan vuoden 2002 albuminsa The Rising, joka voitti Grammyn vuoden parhaaksi rock-albumiksi. 'Devils & Dust' julkaistiin samanlaisella tyylillä kuin hänen kaksi edellistä akustista albumiaan huhtikuussa 2005. Muita hänen projektejaan ovat sittemmin olleet 'Magic' (2007), 'Working on a Dream' (2009), 'Wrecking Ball' ( 2012) ja 'High Hopes' (2014).

Tammikuusta 2020 lähtien Springsteen on voittanut kaksikymmentä Grammy-palkintoa, neljä American Music Awards -palkintoa, kaksi Golden Globe -palkintoa ja Oscar-palkinnon.

Muut harrastukset: Musiikin ulkopuolella Springsteen on toteuttanut useita muita projekteja. Hänen Broadway-esityksensä `` Springsteen on Broadway '' kesti lokakuusta 2017 joulukuuhun 2018, ja siihen sisältyi Springsteen itse lukemassa otteita vuoden 2016 Born to Run -elämäkerrasta. Hän ohjasi myös elokuvan Länsitähdet Thom Zimnyn kanssa, ja se sai ensi-iltansa Toronton elokuvafestivaaleilla syyskuussa 2019. Elokuvassa Springsteen ja E Street Band esiintyvät live-yleisölle tueksi hänen saman albuminsa. nimi julkaistiin aiemmin samana vuonna.

Henkilökohtainen elämä: Springsteenillä on ollut useita merkittäviä suhteita. Toukokuussa 1985 hän meni naimisiin näyttelijä Julianne Phillipsin kanssa huolimatta heidän 11 ​​vuoden ikäeroistaan. Hänen kiertueohjelmansa vei veron suhdetta, ja pari erosi vuonna 1988 ja viimeisteli avioeronsa maaliskuussa 1989. Pian hänen erotettuaan Phillipsistä Springsteen aloitti suhteen Patti Scialfa , joka oli ollut kiertueella hänen kanssaan sekä Born in the USA -kiertueella (1984) että Tunnel of Love Express -kiertueella (1988). Springsteen ja Scialfa menivät naimisiin vuonna 1991, ja heillä on kolme yhteistä lasta. Heidän nuorin poikansa Sam on Colts Neck -palokunnan jäsen.

Springsteen tunnetaan poliittisista lausunnoista monissa hänen kappaleissaan, joko suoraan tai muilla lailla. Joitakin esimerkkejä ovat single Born in the U.S.A. (1984), laajasti väärin tulkittu kommentti Vietnamin veteraanien kohtelusta, ja kiistanalainen kappale American Skin (41 laukausta) (1999) Amadou Diallon ampumisesta. Marraskuussa 2016 presidentti Barack Obama antoi Springsteenille Presidentin vapausmitali -palkinnon.

Kiinteistöt : Bruce omistaa melko vaikuttavan kiinteistösalkun, joka koostuu pääasiassa kiinteistöistä New Jerseyssä, etenkin Monmouth County -alueella. Hänen pitkäaikainen ensisijainen omaisuutensa on ollut 384 hehtaarin hevostila Colts Neckissä.

Vuonna 1999 Bruce ja Patti maksoivat 13,75 miljoonaa dollaria 4,5 hehtaarin suuruisesta yhdisteestä Beverly Hillsissä, jossa on 10000 neliömetrin päärakennus JA 7500 neliömetrin toissijainen koti. Vuonna 2015 he kertoivat ostavansa tätä kiinteistöä ulkomailta hintaan 60-70 miljoonaa dollaria. He olivat todennäköisesti kiinnostuneita myymään suunnitellun kartanon takia, joka sijaitsi kukkulalla heidän omaisuutensa yläpuolella. Vuosien ajan edesmenneen Saudi-Arabian kuninkaan Abdullahin poika oli taistellut Los Angelesin kanssa suunnitelmistaan ​​rakentaa 60 000 neliön jalkainen kartano, josta ei näkisi osaa Springsteenin kartanosta.

He omistavat myös kodin hevosyhteisössä Wellingtonissa, Floridassa. Mike Bloomberg ja Bill Gates omistavat läheisiä kiinteistöjä. Springsteenillä, Gatesilla ja Bloombergilla on kaikilla tyttäret, jotka ovat intohimoisia ratsastajia.

Bruce Springsteenin nettovarallisuus

bruce Springsteen

Nettovarallisuus: 500 miljoonaa dollaria
Palkka: 80 miljoonaa dollaria vuodessa
Syntymäaika: 23. syyskuuta 1949 (71 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 9 tuumaa (1,77 m)
Ammatti: Laulaja-lauluntekijä, muusikko, elokuvatuottaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu