Carrie Fisher Nettovarallisuus

Kuinka paljon Carrie Fisher on arvoinen?

Carrie Fisherin nettovarallisuus: 25 miljoonaa dollaria

Carrie Fisherin nettovarallisuus: Carrie Fisher oli amerikkalainen näyttelijä, kirjailija ja käsikirjoittaja, jonka nettovarallisuus menehtyessään oli 25 miljoonaa dollaria. Fisher tunnetaan todennäköisesti parhaiten pelaavan prinsessa Leian ikonista roolia elokuvassa Tähtien sota elokuvan franchising.

Tämän roolin ulkopuolella Fisher vakiinnutti itsensä lahjakkaana kirjailijana kirjoittamalla lukuisia näytelmiä, käsikirjoituksia ja kirjoja. Hän nautti myös merkittävästä televisio-urasta näyttelijänä. Elämänsä aikana Carrie kamppaili kaksisuuntaisen mielialahäiriön ja huumeriippuvuuden kanssa.

Aikainen elämä: Carrie Frances Fisher syntyi 21. lokakuuta 1956 Burbankissa Kaliforniassa. Hänen äitinsä oli näyttelijä Debbie Reynolds, kun taas hänen isänsä Eddie Fisher oli laulaja. He erosivat, kun Carrie oli kaksi vuotta vanha. Lapsena hän oli pakkomielle kirjoista ja käytti niitä paeta.

Lopulta Carrie jätti lukion 16-vuotiaana jatkaakseen näyttelijäuraa, koska hän oli varannut roolin Broadway-musikaaliin Irene . Lopulta Carrie Fisher opiskeli näyttelijöitä Lontoon keskustan puheen- ja draamakoulussa sekä Sarah Lawrence Collegessa.

Ura: Carrie Fisherin ensimmäinen iso rooli tuli vuonna 1974, kun hän soitti viettelevää teiniä komediassa Shampoo . Hänen todellinen läpimurtonsa tapahtui kuitenkin vuonna 1977, kun hän liittyi näyttelijöihin Tähtien sota . Vaikka ohjaaja George Lucas ja suurin osa näyttelijöistä eivät odottaneet elokuvan menestyvän, siitä tuli yön yli -ilmiö. Elokuva myöhemmin nimettiin uudelleen Tähtien sota: Jakso IV: Uusi toivo , ja Carrie Fisher nostettiin heti huomattavaksi maineeksi.

Julkaisun jälkeen Uusi toivo , Carrie Fisher esiintyi televisio-ohjelmissa, kuten Ringo, jätä eilen taakse, ja Tule takaisin, Pikku Sheba . 80-luvulla Fisher ilmestyi Blues-veljekset ennen kuin hän toisti hänen roolinsa Leiaina Tähtien sota: Episodi V: Imperiumi iskee takaisin . Kun hän on esiintynyt Broadwayn tuotannossa Agnes on Jumala , hän viimeisteli alkuperäisen trilogian Tähtien sota: Jakso VI: Jedien paluu . Tässä elokuvassa esiteltiin orja Leia -asu, josta tuli merkittävä popkulttuurihetki. Vuonna 1986 hän varasi roolin Woody Allen's Hannah ja hänen sisarensa . 80-luvun loppupuolella Carrie esiintyi elokuvissa, kuten Aikavartija, kun Harry tapasi Sallyn, ja Burbs .

(Kuva: Alberto E.Rodriguez / Getty Images)

90-luvulla Fisherin omaelämäkerta Postikortit Edestä sovitettiin elokuvaksi. Koko vuosikymmenen ajan hän esiintyi elokuvissa, kuten Drop Dead Fred ja Austin Powers: Kansainvälinen mysteerimies . 2000-luvulla hän esiintyi Huuto 3 ennen kirjoittamista ja näyttämistä yhden naisen näytelmässä nimeltä Toivottavaa juomista - sovitus aiemmin kirjoittamastaan ​​kirjasta. Vuosikymmenen loppupuolella Fisher esiintyi TV-ohjelmissa, kuten Seksi ja kaupunki, 30 Rock, ja Ota tai jätä . Hänellä oli myös lyhyt pienoiskuva elokuvassa Fanipojat .

Vuonna 2010 Carrie esiintyi jaksossa Seurue ennen kuin varaat roolin brittiläisessä komediasarjassa Katastrofi Vuonna 2015 hän toisti myös roolinsa Leiaina 2015-luvulla Tähtien sota: Voima herää . Kun 2017-luvulla Tähtien sota: Viimeiset jedit vapautettiin, Carrie Fisher oli kuollut. Hän oli kuitenkin suorittanut kaikki elokuvan kohtauksensa aiemmin, ja elokuva oli omistettu hänelle.

Carrie Fisher esiintyi viimeisen kerran Star Wars -franississa 2019-luvulla Tähtien sota: Skywalkerin nousu . Käyttämätön kuvamateriaali Voima herää käytettiin, ja hänen hahmonsa tapettiin. Fisherin kaltaisuutta käytettiin myös elokuvassa Rogue One , ja CGI-vaikutuksia käytettiin näyttelijän `` palauttamiseen '' hänen nuoreksi itsekseen.

Kirjoittaminen: Ei kauan sen jälkeen, kun Jedien paluu , Fisher julkaisi omaelämäkerran nimeltä Postikortit Edestä . Kirja voitti lukuisia palkintoja ja siitä tuli bestseller. 90-luvulla hän julkaisi romaaneja, kuten Antakaa vaaleanpunainen ja Mummon harhaluulot. Elinaikanaan Fisher työskenteli myös lukuisien käsikirjoitusten parissa ja kirjoitti erilaisia ​​komedioita. Vuonna 2008 hän julkaisi toisen omaelämäkerran, Toivottavaa juomista . Vuonna 2016 hän vapautti Prinsessa Diarist .

Ihmissuhteet: Carrie Fisherillä on väitetty olevan suhde Harrison Fordin kanssa kolmen kuukauden ajan alkuperäisen kuvaamisen aikana Tähtien sota elokuva. Myöhemmin hän tapasi muusikko Paul Simonin vuosina 1977-1983. Carrella oli sitten suhde lahjakkuusagenttiin Bryan Lourdiin, ja pariskunnalla oli yksi lapsi yhdessä vuonna 1992. Vaikka hänellä oli läheinen suhde James Bluntin kanssa, hän väitti, ettei se ollut koskaan seksuaalinen.

Bipolaarinen diagnoosi ja huumeiden väärinkäyttö: Vuonna 2007 Fisher paljasti, että hänelle oli diagnosoitu kaksisuuntainen mielialahäiriö haastattelussa 20/20 . Samassa haastattelussa hän paljasti myös kamppailun kokaiiniriippuvuuden kanssa. Hän kuvaili myös riippuvuutta Percodan-nimisestä lääkkeestä ja selitti, että näiden lääkkeiden väärinkäyttö auttoi lieventämään hänen kaksisuuntaisen mielialahäiriön oireita. Vuonna 1985 hän yliannostti vahingossa reseptilääkkeiden seosta. Hän toipui, kun hänet vietiin sairaalaan.

Syöttö: Vuonna 2016 Carrie Fisherillä oli hätätilanne lennon aikana Lontoosta Los Angelesiin. Yksi matkustaja ilmoitti lopettaneensa hengityksen, mikä sai toisen matkustajan suorittamaan elvytyksen. Hätä miehistön jäsenet odottivat, kun kone laskeutui, ja hänet laitettiin hengityslaitteeseen, kun hän saapui sairaalaan.

Neljän päivän intensiivihoidon jälkeen Carrie Fisher kuoli. Vuonna 2017 ilmoitettiin, että sydämenpysähdys oli virallinen kuolinsyy. Lopulta uusissa lausunnoissa ilmoitettiin, että kuoleman täsmällistä syytä ei voitu määrittää. Testit löysivät rasvakudoksen kerääntymisen valtimoidensa ympärille ja kokaiinin, heroiinin ja MDMA: n jälkiä. Fisherin kuoleman jälkeen hänen äitinsä kuoli aivohalvaukseen.

Carrie Fisher Nettovarallisuus

Carrie Fisher

Nettovarallisuus: 25 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 21. lokakuuta 1956 - 27. joulukuuta 2016 (60 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 1 tuumaa (1,55 m)
Ammatti: Kirjailija, Näyttelijä, Käsikirjoittaja, Käsikirjoittaja, Tiedottaja, Ääninäyttelijä, Näytelmäkirjailija, Laulaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu