Bud Abbott nettovarallisuus

Paljonko Bud Abbott Worth on?

Bud Abbottin nettovarallisuus: 50 tuhatta dollaria

Bud Abbottin nettovarallisuus: Bud Abbott oli amerikkalainen näyttelijä, jonka nettovarallisuus oli 50 tuhatta dollaria kuolemansa aikaan vuonna 1974. Se on sama kuin noin 260 tuhatta dollaria nykypäivän dollareissa inflaation sopeutumisen jälkeen. Abbottin nettovarallisuus oli jossakin vaiheessa eksponentiaalisesti suurempi, valitettavasti kuolemaansa mennessä hän väitti olevansa melkein rikki. Lisätietoja tästä myöhemmin artikkelissa. Hänet tunnettiin parhaiten siitä, että hän oli puolet elokuvakomediasta Abbott ja Costello. Hän näytti suoraa miestä Lou Costello .

Bud Abbott syntyi Asbury Parkissa New Jerseyssä lokakuussa 1897. Hän kuoli huhtikuussa 1974. Abbott syntyi show-liike-perheeseen ja työskenteli teatterien lipputuloissa, ennen kuin hänestä tuli koomikko ja burleskiesitysten tuottaja Broadwaylla. Hän aloitti virallisen yhteistyön Costellon kanssa vuonna 1935. He tekivät lopulta sellaisen, josta tulee legendaarinen rutiini: 'Kuka on ensin?'.

Abbott ja Costello tekivät 36 elokuvaa yhdessä ja olivat maailman suosituimpia viihdyttäjiä toisen maailmansodan aikana. He aloittivat radio-ohjelman vuonna 1942, jota seurasi suora televisio-sarja. Pari hajosi sopimuksen päättymisen jälkeen vuonna 1955 ja Costello kuoli vuonna 1959. Abbott yritti löytää uusia kumppaneita, mutta hänellä ei ollut niin paljon onnea. Hänet julistettiin komedia-alan parhaaksi suoraksi mieheksi Groucho marx . Abbott sai tähtiä elokuvien, televisioiden ja radion Hollywood Walk of Fame -kadulla. Bud Abbott kuoli 2. huhtikuuta 1974 76-vuotiaana.

Ansiot : Vuosina 1940–1956 duo teki 36 elokuvaa yhdessä. Suuren osan ajasta heidän elokuvansa olivat lipputulot, jotka ansaitsivat lipputuloissa yli 120 miljoonaa dollaria. Se on sama kuin noin 1,8 miljardia dollaria nykypäivän dollareina. Uransa alkupuolella he jakoivat tulot 60–40 Abbottin hyväksi. He pudottivat 50-50-jakoa, mutta päätyivät 60-40-jakoon Costellon hyväksi suurimman osan ajastaan ​​Hollywoodissa. Pelkästään elokuvistaan ​​duo ansaitsi noin 25 miljoonaa dollaria. Se on 360 miljoonaa dollaria nykypäivän dollareina, 180 miljoonaa dollaria kappaleesta.

Talous: Valitettavasti IRS tuli soittamaan, kun heidän uransa heikkeni 1950-luvulla. IRS kumosi 500 000 dollarin verovapautukset, jotka oli hyvitetty Abbottille, pakottaen hänet myymään talonsa ja lopettamaan varhaiseläkkeelle siirtymisen. Vastaava tilanne koski Costelloa, vaikkakaan ei aivan samalla tasolla. He molemmat joutuivat pakottamaan myymään kartanonsa ja oikeudet moniin suosituimpiin elokuviinsa kattamaan velkansa. Myöhempinä vuosina Abbott ilmoitti olevansa rikki ja jopa pyysi entisiä fanejaan tekemään lahjoituksia.

Bud Abbott nettovarallisuus

Bud Abbott

Nettovarallisuus: 50 dollaria tuhatta
Syntymäaika: 2. lokakuuta 1897 - 24. huhtikuuta 1974 (76 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Ammatti: Näyttelijä, koomikko, elokuvatuottaja, Vaudeville-esiintyjä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu