Candace Cameron Bure nettovarallisuus

Paljonko Candace Cameron Bure kannattaa?

Candace Cameron Bure nettovarallisuus: 14 miljoonaa dollaria

Candace Cameron Bure nettovarallisuus ja palkka : Candace Cameron Bure on amerikkalainen näyttelijä, kirjailija ja todellisuuden televisiotähti, jonka nettovarallisuus on 14 miljoonaa dollaria. Tämä on yhdistetty nettovarallisuus aviomiehensä kanssa yli 20 vuoden ajan, eläkkeellä oleva ammattikiekkoilija Valerie Bure. Cameron Bure tunnetaan parhaiten pääosissa D.J. Tanner hittitelevisio-ohjelmassa 'Full House' lapsena ja myöhemmin sen uudelleenkäynnistetty 'Fuller House'.

Aikainen elämä: Candace Helaine Cameron syntyi 6. huhtikuuta 1976 Panorama Cityssä Los Angelesissa. Hän on näyttelijäkaverinsa nuorempi sisar Kirk Cameron ja heidän vanhempansa ovat Robert ja Barbara Cameron.

Ura: Ennen kuin osa laskeutui Full House -elokuvaan, Candace esiintyi pienissä rooleissa televisio-sarjoissa, kuten Growing Pains (isoveli Kirkin rinnalla), Punky Brewster ja St. Elsewhere. Vuonna 1987 hänellä oli rooli Eric Stoltzin nuorimpana sisarena teinikomediassa 'Some Kind of Wonderful'.

Myöhemmin samana vuonna Bure aloitti uransa merkittävimmän roolin, kun hänet valittiin yhtyeen perheen komediasarjaan 'Full House' Donna Jo 'D.J.' Tanner, leski Danny Tannerin vanhin tytär, jota näytteli Bob Saget. Full House kesti alun perin 22. syyskuuta 1987 - 23. toukokuuta 1995. Kertomuksensa aikana esitys esitti 192 jaksoa 8 vuodenaikana, ja se on edelleen katkottua syndikoitua televisiota tänään, yli 20 vuotta sen päättymisestä. Täydellisen talon aikana Candace esiintyi monissa televisioon tehdyissä elokuvissa, kuten: 'Kukaan ei kerro', 'Hän itki Ei', 'NightScream' ja 'Camp Cucamonga'. Hän näytteli myös jaksossa 'Bill Nye the Science Guy' ja esiintyi myös Tom Hanksin ja Sally Fieldin rinnalla elokuvassa 'Punchline'. Vuonna 1990 Bure isännöi Nickelodeon Kids 'Choice Awards -palkintoa Full House -näyttelijänsä Dave Coulierin kanssa ja jälleen vuonna 1994 Joey Lawrencen kanssa, josta tuli ensimmäinen henkilö, joka isännöi kahdesti.

Täyden talon päättymisen jälkeen Candace esiintyi edelleen elokuvissa ja televisio-ohjelmissa. Hän on vieraillut näyttelyissä kuten 'Cybill' ja 'Poika kohtaa maailmaa'. Saatuaan lapsia hän otti itsensä asettaman tauon näyttelijöistä omistamaan aikansa perheelleen ja lapsilleen. Vuonna 2007 hän vieraili tähdellä elokuvassa 'That So Raven', ja seuraava vuosi esiintyi elokuvassa The Wager Randy Travisin kanssa. Vuonna 2008 Bure alkoi esiintyä Hallmark-elokuvissa alkaen Moonlight and Mistletoe -pääosassa Tom Arnold.

Hän aloitti myös kustantajan uran. Tähän mennessä Candace on kirjoittanut kolme kirjaa. Hänen ensimmäinen kirjansa 'Reshaping It All: Motivation for Physical and Spiritual Fitness' oli New York Timesin bestseller. Hänen toisen kirjansa 'Balancing It All: My Story of Juggling Priorities and Purpose' julkaistiin tammikuussa 2014. Bure kirjoitti vuonna 2015 myös kirjan 'Dancing Through Life: Steps of Courage and Conviction'. Candace näytteli Summer Van Horne televisiosarja Make it or Break It vuosina 2009–2012. Vuonna 2014 hän sijoittui kolmanneksi todellisuussarjan 'Dancing With the Stars' kilpailijana. Hänen ammattikumppaninsa oli Mark Ballas. Lopulta he päättyivät Amy Purdy ja Meryl Davis. Hän oli The View -tapahtuman isännöitsijä vuosina 2015--2016, jolloin hän lähti Fuller House- ja Hallmark Channel -hankkeiden sitoumusten takia. Vuodesta 2016 lähtien hän aloitti pääosissa Hallmarkin Aurora Teagarden-mysteerisarjassa, joka perustuu Charlaine Harrisin kirjoittamaan kirjasarjaan. Cameron Bure on esiintynyt yli tusinassa Aurora Teagarden -televisiossa.

Vuodesta 2016 lähtien hän näytteli D.J. Tanner-Fuller Fuller House -sarjassa, joka on 'Full House' uudelleenkäynnistys. Bure oli voittanut Kids 'Choice -palkinnon Full House -tapahtumassa vuonna 1994 ja voittanut lopulta lisää palkintoja vuosina 2016 ja 2017, kun hän voitti Teen Choice Awards -palkinnon Choice TV Actress: Comedy for Fuller House -elokuvasta. Maaliskuussa 2016 Fuller House uusittiin toiselle kaudelle. Se uusittiin vielä kolme kertaa ja heidän viides ja viimeinen kausi päättyi 2. kesäkuuta 2020.

Näyttelijän uransa lisäksi Bure on myös vastaava tuottaja. Vuonna 2017 hän tuotti 'Switched for Christmas', ja vuonna 2018 tuotti yhden tunnin erikoisuuden nimeltä 'Christmas in America. Hän ja hänen tyttärensä Natasha palvelivat Hallmarkin 26. vuosittaisen Movieguide Awards -palkinnon isäntänä 8. helmikuuta 2019.

(Kuva: Emma McIntyre / Getty Images)

Henkilökohtainen elämä: Candace on ollut naimisissa venäläisen ammattilaiskiekkoilijan kanssa Valerie Free vuodesta 1996. Valerie ansaitsi noin 22,5 miljoonan dollarin palkan ennen veroja NHL-uransa aikana. He tapasivat hyväntekeväisyyden jääkiekkopelissä, jota johti hänen täyden talon tähtensä Dave Coulier. Nykyään Valeriella ja Candacella on kolme yhteistä lasta, tytär ja kaksi poikaa. Hänen tyttärensä Natasha Bure kilpaili The Voice -kaudella 11 18-vuotiaana. Kun hän jäi eläkkeelle jääkiekosta, Valeri ja Candace avasivat hetkeksi yhdessä ravintolan Pembroke Pinesissä Floridassa. He perustivat myös viinitilan ystäviensä kanssa nimeltä Bure Family Wines.

Bure on suorapuheinen konservatiivinen republikaani ja kristitty. Hänestä tuli kristitty 12-vuotiaana ja hän pitää uskonsa avioliiton sitovana voimana. Hän tukee Compassion Internationalia ja Bure-perhe sponsoroi kolmea lasta hyväntekeväisyyteen.

Candace Cameron Kiinteistöt : Syyskuussa 2001 Candace ja Valerie käyttivät 1,377 miljoonaa dollaria kotiin Plantationissa Floridassa. He asuivat siellä, kun hän soitti Florida Panthersissa. He myivät talon vuonna 2015 1,455 miljoonalla dollarilla. Noin samaan aikaan kuin Floridan myynti, he käyttivät 2,355 miljoonaa dollaria kotiin Malibussa Kaliforniassa. Vuonna 2012 he ostivat kahden hehtaarin maaseudun kodin St. Helenasta Kaliforniasta.

Candace Cameron Bure nettovarallisuus

Candace Cameron-Bure

Nettovarallisuus: 14 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 6. huhtikuuta 1976 (45 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 ft 1 tuumaa (1,57 m)
Ammatti: Näyttelijä, kirjailija, elokuvantuottaja, näyttelijä lapsille
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu