Bruno Mars nettovarallisuus

Paljonko Bruno Mars on arvoinen?

Bruno Marsin nettovarallisuus: 175 miljoonaa dollaria

Bruno Marsin nettovarallisuus ja uratulot: Bruno Mars on amerikkalainen laulaja-lauluntekijä ja levytuottaja, jonka nettovarallisuus on 175 miljoonaa dollaria. Bruno Mars on nauttinut huomattavasta musiikkiurasta lukemattomilla hiteillä. Hän esiintyy usein myös muiden taiteilijoiden kappaleissa ja tarjoaa erinomaisen laulun. Hän on erittäin menestyvä myös taloudellisesti, koska hän on myynyt yli 130 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti. Tämä tekee hänestä yhden kaikkien aikojen myydyimmistä taiteilijoista. Mars ammuttiin kuuluisuuteen uskomattoman nopeasti uransa aloittamisen jälkeen vuonna 2010, ja tänään hänet tunnustetaan yhdeksi vaikutusvaltaisimmista muusikoista maailmassa.

Aikainen elämä: Bruno Marsin oikea nimi on Peter Gene Hernandez, ja hän syntyi 8. lokakuuta 1985 Honolulussa Havaijilla. Hänen molemmat vanhempansa olivat mukana musiikissa, ja he tapasivat esiintyessään yhdessä yhdessä näyttelyssä. Bruno Mars altistui musiikille nuoresta iästä lähtien, ja hän sai pienen lapsen maineen Elviksen jäljittelijänä. Hänen koko perheellään oli yhtye yhdessä, ja hän esiintyi bändin jäsenenä kaksi yötä viikossa kuuden vuoden ikäisenä. Hänellä oli myös varhainen cameo elokuvassa Honeymoon in Vegas, ja hän oli esillä nuorena Arsenio Hall Show -näyttelyssä.

Kun Bruno Mars oli 12-vuotias, hänen vanhempansa erosivat. Hänen isänsä ei ollut varakas mies, ja hän otti Brunon veljensä kanssa asumaan erillään muusta perheestä. He asuivat usein köyhissä olosuhteissa isänsä pienien tulojen vuoksi. Tänä aikana Mars jatkoi Elvis-esiintymisiä, ja hän esiintyi myös bändissä lukion ystäviensä rinnalla. Marsin sisar soitti lopulta demorullansa tuottajalle Los Angelesissa. Kun tuottaja on ilmaissut kiinnostuksensa nuoria lahjakkuuksia kohtaan, Bruno Mars muutti Los Angelesiin valmistuttuaan lukion jatkamaan uraansa musiikissa.

Ura: Muutettuaan Los Angelesiin Bruno Mars otti käyttöön näyttämönimen Bruno Mars. 'Bruno' oli hänen lapsuutensa lempinimi, ja hän lisäsi 'Mars' välttääkseen stereotypioita latinalaiseksi taiteilijaksi. Vaikka erilaiset levy-yhtiöt, mukaan lukien Motown, ilmaisivat kiinnostuksensa Marsiin, hänen uransa pysähtyi nopeasti. Edistyäkseen Mars alkoi keskittyä enemmän laulun kirjoittamiseen ja tuottamiseen. Hän koki menestystä kirjoittamalla kappaleita tuottaja Brandon Creedille, joka käytti yhtä Marsin kappaleista latinalaiselle ryhmälle. Tänä aikana Mars tuotti kappaleita myös taiteilijoille, kuten Adam Levine, ja kirjoitti kappaleita Sugababesin kaltaisille ryhmille.

Vuodet 2009 ja 2010 olivat Bruno Marsille tärkeitä vuosia, ja hän murtautui esiin esiintyessään B.o.B: n 'Nothing on You' -elokuvassa. ja Travie McCoyn 'Billionaire'. Molemmat kappaleet saavuttivat kärkikohdat listalla ja asettivat Bruno Marsin kartalle ensimmäistä kertaa. Myöhemmin hän julkaisi ensimmäisen EP: nsä tämän menestyksen kannoilla otsikolla 'On parempi, jos et ymmärrä'. Myöhemmin vuonna 2010 Mars aloitti debyyttialbuminsa Doo-Wops & Hooligans. Johtava sinkku 'Just the Way You Are' saavutti listan kärjessä ympäri maailmaa. Toinen albumin single, 'Grenade', nousi myös Yhdysvaltain Billboard Hot 100 -kilpailun kärkeen. Tämän onnistuneen debyyttialbumin julkaisemisen jälkeen Bruno Mars aloitti yhteistyön muiden korkean profiilin artistien, kuten Lil Waynen ja Snoop Doggin, kanssa.

'Unorthodox Jukebox' oli Bruno Marsin toinen menestyvä albumi, kun se julkaistiin vuonna 2012. Se myi lopulta yli 6 miljoonaa kappaletta ja esitti sinkkuja, kuten 'When I Was Your Man'. Vuosina 2013--2014 Bruno Mars kiersi ympäri maailmaa ja keräsi prosessin aikana 156,4 miljoonaa dollaria. Vuonna 2014 hän johti Super Bowlin puoliajanäyttelyä, roolin, jonka hän ottaisi jälleen tulevaisuudessa. Vuoden 2014 lopussa Bruno Mars esiintyi toisella uskomattoman menestyvällä kappaleella, 'Uptown Funk'.

Kevin Winter / Getty Images

Jonkin viivästymisen jälkeen Marsin seuraava albumi, 24K Magic, julkaistiin vuonna 2016. Kriitikot ottivat albumin vastaan ​​ja siinä oli kappaleita, kuten 'That What I Like' ja 'Finesse'. Mars kiersi jälleen kerran vuosina 2017-2018. Tällä kertaa hänen kiertueensa hajosi kaikki aikaisemmat ennätykset ja keräsi yli 300 miljoonaa dollaria. Vuonna 2020 ilmoitettiin, että Mars työskenteli uuden albumin ja elokuvan parissa Disneyn kanssa.

Musiikkityyli: Bruno Mars nojaa voimakkaasti retro-vaikutteisiin ja esiintyy bändinsä, The Hooligansin kanssa. Elvis Presley oli merkittävä vaikutus Marsiin - etenkin hänen persoonansa ja julkisen imagonsa suhteen, koska hän vietti monta vuotta matkimalla legendaarisesta rokkitähdestä. Hän vietti myös aikaa esiintyessään Michael Jacksonista nuorena esiintyjänä, ja tällä legendalla oli myös suuri vaikutus Marsiin - etenkin hänen laulutyylinsä suhteen. Vaikka Bruno Mars pyrkii enemmän suuntaamaan kohti R&B: tä, hän 'kieltäytyy valitsemasta kaistaa', ja hänen albuminsa ovat usein sekoitus eri tyylilajeja ja musiikkityylejä.

Lakiasiat: Pian sen jälkeen, kun Bruno Mars oli julkaissut debyyttialbuminsa, hänet pidätettiin Las Vegasissa kokaiinin hallussapidosta. Myöhemmin hän tunnusti syyllisyytensä eikä häntä syytetty. Vastineeksi Mars lupasi pysyä poissa ongelmista vuoden ajan, maksaa sakon ja suorittaa 200 tuntia julkista palvelua. Myöhemmin hän ilmoitti katuvansa tapahtumaa. Bruno Marsista on myös tehty useita tekijänoikeusjuttuja, ja monet vanhemmat bändit ja levy-yhtiöt väittivät, että hän lainaa liian voimakkaasti vintage-kappaleista. Uptown Funk on erityisen merkittävä tältä osin, ja Marsia vastaan ​​on tehty useita valituksia.

Tulot: Pelkästään vuonna 2013 Bruno Mars ansaitsi 38 miljoonaa dollaria ennen veroja ja kuluja. Mainostaulu arvioitiin, että vuoden 2013 aikana Marsista tuli 12. eniten palkattu muusikko maailmassa. Vuonna 2014 hän paransi tätä 60 miljoonan dollarin verotulolla. Kesäkuun 2016 ja kesäkuun 2017 välisenä aikana Mars keräsi 40 miljoonaa dollaria. Kesäkuun 2017 ja kesäkuun 2018 välillä hän ansaitsi 100 miljoonaa dollaria. Vuonna 2018 Forbes kertoi, että Bruno Mars oli vuoden 2017 eniten palkattu muusikko. Vuotta myöhemmin hän ansaitsi 50 miljoonaa dollaria ja ansaitsi 54. sija Forbes 100 parhaiten palkatun julkkiksen luettelo.

Bruno Mars nettovarallisuus

Bruno Mars

Nettovarallisuus: 175 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 8. lokakuuta 1985 (35 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 4 tuumaa (1,65 m)
Ammatti: Laulaja-lauluntekijä, levytuottaja, tanssija, muusikko, näyttelijä, koreografi, ääninäyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu