Carol Burnett Nettovarallisuus

Kuinka paljon Carol Burnett on arvoinen?

Carol Burnettin nettovarallisuus: 45 miljoonaa dollaria

Carol Burnett Nettovarallisuus: Carol Burnett on amerikkalainen näyttelijä, koomikko, kirjailija ja laulaja, jonka nettovarallisuus on 45 miljoonaa dollaria. Pitkän ja menestyksekkään televisio-uran jälkeen Carol Burnett on noussut yhdeksi viihdehistorian tunnetuimmista ja rakastetuimmista hahmoista. Hän on ehkä parhaiten tunnettu isännöinnistä Carol Burnett -näyttely CBS: ssä, mutta hän sai myös mainetta näyttelijärooleista elokuvassa, televisiossa, radiossa ja teatterissa. Carol Burnett on voittanut useita palkintoja seurauksena hänen panoksestaan ​​viihdemaailmaan.

Aikainen elämä: Carol Creighton Burnett syntyi 26. huhtikuuta 1933 San Antoniossa Texasissa. Molemmat hänen vanhempansa olivat mukana näyttelijämaailmassa, koska hänen äitinsä oli elokuvastudioiden mainostekijä ja isä johti elokuvateatteria. Häntä kasvatti kuitenkin enimmäkseen isoäiti, koska molemmat hänen vanhempansa kamppailivat alkoholismin kanssa. 30-luvun lopulla hänen vanhempansa olivat eronneet, ja Carol Burnett muutti Hollywoodiin. Jälleen kerran hän asui isoäitinsä luona ja kasvoi täysihoitolassa sisarpuolensa Chrissien rinnalla.

Carolin isoäiti oli koulutettu muusikko ja hänen äitinsä soitti ukeleleä, mikä johti Carolin kiehtoon musiikkiin ja laulamiseen jo varhaisesta iästä lähtien. Carolin isoäiti vei hänet usein elokuvateattereihin, mikä herätti varhaisen kiinnostuksen elokuvaan. Nuorena tytönä hän työskenteli elokuvateatterissa.

Valmistuttuaan lukiosta vuonna 1951 Carol Burnettelle annettiin nimettömästi kirjekuori, joka sisälsi 50 dollaria, joka kattaisi yhden vuoden opetuksen UCLA: ssa. Keskittyen teatteritaiteeseen ja englantiin, hänet pakotettiin alun perin opiskelemaan näyttelijää, joka oli edellytys valitulle urapolulle näytelmäkirjailijana. Vaikka hän oli aluksi vastahakoinen, hän rakastui näyttelemiseen ja arvostukseen, jonka hän tunsi yleisöltä esiintyessään.

Tämän myönteisen kokemuksen jälkeen Carol Burnett esiintyi monissa yliopistoteatteriesityksissä. Vaikka hänen äitinsä ei hyväksynyt näyttelijän kunnianhimoaan, Burnett asetti lopulta tavoitteen matkustaa New Yorkiin näyttelemään musikaalia.

Käydessään professorin isännöimässä juhlissa Carol Burnett törmäsi mieheen ja hänen vaimoonsa, jotka tarjoutuivat antamaan hänelle kyydin kotiin. Carol paljasti unelmansa matkustaa New Yorkiin, ja tämä salaperäinen mies tarjosi hänelle koroton 1000 dollarin lainaa, jotta hän ja hänen poikaystävänsä voisivat tehdä matkan ja vakiintua New Yorkiin. Hänen ohjeidensa mukaan Carol Burnett ei koskaan paljastanut tämän miehen henkilöllisyyttä. New Yorkiin matkustamisensa aikana hänen isänsä kuoli pitkäaikaisista alkoholismiin liittyvistä komplikaatioista.

Ura: Vaikka Carol Burnett ei varannut näyttelijätyötä ensimmäisen vuoden aikana New Yorkissa, hän lopulta varasi pienen roolin Paul Winchell ja Jerry Mahoney Show vuonna 1955. Hän seurasi roolia komediasarjassa Stanley ennen kuin hän sai mainetta New Yorkin yökerhoissa ja kabareissa esiintyvillä live-esityksillä, herätti tunnetusti Yhdysvaltojen ulkoministeri John Dullesin esityksen 'Tein itseni hulluksi John Foster Dullesin kautta'.

Burnett jatkoi tasaista vauhtiaan monilla Broadwayn musiikillisilla esityksillä ja esiintymisillä peli- ja variaatioesityksissä Pantomiimivisa ja Gary Moore -näyttely . Hän voitti Emmyn esityksestään jälkimmäisessä näyttelyssä, mikä nosti tähtivoimaa huomattavasti. Burnett alkoi otsikoihin ja teatterituotantoon tästä eteenpäin.

Vuonna 1967 Carol Burnett aloitti isännöinnin Carol Burnett -näyttely. Varietee oli uskomattoman onnistunut 11 vuoden aikana ja voitti 23 Emmy-palkintoa. Burnettistä tuli rakastettu viihdyttäjä tänä aikana, ja hänen esitykseen liittyi musiikillisia numeroita, loputtomia parodioita, vuorovaikutusta yleisön kanssa ja tietysti hänen tavaramerkkinsä Tarzan huutaa.

Seurata Carol Burnett -näyttely , hän esiintyi useissa elokuvissa ja tv-sarjoissa. Jotkut hänen merkittävimmistä elokuvarooleistaan ​​olivat esimerkiksi Neljä vuodenaikaa , Sydänkausi, nenät pois ja Horton kuulee kenen (ääninäyttelijä). Lisäksi hän esiintyi edelleen televisio-ohjelmissa, kuten Kaikki lapseni, epätoivoiset kotiäidit, laki ja järjestys: erityinen uhrien yksikkö ja Havaiji Five-O . Hän esiintyi myös Broadwayn tuotannoissa, kuten Kuu Buffalon yli ja Yhdistämällä kaikki yhdessä . Vuodesta 2010 lähtien Carol Burnett vähensi toimintaansa näyttelijänä, mieluummin pysyessään julkisuudessa.

Alberto E.Rodriguez / Getty Images

Ihmissuhteet: Yliopiston aikana Carol Burnett tapasi ensimmäisen aviomiehensä Dan Saroyanin. Vaikka he menivät naimisiin vuonna 1955, he erosivat vuonna 1962. Vuonna 1963 hän meni naimisiin TV-tuottajan Joe Hamiltonin kanssa ja hänellä oli kolme lasta ennen avioeroa vuonna 1984. Yksi tärkeimmistä tekijöistä heidän erossa olleestaan ​​oli tyttärensä kamppailu huumeriippuvuuden kanssa. Vuonna 2001 Carol Burnett meni naimisiin Hollywood Bowl Orchestra -rumpalin Brian Millerin kanssa, joka oli 23 vuotta nuorempi.

Kiinteistöt: Vuonna 1999 kerrottiin, että Carol Burnett oli ostanut merinäköalatalon Montecitosta, Santa Barbarasta, 2 miljoonalla dollarilla. Sitten hän valvoi uuden yksikerroksisen, 5000 neliömetrin kodinsa laajamittaisia ​​kunnostustöitä, mukaan lukien laajamittainen keittiön uudistaminen. Tuolloin raporttien mukaan Burnett aikoi tehdä talosta 'ensisijaisen kodin'.

Vuonna 2001 Oprah Winfrey käytti 50 miljoonaa dollaria kotiin Montecitossa Kaliforniassa, jota ei ollut edes myytävänä. Tämä herätti sitä, mitä toimittajat kutsuvat 'Oprah-vaikutukseksi', ja se vaikutti alueen muihin asunnonomistajiin luetteloimaan kotejaan paisutetuilla hinnoilla. Yksi näistä asunnonomistajista oli Carol Burnett, joka ilmoitti ilmoittaneensa Monteciton kodin 36 miljoonalla dollarilla Oprahin aggressiivisen kiinteistösiirron jälkeen. Vuosia myöhemmin kerrottiin, että Carol Burnett asui edelleen Montecito-kodissaan huolimatta aikaisemmista myyntitoimistaan.

Burnett onnistui kuitenkin myymään Trump Towers -asuntonsa 5,58 miljoonalla dollarilla vuonna 2008. Ylellinen 2000 neliömetrin huoneisto on varustettu kruunulistalla ja näköalalla Central Parkiin. Lisäksi Carol Burnett omistaa edelleen huoneiston Wilshire Boulevardilla Manhattanilla ja toisen kiinteistön Santa Fessä.

Carol Burnett Nettovarallisuus

Carol Burnett

Nettovarallisuus: 45 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 26. huhtikuuta 1933 (87 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 6 tuumaa (1,689 m)
Ammatti: Koomikko, laulaja, näyttelijä, tanssija, kirjailija, ääninäyttelijä, television tuottaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Carol Burnett Ansiot

  • Paul Winchell Show 115 dollaria / viikko
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu