Burt Reynolds Nettovarallisuus

Paljonko Burt Reynolds on arvoinen?

Burt Reynoldsin nettovarallisuus: 3 miljoonaa dollaria

Burt Reynolds Nettovarallisuus ja palkka: Burt Reynolds oli amerikkalainen näyttelijä, ohjaaja ja äänitaiteilija, jonka nettovarallisuus oli 3 miljoonaa dollaria kuollessaan vuonna 2018. Burt nautti vaikuttavasta elokuvaurasta vuosikymmenien ajan, johon sisältyi Oscar-palkinto nimitys roolistaan ​​Boogie Nights -elokuvassa. Burtin nettovarallisuus oli uransa huipulla paljon yli 3 miljoonaa dollaria, mutta valitettavasti hän kärsi merkittävistä taloudellisista ongelmista huonojen investointien ja liikakulutuksen vuoksi. Lisätietoja tästä myöhemmin artikkelissa.

Aikainen elämä : Hän syntyi Burton Leon Reynolds, Jr. 11. helmikuuta 1936 Lansingissa, Michiganissa. Hän osallistui Florida State Universityyn jalkapallo-apurahalla. Ollessaan FSU: ssa hänen kämppiksensä oli jonkin aikaa tuleva yliopistovalmentaja ja ESPN-analyytikko Lee Corso. Burt toivoi nimettävänsä kaikki amerikkalaiset, mutta auto-onnettomuus aiheutti polvivamman, joka sivuutti pysyvästi hänen urheilulliset toiveensa. Jonkin aikaa hän harkitsi tulemista poliisiksi. Englanninopettaja rohkaisi Burtia ottamaan joitain ylimääräisiä luokkia juniorikorkeakoulussa kuulemaan näytelmän nimeltä 'Outward Bound'. Burt sai pääroolin ja lopulta voitti Florida State Drama Award -esityksen.

Ura : Burt muutti pian New Yorkiin jatkamaan näyttelemistä ja kukkaroelokuvia elokuvissa ja TV: ssä. Vuonna 1961 hän laski ensimmäisen elokuvaroolinsa elokuvaan nimeltä Angel Baby. Se oli vuoden 1972 'vapautus', joka teki hänestä tähden. Hänestä tuli kansainvälisesti kuuluisa 70- ja 80-luvuilla esiintymisten ansiosta hittielokuvissa, kuten 'Smokey and the Bandit', 'The Longest Yard' ja 'The Cannonball Run'. Myöhemmin urallaan hän oli merkittävä sellaisissa projekteissa kuin 'Boogie Nights', 'Without a Paddle' ja 'Burn Notice'. Hänet nimitettiin Oscar-palkinnoksi parhaaksi naisnäyttelijäksi roolistaan ​​Boogie Nightsissa. Tietysti oli aikoja, jolloin Burt Reynoldsin uraa haittasivat uran flopit ja henkilökohtaiset takaiskut. Hän oli naimisissa kahdesti. Toinen avioliitto näyttelijän kanssa Loni Anderson päättyi katkeraan avioeroon, joka lopulta johti siihen, että Burt julisti luvun 11 konkurssin. Hän syytti häntä huijaamisesta ja vuonna 1993 Burt suostui maksamaan Ronille kertakorvauksen 234 794,13 dollaria plus 15 000 dollaria kuukaudessa tuen vain viiden vuoden avioliiton jälkeen.

Burt Reynolds kuoli 6. syyskuuta 2018 82-vuotiaana kärsittyään sydänkohtauksesta.

(Kuva: Kevin Winter / Getty Images)

Taloudelliset ongelmat: Oman arvionsa mukaan Burtin nettovarallisuus nousi uransa huipulla 60 miljoonaa dollaria. Se on 60 miljoonaa dollaria verojen jälkeen 1980-luvulla. Se on sama kuin noin 150 miljoonaa dollaria tänään inflaation sopeutumisen jälkeen. Burt osti useita kartanoita Beverly Hillsistä, rakensi massiivisen kiinteistön Floridaan ja osti 160 hehtaarin karjatilan, myös Floridassa. Hän piti karjatilassa 150 hevosta. Hän osti myös Georgian kartanon, yksityisen suihkukoneen ja helikopterin. Kun hän meni naimisiin Loni Andersonin kanssa vuonna 1988, hän osti uuden Beverly Hillsin kartanon. Avioliiton alkuvaiheessa Burt listasi nettovarallisuutensa 15 miljoonaan dollariin. Joten mihin kaikki rahat menivät?

1980-luvulla Burtin liiketoiminnan johtaja vakuutti hänet sijoittamaan perhe-tyylisten maaravintoketjuun, nimeltään Po 'Folks. Burt ja hänen kumppaninsa ostivat 30 franchising-sopimusta, ja Burt takasi vuokrasopimukset henkilökohtaisesti. Kuten kävi ilmi, Burtille ja hänen kumppanilleen myytiin jonkin verran sitruunaa. Emoyhtiö oli katastrofi ja asiakkaat vihasivat ruokaa. Burt ja hänen kumppaninsa palkkasivat konsultin auttamaan heitä myymään ravintoloita, mutta jotenkin tämä `` asiantuntija '' todella vakuutti molemmat investoimaan toiseen (eri) ravintolaketjuun. Burt myönsi myöhemmin, että tämä siirto vei 5–6 miljoonan dollarin alaskirjauksen ja muutti siitä a 20-30 miljoonan dollarin tappio molemmille miehille.

Vuonna 1990 Reynoldsilla oli niin vähän rahaa, että hänen täytyi lainata CBS: ltä 4 miljoonaa dollaria elämäntavansa rahoittamiseksi. Hän suostui samanaikaisesti näyttelemään CBS: n Evening Shade -esityksessä ja oletti maksavansa takaisin velan, kun show myytiin syndikaatioon. Kun näyttely peruutettiin neljän kauden jälkeen, yksi kausi, joka oli epäonnistunut ansaitsemaan syndikaatiomaksuja, Burt jäi verkkoon 3,7 miljoonan dollarin velkaa.

Vuonna 1996 CBS haastoi hänet 3,7 miljoonan dollarin velasta. Tämä oikeusjuttu pakotti Burtin julistamaan luvun 11 konkurssin. Hänen omaisuutensa oli tuolloin 6,65 miljoonaa dollaria ja velat 11,2 miljoonaa dollaria. Jotkut hänen konkurssinsa yksityiskohdista olivat melko kiusallisia. Esimerkiksi Burt oli velkaa 121 000 dollaria toupee-valmistajalle.

Marraskuussa 2014 monet uutiset kertoivat, että Burtilla oli jälleen vakavia taloudellisia ongelmia. Hänen väitettiin joutuneen myymään monet arvostetuista omaisuuksistaan ​​ja elokuvamuistoistaan ​​täyttääkseen lähes 10 miljoonan dollarin velan. Hänet ilmoitettiin myös joutuneen sulkemaan Floridassa sijaitsevasta kodistaan, koska hän ei maksanut 1,2 miljoonan dollarin arvosta asuntolainojaan. Burt kieltäytyi ilmoittamasta murtuneensa ja väitti myyvänsä muistoesineitä, koska hänellä ei ole enää mitään hyötyä siitä ja hän oli sairas nähdessään kasvonsa kaikkialla.

Burt Reynolds Nettovarallisuus

Burt Reynolds

Nettovarallisuus: 3 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 11. helmikuuta 1936 - 6. syyskuuta 2018 (82 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 10 tuumaa (1,8 m)
Ammatti: Elokuvatuottaja, elokuvaohjaaja, näyttelijä, ääninäyttelijä, televisio-ohjaaja, television tuottaja, käsikirjoittaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Burt Reynoldsin tulos

  • City Heat 4 000 000 dollaria
  • Cannonball Run II 5 000 000 dollaria
  • Cannonball Run 5 000 000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu