Osta tai tee suolakurkkua

Ruth Duer etsii marinoitua kananmunaa, ja hänen toverinsa lukijat tietävät, mistä ne löytyvät. Pat Ilic lähetti sähköpostitse, että hän osti puckeryjä Cost Plus World Marketista osoitteesta 3890 Blue Diamond Road; on toinen Cost Plus osoitteessa 2151 N. Rainbow Blvd. Jim Johnson löysi heidät Smart & Finalista osoitteessa 3750 E. Flamingo Road. Ja Charlie Weakland sanoi, että Amishin maassa Ohiossa tuotetut marinoidut munat sekä tavalliset, punaiset (juurikkaat) ja jalapeno-maut ovat saatavilla C-A-L Ranch Storessa osoitteessa 232 N. Jones Blvd.

Ja Sherrie Fischer, joka sanoi olevansa Minnesotan lumilinnu, lähetti yksinkertaisen reseptin: Yhdistä 2 dl etikkaa, ½ ​​tl valkopippuria, ½ tl jauhettua sinappia, ½ tl suolaa, ½ ​​tl valkosipulisuolaa ja 2 viipaloitua raakaa sipulia ja kiehauta . Kerro tusina kuorittua kovakypsää munaa (Fischer sanoi, että keskikokoinen sopii paremmin) sipulien kanssa isoon lasipurkkiin ja kaada etikkaseos päälle. Jääkaapissa vähintään 24 tuntia; hän sanoi, että he paranevat ajan kanssa.

Nancy Caudill lähetti reseptin sokerijuurikkaan marinoituihin muniin: 1 litra vettä, 3 kupillista etikkaa, ¼ kuppi sokeria ja yksi 15 unssia viipaloituja juurikkaita (mieluiten suolakurkkua); sekoita kaikki ainekset keskenään, lisää kaksi tusinaa tai vähemmän kuorittua munaa ja jäähdytä yön yli.Lisätietoja paistetusta kalasta: Colleen Sams suositteli perjantain Fish Fryä The Boulevard Bar & Grille -ravintolassa osoitteessa 9860 Las Vegas Blvd. Etelä, etelään päin.

Lisää lukijapyyntöjä

Sherrie Brown etsii Benniganin tyylistä Monte Cristo -voileipää, friteerattua pannulla paistettua.

Geoff Marsh etsii upeita brittiläisiä murusia (lisäämällä, että hän hankki ne Trader Joe'silta, ja ne olivat kelvollisia, mutta eivät todellista McCoya), mieluiten laakson lounaisosasta, ja brittiläisiä teekakkuja herukoilla. paahdettua.

Richie Seip etsii paikallista lähdettä turskalla ja mahdollisesti perunoilla valmistetuille leivotulle kalakakulle, kuten New Yorkissa.

Diana Long etsii paikallista lähdettä Nestlen Mountain Blend -pikakahville.

Jean Fabis etsii Albertsonsin vähärasvaista raejuustoa nyt, kun Albertsons on siirtynyt Lucerne-brändiin.

Ja Carolyn Lizama, joka kaipaa vanhaa Albinaa East Tropicana Avenuella, etsii lukijaehdotuksia vastaavasta leipomosta, jossa tehdään maailman paras juustotanskalainen leivonnainen ja cannoli kuolemaan, mieluiten laakson itäpuolella.

Lukijat?