Buddy Valastro Nettovarallisuus

Paljonko Buddy Valastro on arvoinen?

Buddy Valastro Nettovarallisuus: 10 miljoonaa dollaria

Buddy Valastro nettovarallisuus: Buddy Valastro on italia-amerikkalainen julkkis kokki, yrittäjä ja televisio-persoona, jonka nettovarallisuus on 10 miljoonaa dollaria. Buddy Valastro tuli tunnetuksi Cake Boss -todellisuussarjan tähdeksi, joka pidetään hänen yrityksessään Carlo's Bake Shopissa Hobokenissa New Jerseyssä. Cake Boss seuraa Buddyn eläkkeellä olevan äidin, neljän sisaren ja kolmen appivanhemman arkea. Näyttely on lisännyt Carlo's Bake Shopin liiketoimintaa ja tuonut lisää matkailua Hobokenin alueelle.

Bartolo Valastro, nuorempi, syntyi Hobokenissa New Jerseyssä maaliskuussa 1977. Hänet tunnetaan parhaiten pääosissa todellisuusnäyttelyssä Cake Boss. Hän aloitti työnsä Carlo's Bakery -yrityksessä, perheyrityksessään, kun hän oli 11. Kun Buddy oli 17-vuotias, hänen isänsä kuoli ja Buddystä tuli uusi kakkupomo. Vuodesta 2009 lähtien Buddy ja hänen yrityksensä ovat olleet esillä TLC-todellisuussarjassa Cake Boss. Carlo's Bakery sijaitsee Hobokenissa, NJ, ja se on rakentanut tehtaan Lackawanna Centeriin Jersey Cityyn ja avannut useita sivuliikkeitä. Valastro on esiintynyt myös todellisuusnäyttelyissä Kitchen Boss, The Next Great Baker, Bakery Boss ja Buddy's Bakery Rescue. Lyhyesti hänen yrityksensä valmisti piirakoita, mutta päätti keskittyä kakkuihin. Hudson Reporter nimesi Buddy'n kunniamaininnaksi vuoden 2012 luettelossaan New Jersey Hudson Countyn 50 vaikutusvaltaisimmasta ihmisestä. Hän on naimisissa vaimonsa Lisan kanssa ja hänellä on neljä lasta. Buddyn neljä sisarta työskentelevät kaikki perheen leipomossa.

Cake Bossin kausi 10 debytoi vuonna 2017. Valastro isännöi ja arvosteli Next Great Baker -sarjaa vuosina 2010–2014. Vuosina 2011–2012 hän isännöi sarjaa Kitchen Boss. Valastro isännöi myös tv-sarjaa Buddy's Bakery Rescue vuosina 2013--2014. Vuodesta 2015 hän on isännöinyt ja tuomarina TV-sarjaa Bakerien taistelu, ja vuonna 2016 hän isännöi ja tuomitsi myös Kokkien taistelua. Hän isännöi myös sarjoja Buddy's Family Vacation vuonna 2016 ja Bakers vs.Fakers vuodesta 2016 lähtien.

Buddy Valastro Nettovarallisuus

Buddy Valastro

Nettovarallisuus: 10 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 3. maaliskuuta 1977 (44 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Ammatti: Television tuottaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu