Kapteeni Sig Hansen Net Worth

Kuinka paljon kapteeni Sig Hansen on arvoinen?

Kapteeni Sig Hansen Nettovarallisuus: 4 miljoonaa dollaria

Kapteeni Sig Hansen Nettovarallisuus: Kapteeni Sig Hansen on Luoteeseen kalastusalus ja todellisuuden televisiotähti, jonka nettovarallisuus on 4 miljoonaa dollaria. Kapteeni Hansen tunnetaan parhaiten esiintymisestä todellisuus-TV-ohjelmassa Kuollein saalis sarjan debyytin jälkeen.

Hänen veneensä, F / V Luoteis , on yksi koko näyttelyn tuottavimmista, ja kapteeni Hansenilla on kunnia olla menettämättä yhtään merimiehiä rankoille merille. Pääroolin lisäksi Kuollein saalis , Hansen toimii myös teknisenä neuvonantajana.

Aikainen elämä: Sigurd Jonny Hansen syntyi 28. huhtikuuta 1966 Seattlessa. Sigurd tulee Norweigan-kalastajan pitkästä rivistä. Hän aloitti ensimmäisen kerran isänsä kalastusaluksen parissa 14-vuotiaana ja hänestä tuli kokopäiväinen kalastaja lukion valmistuttua. Tänä aikana Sig Hansen tutustui Alaskan vesiin ja Beringinmerelle.

Kalastusura: Lopulta Sig Hansen nousi riveihinsä Luoteeseen ja hänestä tuli kippari. Vuoteen 24 mennessä hän oli aluksen kokopäiväinen kapteeni. Hänen alaisuudessaan aluksella on ollut erinomaiset ennätykset sekä turvallisuuden että bruttotuotannon suhteen. Vuosina 2005 ja 2006 Luoteeseen ansaitsi eniten rahaa kaikista esitetyistä aluksista Kuollein saalis .

Vuonna 2020 kapteeni Sig Hansen ilmoitti, että koronaviruspandemia kärsii kalastustoiminnastaan. Tunnustamalla olevansa 'onnekas', että hänellä on mahdollisuus jatkaa kalastusta ja ansaita rahaa, hän kertoi myös käyttäneensä 'satoja tuhansia' dollareita venekorjauksiin valmistautuakseen tuleviin kuukausiin.

Televisio ja elokuvat: Ulkopuolella Kuollein saalis , Sig Hansen on kerännyt muutamia merkittäviä luottoja. Vuonna 2010 hän esiintyi Tonight Show Jay Lenon kanssa . Hän ilmaisi myös veneen Crabbyn hahmon Disneyn animaatioelokuvassa Autot 2 . Vuonna 2015 hän kilpaili Julkkisoppipoika 7 (kausi 14).

Perhe-elämä: Ensimmäisen avioliitonsa aikana Sig Hansenilla oli yksi biologinen tytär, Melissa Eckstrom. Kun hän oli eronnut ensimmäisestä vaimostaan, laillinen taistelu johti siihen, että Hansen ei saanut nähdä tyttärensä. Myöhemmin hän luopui vanhempainoikeuksistaan, ja nyt hän on vieraantunut tyttärestään. Naimisiin toisen vaimonsa, June, kanssa, Sig Hansen adoptoi kaksi tytärtä.

(Kuva: Streeter Lecka / Getty Images)

Terveysongelmat: Kapteeni Sig Hansen on kamppaillut elämänsä aikana erilaisilla terveysongelmilla. Monet näistä ongelmista johtuvat hänen kuuluisasta tupakointitottumuksestaan. Yhdessä jaksossa paljastettiin, että Hansenin tupakointitapa vuosien varrella maksoi hänelle suunnilleen keskimääräisen talon hinnan.

Vuonna 2016 Hansen koki sydänkohtauksen, jonka dokumentoi Kuollein saalis kuvausryhmät. Myöhemmin Hansen kärsi toisesta sydänkohtauksesta antibioottien aiheuttaman haittavaikutuksen jälkeen. Vuonna 2019 Hansenille todettiin diagnosoitu syöpä.

Kiista: Vuonna 2017 ilmoitettiin, että yksi Sig Hansenin vieraista tytäristä oli syyttänyt isäänsä seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Hänen mukaansa väitetyt tapaukset ovat peräisin ajalta, jolloin hän oli vain kahden vuoden ikäinen. Sig Hansen kielsi kaikki häntä vastaan ​​esitetyt syytökset, ja oikeudenkäynti keskeytettiin riittämättömien todisteiden takia.

Vuonna 2018 Sig Hansen myönsi syyllisyytensä väärinkäytöksestä, joka liittyi tapahtumaan, jossa Kuollein saalis tähti sylki Uber-kuljettajaan. Myöhemmin hän pyysi Uber-kuljettajalta riitaa.

Kapteeni Sig Hansen Net Worth

Sig Hansen

Nettovarallisuus: 4 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 28. huhtikuuta 1966 (54 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 7 tuumaa (1,72 m)
Ammatti: Kirjailija, ääninäyttelijä, näyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu