Cardi B: n nettovarallisuus

Paljonko Cardi B on arvoinen?

Cardi B: n nettovarallisuus: 30 miljoonaa dollaria

Cardi B: n nettovarallisuus 2020: Cardi B on amerikkalainen tositelevisiohenkilö ja räppäri, jonka nettovarallisuus on 30 miljoonaa dollaria. Cardi B: n nettovarallisuus lanseerattiin todella vuonna 2017 hänen singlensä 'Bodak Yellow' menestyksen ansiosta.

Aikainen elämä: Belcalis Marlenis Almánzar syntyi 11. lokakuuta 1992 Manhattanilla ja kasvoi Bronxissa New Yorkissa. Hän on dominikaanisen isän ja trinidadialaisen äidin tytär, ja hänellä on seitsemän sisarusta, joista tunnetuin on hänen sisarensa Henessy Carolina. Käydessään renessanssin musiikkiteatteri- ja teknologia-lukion Cardi B alkoi riisua 19-vuotiaana ja piti sitä positiivisena kokemuksena: ”[Strippaus] pelasti minut todella monista asioista. Kun aloin riisua, menin takaisin kouluun. ' Hän osallistui Manhattanin kaupunginosaan ennen lopulta keskeyttämistä.

Hän kehitti näyttämönimen Cardi B johdannaiseksi Bacardista, rommimerkistä, joka oli hänen entinen lempinimensä. Vuonna 2013 hän alkoi saada mainetta ja suosiota johtuen useista videoista hänen menevänsä virukseksi sosiaalisessa mediassa, kuten videoiden jakamisohjelma Vine ja hänen Instagram-sivunsa.

Uran alku: Cardi B liittyi VH1-tosi-tv-sarjojen Love & Hip Hop: New York näyttelijöihin vuonna 2015 ja debytoi näyttelyn kaudella kuusi. Hän sai suuren fanikunnan näyttelyssä, ja Iisebel piti häntä kuudennen kauden Breakout-tähtinä. Kahden kauden jälkeen hän ilmoitti joulukuussa 2016 lähtevänsä näyttelystä keskittyen omaan orastavaan uraansa musiikissa.

Musiikin ura: Cardi B: n musiikillinen debyytti oli tullut marraskuussa 2015, ennen kuin hän ilmoitti jättävänsä Love & Hip Hop -elokuvan. Hän esiintyi laulaja Shaggyn remixissä singleltään 'Boom Boom' Jamaikan tanssilaulajan Popcaanin rinnalla. Hänen musiikkivideonsa debytoi joulukuussa 2015 '' Cheap Ass Weave '', hänen versionsa räppäri Lady Leshurrin Queen's Speech 4: stä. Maaliskuussa 2016 Cardi B julkaisi ensimmäisen pidemmän projektinsa, miksauksen 'Gangsta Bitch Music, Vol. 1. ' Hän oli esillä vuoden 2016 kokoelmalevyllä 'Underestimated: The Album', joka oli hänen ja muiden KSR-ryhmän taiteilijoiden HoodCelebrityyn, SwiftOnDemandin, Cashflow Harlemin ja Josh X: n yhteistyö. Tänä aikana Cardi B jatkoi nimensä rakentamista ja esiintymisten seuraamista. näyttelyissä, kuten 'Epätavallinen tunne Charlamagne'lla' ja Khloe Kardashianin 'Kocktails with Khloe'.

Hänen iso läpimurtonsa tapahtui helmikuussa 2017, jolloin hän allekirjoitti levysopimuksen merkittävän levy-yhtiö Atlantic Recordsin kanssa. Edellisen kuukauden aikana hän oli juuri julkaissut toisen miksauksensa 'Gangsta Bitch Music, Vol. 2 '(tammikuu 2017). Hänet nimitettiin parhaan uuden taiteilijan ja parhaan naishiphop-taiteilijan joukkoon vuoden 2017 BET-palkinnoissa, vaikka hän ei voittanut yhtään. Hän esiintyi kuitenkin BET Awards Afterparty -näyttelyssä. Myöhemmin hän ilmestyi The Faderin kesämusiikin heinä / elokuu 2017 -lehden kannessa.

Cardi B: n nettovarallisuus, palkka, varallisuus

Cardi B: n nettovarallisuus (Jamie McCarthy / Getty Images)

Cardi B julkaisi 16. kesäkuuta 2017 kaupallisen debyyttinsertinsä 'Bodak Yellow' Atlantic Recordsin kanssa. Edistääkseen sitä hän esiintyi Wendy Williams Show- ja Jimmy Kimmel Live -elokuvissa. Kun se kiipesi tasaisesti, osui ykköseksi Mainostaulu Kuuma 100 -listalla syyskuussa 2017 Cardi B: stä tuli ensimmäinen naisräppäri, joka saavutti soolosingelin ykkönen Lauryn Hillin Doo Wop (That Thing) -esityksen jälkeen vuonna 1998. The New York Times -lehden juhlistama räppihymni Kesällä '' Bodak Yellow '' -sertifioitiin seitsenkertainen platina RIAA: n toimesta. Se sai myös ehdokkaat parhaan rap-esityksen ja parhaan räppilaulun 60-vuotiaillethGrammy-palkinnot ja voitti vuoden singlen vuoden 2017 BET Hip Hop -palkinnoissa.

'Invasion of Privacy', Cardi B: n debyyttistudio-albumi, julkaistiin huhtikuussa 2018 kriitikoiden suosiossa. Levy osui ykköseksi Yhdysvalloissa, ja Cardi B: stä tuli ensimmäinen naisartisti, joka kartoitti 13 merkintää samanaikaisesti Mainostaulu Kuuma 100, koska jokainen albumin kappale nousi 21. huhtikuuta. RIAA sertifioi sen kaksinkertaiseksi platinaksi lokakuussa 2018. Time- ja Rolling Stone -lehdet nimittivät 'Invasion of Privacy' vuoden parhaaksi albumiksi, ja Time sisälsi myös Cardi B: n maailman 100 vaikutusvaltaisimman ihmisen vuotuiseen luetteloon. .

Merkittäviä yhteistyöjä, joihin Cardi B on työskennellyt, sisältyvät No Limit (2017) G-Eazyn ja ASAP Rockyn kanssa, MotorSport (2017) Migosin ja Nicki Minajin kanssa, Girls Like You (2018) Maroon 5: n kanssa ja Taki Taki '(2018) ja DJ Snake.

Muut luovat tavoitteet: Cardi B: n elokuvan debyytti tuli vuoden 2019 Hustlers-elokuvasta, joka sai kriitikoiden suosiota. Hän työskenteli myös elokuvassa F9, jonka Universal Pictures julkaisi 22. toukokuuta 2020. Yhdessä Chance the Rapperin ja T.I: n kanssa Cardi B vahvistettiin tuomariksi 9. lokakuuta 2019 ensiesitetyssä Netflix-kilpailu- ja lahjakkuussarjassa Rhythm + Flow.

Yritysyritykset ja suositukset: Cardi B: n ensimmäinen hyväksymissopimus oli hänen vuoden 2016 kampanja New Yorkin alusvaateketjun Romantic Depot kanssa. Hänen mainoksensa tuotemerkistä ilmestyi radiossa ja kaapeli-tv: ssä. Muita kumppanuuksia, joita hänellä on ollut, ovat MAC Cosmetics, Gypsy Sport, Reebok ja Pepsi. Marraskuussa 2018 hän julkaisi vaatemalliston, jossa oli pikamuotivaatemerkki Fashion Nova.

(Kuva: Dave Kotinsky / Getty Images)

Henkilökohtainen elämä: Alkuvuodesta 2017 Cardi B alkoi seurustella julkisesti räppäri Offsetin kanssa hiphop-ryhmästä Migot . Pariskunnasta tuli julkisesti kihloissa saman vuoden lokakuussa, kun Offset ehdotti Power 99 Powerhouse -konsertin aikana, vaikka TMZ paljasti vuonna 2018, että heidän avioliittolupansa osoittaa, että pari meni naimisiin salaa syyskuussa 2017. Cardi B vahvisti myöhemmin tämän ilmoituksen sosiaalisessa mediassa. Hän synnytti tyttärensä heinäkuussa 2018.

Joulukuussa 2019 pariskunta osti kartanon Buckheadista , Atlantan esikaupunki Georgiassa, jonka lista oli 5,79 miljoonaa dollaria. He maksoivat kartanosta 5,5 miljoonaa dollaria. Vuonna 2017 talo listattiin 10 miljoonalla dollarilla. Tässä on videoesittely kiinteistöstä:

Avioero : 15. syyskuuta 2020 Cardi B teki eron Offsetista. Avioeroa koskevassa hakemuksessa Cardi pyysi tyttärensä Kulture ensisijaista fyysistä huoltajuutta, elatusapua ja oikeudenmukaista omaisuudenjakoa, koska ilmeisesti ei ollut olemassa ennalta painamista. Ne erotettiin jo hakemuksen tekohetkellä.

Cardi B: n nettovarallisuushistoria : Cardi B lisättiin ensimmäisen kerran Celebrity Net Worthiin 12. tammikuuta 2016, nettovarallisuus oli 400 tuhatta dollaria. Hänen nettovarallisuutensa päivitettiin 1,5 miljoonaan dollariin 9. helmikuuta 2017 ja sitten taas 4 miljoonaan dollariin 25. syyskuuta 2017. Elokuussa 2018 hänen nettovarallisuus päivitettiin 8 miljoonaan dollariin. Toukokuussa 2019 hänen nettovarallisuus päivitettiin 12 miljoonaan dollariin. Ansaittuaan 28 miljoonaa dollaria (ennen veroja) lokakuun 2018 ja lokakuun 2019 välisenä aikana, hänen nettovarallisuus päivitettiin 22 miljoonaan dollariin.

Cardi B: n nettovarallisuus
Nettovarallisuus: 30 miljoonaa dollaria
Viimeksi päivitetty: 2021
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu