Carrie Underwoodin nettovarallisuus

Kuinka paljon Carrie Underwood on arvoinen?

Carrie Underwoodin nettovarallisuus: 140 miljoonaa dollaria

Carrie Underwoodin nettovarallisuus: Carrie Underwood on amerikkalainen kantrimusiikin laulaja, muotisuunnittelija, lauluntekijä, näyttelijä ja kirjailija, jonka nettovarallisuus on 140 miljoonaa dollaria. Carrie nousi kuuluisaksi American Idol -lehden neljännen kauden voittajana vuonna 2005. Hänestä on sittemmin tullut yksi merkittävimmistä musiikkialan valtavirran levy-artisteista, joka on asettanut ja rikkonut useita ennätyksiä koko uransa ajan. Hänen debyyttialbuminsa, 2005: n Some Hearts, vahvisti singlien 'Jesus, Take the Wheel' ja 'Before He Cheats' valtava crossover-menestys. 'Some Hearts' on bestseller-soolo-debyyttialbumi country-musiikkihistoriassa, Nielsen SoundScan -historian nopeimmin myydyin country-albumi ja viimeisen 17 vuoden myydyin country-albumi. Underwood voitti kolme Grammy-palkintoa albumilta, mukaan lukien paras uusi taiteilija.

Aikainen elämä : Carrie Underwood syntyi 10. maaliskuuta 1983 Muskogee, Oklahoma. Hänet kasvatettiin vanhempien maatilalla Checotahin maaseudulla. Hänen isänsä työskenteli paperitehtaalla, kun hänen äitinsä opetti peruskoulua. Hänellä diagnosoitiin tarkkaavaisuuden vajaatoimintahäiriö viiden vuoden iässä ja hänelle määrättiin lääkkeitä Ritalin ja Dexedrine, joita hän edelleen käyttää aikuisena. Lapsuuden aikana Carrie alkoi esiintyä kirkossa ja paikallisissa lahjakkuusnäyttelyissä. Paikallinen fani kannusti Carrien perhettä viemään hänet Nashvilleen 14-vuotiaana kuuntelemaan ennätyssopimusta. Capital Records oli kiinnostunut, mutta lopulta hylkäsi. Valmistuttuaan lukiosta Carrie lähti aluksi unelmistaan ​​olla laulaja. Hän osallistui Koillis-osavaltion yliopistoon ja vietti osan yhdestä kesästä yliopistossa Oklahoman osavaltion edustajan Bobby Frame -sivuna. Underwood on Sigma Sigma Sigma -ryhmän alumni. Hän kilpaili lukuisissa kauneuskilpailuissa yliopistossa ja hänet valittiin Miss NSU: n kakkoseksi vuonna 2004. Underwood valmistui yliopistosta vuonna 2006 magna cum laude kandidaatin tutkinnolla joukkoviestinnässä ja painotettiin journalismia.

American Idol : Carrie kuuli kesällä 2004 American Idol -kauden 4 ja hänet valittiin kaudelle 4. Show-aikanaan Simon ennusti, että Carrie voitti kilpailun ja myi lopulta kaikki muut Idol-kilpailijat. Molemmat ennusteet toteutuisivat. Carrie voitti Idolin 24. toukokuuta 2005.

Menestys : Underwoodin debyyttialbumi 'Some Hearts' julkaistiin vuonna 2005. Albumi saavutti ykkönen USA: n Country-listalla ja # 2 Billboard 200 -listalla ja sai 8-kertaisen platinan sertifikaatin Yhdysvalloissa. Underwood julkaisi albumin Carnival Ride vuonna 2007, joka saavutti ykkönen Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Hänen levynsä '' Play On '' julkaistiin vuonna 2009 ja saavutti ykkönen Yhdysvalloissa ja toisen Kanadassa. Underwoodin albumi Blown Away julkaistiin vuonna 2012 ja saavutti ykkönen Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Hänen albuminsa '' Storyteller '' julkaistiin vuonna 2015 ja saavutti ykkönen USA: n Country-listalla ja # 2 Yhdysvalloissa. Hänen levynsä 'Cry Pretty' julkaistiin vuonna 2018 ja saavutti ykkönen Yhdysvaltain Billboard-listalla ja maataulukolla.

Underwoodilla on ollut useita ensimmäisiä sinkkuja, mukaan lukien 'Inside Your Heaven', 'Jesus, Take the Wheel', 'Before He Cheats', 'Wasted', 'So Small', 'All-American Girl', 'Last Name'. Vain unelma, Cowboy Casanova, Tilapäinen koti, Kumoa se, Hyvä tyttö, Puhallettu pois, Jotain vedessä, Syke ja Kirkonkellot.

Hänen musiikilliset saavutuksensa ansiosta hänet otettiin Grand Ole Opryn jäseneksi vuonna 2008 Grand Ole Opryn nuorimpana jäsenenä (tähän mennessä). Hänet valittiin myös Oklahoman musiikin Hall of Fameen vuonna 2009. Hän voitti seitsemän Grammy-palkintoa, 11 Billboard-musiikkipalkintoa, 14 Academy of Country -musiikkipalkintoa ja 13 American Music Awards -palkintoa sekä ehdolla Golden Globe -palkinnoksi parhaasta alkuperäisestä kappaleesta . Hänet valittiin esittäjäksi Sunday Night Football -teemalle kaudelle 2014-15 korvaamaan maanmieslaulaja Faith Hill.

(Kuva: Kevin Winter / Getty Images)

Hyväksynnät : Carrie on tähänastisen uransa aikana ansainnut kymmeniä miljoonia dollareita hyväksymissopimuksista sellaisten yritysten kanssa kuin Target, Nintendo, Sketchers, Olay, Hershey's, Almay ja Dick's Sporting Goods. Vuonna 2014 hän solmi yhteistyön OPI: n Nicolen kanssa 14 kynsilakan lanseeraamiseksi. Vuonna 2015 hän julkaisi Carrie Underwoodin CALIA-nimisen kuntoiluvaatemerkin yhteistyössä Dick's Sporting Goodsin kanssa.

Henkilökohtainen elämä : Carrie Underwood alkoi seurustella NHL-pelaajan Mike Fisherin kanssa tapaamisen jälkeen yhdessä hänen konserteistaan ​​vuonna 2008. He kihlautuivat joulukuussa 2009 ja menivät naimisiin 10. heinäkuuta 2010. Syyskuussa 2014 pari ilmoitti odottavansa ensimmäistä lastaan ​​yhdessä. Pariskunnan ensimmäinen poika, Isaiah Michael Fisher, syntyi vuonna 2015. Vuonna 2019 syntyi heidän toinen poikansa Jacob Bryan Fisher.

Vuonna 2018 Underwood paljasti, että hänellä oli kolme keskenmenoa hieman yli vuoden aikana.

Hän on vegaani. Hän lopetti lihan syömisen 13-vuotiaana, koska hän ei kestänyt ajatusta syödä yhtä omaa eläintä. PETA äänesti hänet maailman seksikkäimmäksi kasvissyöjäksi vuosina 2005 ja 2007.

Underwood on harjoittava kristitty.

Marraskuussa 2017, kun Underwood otti yhden koiristaan ​​käymään kylpyhuoneessa, Underwood kaatui, murdi ranteensa ja mursi kasvonsa, mikä vaati 40-50 ompelua ja plastiikkakirurgiaa korjaamaan ja varoitti fanejaan, että hän saattaa näyttää erilaiselta Putous.

Kiinteistöt: Vuonna 2010 Underwood ja Fisher ostivat kartanon yksitoista hehtaaria lähellä Ottawaa Kanadasta ylellisestä Spruce Ridgen kaupunginosasta. Pari asetti myöhemmin kartanon myyntiin hintaan 2,2 miljoonaa dollaria.

Pari myi 7 000 neliömetrin Brentwoodin, Tennessee, kodin 1,41 miljoonalla dollarilla maaliskuussa 2020. Brentwood on Nashvillestä lounaaseen sijaitseva esikaupunki, ja Underwood oli omistanut kodin vuodesta 2007. Koti sisältää neljä makuuhuonetta, neljä kylpyhuonetta ja kaksi puolta - kylpyhuoneet, baarikeittiö, kuntosali ja tenniskenttä. Kodissa on neljän auton autotalli, uloskäynnissä oleva kellari, jossa on lämmitetyt marmorilattiat, ja lisälaitteet, kuten jääkaapin jääkaappi ja viinijääkaappi.

Carrie ja hänen perheensä asuvat uudessa ikuisessa kodissaan, jonka Carrie ja hänen aviomiehensä suunnittelivat yhdessä (oletettavasti ammattimaisen arkkitehdin avulla). Talo sijaitsee Franklinissä, Tennessee, aivan Nashvillen ulkopuolella. Se on yli 300 hehtaarin kiinteistössä, runsaasti tilaa heidän poikilleen, hevosilleen ja koirilleen.

Carrie Underwoodin nettovarallisuus

Carrie Underwood

Nettovarallisuus: 140 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 10. maaliskuuta 1983 (38 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 m 2 tuumaa (1,6 m)
Ammatti: Laulaja-lauluntekijä, näyttelijä, kitaristi, pianisti
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että numeromme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu