Carmen Electra Nettovarallisuus

Paljonko Carmen Electra on arvoinen?

Carmen Electra Nettovarallisuus: 8 miljoonaa dollaria

Carmen Electra Nettovarallisuus: Carmen Electra on amerikkalainen glamour-malli, näyttelijä, televisio-persoona, laulaja ja tanssija, jonka nettovarallisuus on 8 miljoonaa dollaria. Vaikka hän aloitti muusikkona ja myöhemmin meni näyttelemiseen, Carmen Electra tunnetaan ehkä parhaiten työstään Playboy aikakauslehti. Nykyään häntä pidetään yhtenä viihdeteollisuuden tunnetuimmista hahmoista.

Aikainen elämä: Carmen Electran todellinen nimi on Tara Leigh Patrick, ja hän syntyi 20. huhtikuuta 1972. Hän varttui ensin Sharonvillessä Ohiossa ja hänen vanhempansa olivat molemmat mukana musiikkiliiketoiminnassa. Tarasta syntyi hyvin nuoresta iästä lähtien läheinen suhde äitiinsä, jota hän myöhemmin kuvasi parhaana ystävänään. Tara kasvatettiin viiden vanhemman sisaruksen rinnalla, ja hän opiskeli tanssia nuoresta iästä lähtien.

Sitten hän osallistui luovan ja esittävän taiteen kouluun Cincinnatissa, jossa hän opiskeli Nick Lacheyn rinnalla. Esityksen jälkeen Peter Pan , Tara alkoi unelmoida jonain päivänä tulla Broadwayn näyttelijäksi. Kahden viimeisen lukuvuoden aikana hän siirtyi Princetonin lukioon, josta hän valmistui vuonna 1990. Valmistuttuaan lukiosta Tara opiskeli näyttelijöitä ja mallinnusta Barbizon Modeling and Acting Schoolissa.

Ura: Pian lukion valmistuttua Tara tapasi Prinssin Minneapolisissa. Sitten Prince auttoi Taraa aloittamaan uransa musiikissa, kopioimalla prosessin aikana hänen Carmen Electransa. Hän allekirjoitti levysopimuksen Prince-levy-yhtiön, Paisley Park Recordsin kanssa, ja hän auttoi häntä tuottamaan debyyttialbuminsa vuonna 1993, jota kutsuttiin nimellä Carmen electra . Tämä oli ensimmäinen kerta, kun hän otti näyttämönsä, ja nimi teki hänestä kuuluisan. Vaikka hän on julkaissut vain yhden albumin ennen siirtymistään mallintamiseen ja näyttelemiseen, Carmen Electra palasi toisinaan musiikkimaailmaan sinkkujen ja yhteistyön kanssa Pussycat-nuket.

Vaikka Carmen Electra alkoi esiintyä televisio-ohjelmissa vuonna 1995, hänen päätöksensä aiheuttaa alastomuutta Playboy aloitti uransa tehokkaasti viihdemaailmassa. Ilmestynyt lehdessä hän oli yhtäkkiä kuuluisa kaikkialla maailmassa. Tämä johti siihen, että hänet heitettiin sisään Baywatch vuosina 1997-1998, myöhemmin esiintyneinä Baywatch elokuvia. Tänä aikana hän esiintyi myös MTV: ssä Korostettu . Carmen Electra osoittautui suosituksi Playboy malli, ja hän jatkoi ilmestymistä lehdessä - usein kansimallina. Vuonna 1997 hän esiintyi elokuvissa Amerikkalainen vampyyri ja Hyvä hampurilainen .

Jason Merritt / Getty Images

Vuonna 2000 Carmen Electra ilmestyi Pelottava elokuva . Toinen merkittävä elokuvan esiintyminen tuli 2004-luvulla Starsky & Hutch . Hän jatkoi elokuvien roolien varaamista 2000-luvulla merkittävien esimerkkien avulla Halvempi tusinalla 2 , Pelottava elokuva 4, eeppinen elokuva, Tapaa spartalaisia, ja Katastrofi elokuva . Hän esiintyi myös itsenäisesti näyttelyssä Talo kuten hän itse. Lisäksi Carmen Electra on työskennellyt ääninäyttelijänä animaatiosarjassa Riftin laukaisu. Carmen Electra ilmestyi myös 8. sarjassa Luulet siis osaavasi tanssia vierailevana tuomarina, ennen kuin hän ilmestyy uudelleen vierailevana tuomarina vuonna Britannian lahjakkuus vuonna 2012. Carmen Electra on esiintynyt myös muissa tosi-tv-sarjoissa, kuten VH1 Divas 2004 , ' Til Death Do Us Part: Carmen ja Dave ja Valinta .

Henkilökohtainen elämä: Vuonna 1998 Carmen Electran äiti kuoli aivosyöpään. Pian sen jälkeen hänen sisarensa kuoli sydänkohtaukseen. Tavattuaan NBA-pelaajan Dennis Rodmanin kanssa jonkin aikaa, hän meni naimisiin hänen kanssaan vuonna 1998. Myöhemmin hän totesi, että hänen perheensä kuolemat ja siihen liittyvä henkinen tunnottomuus saivat hänet naimisiin. Päiviä myöhemmin avioliitto mitätöitiin, ja pari hajosi virallisesti vuonna 1999.

Vuonna 2003 Carmen Electra meni naimisiin Dave Navarron, Jane's Addictionin kitaristin kanssa. Vuonna 2007 pari viimeisteli avioeron. Vuonna 2008 hän kihlautui Rob Pattersonin, rokkimuusikon kanssa.

Kiinteistöt : Vuonna 2002 Carmen maksoi 1,35 miljoonaa dollaria aidatusta kodista Beverly Hillsissä. Hän asui tässä kiinteistössä vuoteen 2014 asti, jolloin hän myi sen 3,75 miljoonalla dollarilla. Hänen ajoituksensa ei ehkä ole ollut hyvä, koska kirjaimellisesti kaksi kuukautta sen jälkeen, kun ostaja osti hänet kotiin, hän käänsi sen 4,8 miljoonalla dollarilla.

Ennen talon myyntiä Carmen osti uuden kartanon Hollywood Hillsissä 2,7 miljoonalla dollarilla. Jostain syystä hän kyllästyi nopeasti taloon, toi markkinoille alle vuotta myöhemmin ja hyväksyi lopulta 2,35 miljoonaa dollaria, noin 350 000 dollarin tappiota heinäkuussa 2015.

Carmen Electra Nettovarallisuus

Carmen electra

Nettovarallisuus: 8 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 20. huhtikuuta 1972 (48 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 m 2 tuumaa (1,6 m)
Ammatti: Laulaja, TV-persoona, näyttelijä, malli, tanssija, viihdyttäjä, kirjailija, kunto-ammattilainen, ääninäyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu