Carrot Top, Paul Shortino näyttelevät uuden Vegas -version Send In The Clowns -elokuvassa

Carrot Top on kuvattu tallentamaan heavy metal -versiotaCarrot Top esitetään tallentamassa heavy metal -versiota Send In The Clowns -elokuvasta The Counts - Desert Moon Productionsissa Las Vegasissa torstaina 20. helmikuuta 2020. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Paul Shortino, Carrot Top ja Nozuma Wakai esitetään nauhoittamassa heavy metal -versiota Send In The Clowns -tapahtumasta The Counts - Desert Moon Productionsissa Las Vegasissa torstaina 20. helmikuuta 2020. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Carrot Top esitetään tallentamassa heavy metal -versiota Send In The Clowns -elokuvasta The Counts - Desert Moon Productionsissa Las Vegasissa torstaina 20. helmikuuta 2020. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Carrot Top esitetään tallentamassa heavy metal -versiota Send In The Clowns -elokuvasta The Counts - Desert Moon Productionsissa Las Vegasissa torstaina 20. helmikuuta 2020. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Carrot Top esitetään tallentamassa heavy metal -versiota Send In The Clowns -elokuvasta The Counts - Desert Moon Productionsissa Las Vegasissa torstaina 20. helmikuuta 2020. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Carrot Top esitetään tallentamassa heavy metal -versiota Send In The Clowns -elokuvasta The Counts - Desert Moon Productionsissa Las Vegasissa torstaina 20. helmikuuta 2020. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Carrot Top näkyy koskettamassa meikkiään ennen kuin hän nauhoittaa heavy metal -version Send In The Clownsista The Counts - Desert Moon Productionsissa Las Vegasissa torstaina 20. helmikuuta 2020. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Kuuluisa aikuisten elokuvatähti Tabitha Stevens on nauhoittamassa heavy metal -versiota Send In The Clowns -elokuvasta Lasseissa-Desert Moon Productionsissa Las Vegasissa perjantaina 21. helmikuuta 2020. Carrot Top ja Paul Shortino esitetään nauhoittamassa heavy metal -versiota Send In The Clowns -tapahtumasta The Counts - Desert Moon Productionsissa Las Vegasissa torstaina 20. helmikuuta 2020. (John Katsilometes/Las VegasJournal)

Se on tarina, joka alkoi vuoden 2009 Labor Day Weekend -tapahtumassa ja on lopulta tulossa viimeiseen lukuun.

Puhumme Send In The Clownsin hard-rock -versiosta, joka on nauhoitettu Porkkana Topit lavashow Luxorissa. Yli kymmenen vuotta sitten sarjakuvasarja kuuli alkuperäisen version Stephen Sondheim klassikko yhden yön ajaessa, ja ajattelin, että heavy metal -versio olisi ihanteellinen tapa avata esityksensä Atrium Showroomissa.

ralph uuden painoksen nettovarallisuudesta

Niin tapahtui lauantai -iltapäivänä syyskuussa '09, kun minut kutsuttiin katsomaan videokuvaa kappaleesta, joka oli kuuluisa Liberacen esityksissä Las Vegas Hiltonissa. Kappale ja video nauhoitettiin äänitysinsinöörin ja tuottajan kotistudiossa Tom Parham . Laulaja oli Paul Shortino rock -yhtyeistä Hiljainen mellakka ja Karkea Cutt, ja myös lasitettu Duke Fame elokuvassa This is Spinal Tap. Panteran Vinnie Paul suostui innokkaasti soittamaan rumpuja.

Iltapäivä oli kuuluisa, koska Paul saapui paikalle hyvin myöhään - olimme aloittaneet biljarditurnauksen odottaessamme kotistudiossa. Kun heavy-metal-rummutuslegenda vihdoin saapui, hän ilmestyi pukeutumalla pelle-pukuun päästäkseen hahmoon.

Kun Paul käveli sisään, hän tarttui altaaseeni ja huusi: Kuka sinä olisit !?

Näin tapasin Panteran perustajan.

Klovnit -projekti hylättiin myöhemmin, mutta ei koskaan romutettu. Shortino, pitkäaikainen jäsen Raiding Rock Holvissa, on vihdoin elvyttänyt projektin, ja torstai nauhoitti uuden videon heavy metal -kannen päivitetylle versiolle käyttäen hänen alkuperäistä lauluaan ja Paulin rumpuosia. Carrot Top on esillä keskustassa, täydellisissä Joker -arkeissa, mukaan lukien liivi, jota hän käytti vuosia sitten Hämmästyttävä Johnathan Halloween juhla.

Kansainvälinen arvostettu elokuva- ja TV -ohjaaja ja kuvaaja Gary Orona ohjasi videon. Orona on naimisissa kuuluisan aikuisnäyttelijän kanssa Tabitha Stevens , joka esiintyy myös Klovnit -projektissa ja kuvasi segmenttinsä viime perjantaina.

Kuvaus kesti useita tunteja kahden päivän ajan Las Vegasissa sijaitsevassa The Counts - Desert Moon Productions -yhtiössä Danny Kreivi Koker Pawn Stars and Counting Cars -todellisuussarjasta. Shortino, Porkkana Top (oikea nimi) Scott Thompson ) ja japanilainen kitara loistava Nozumu Wakai törmäsi ympäriinsä, kun heidät kylvettiin stroboissa ja koneen tuottamassa savussa.

Kansainvälinen arvostettu elokuva- ja TV -ohjaaja ja kuvaaja Gary Orona ohjasi videon. Orona on naimisissa kuuluisan aikuisnäyttelijän kanssa Tabitha Stevens , joka esiintyy myös Klovnit -projektissa ja kuvasi segmenttinsä viime perjantaina. Carmen ja Sean Jensen Cirque du Soleilin luovasta toiminnasta loi videon häikäisevän valosuunnittelun.

Shortino saapui mustavalkoiseen, goottilaiseen meikkiin ja hänen aina läsnä olevaan, jalokivillä peitettyyn ruokoonsa. Topper oli täysin luonteeltaan. Hän sylki jopa väärennettyä verta keskipitkätilassaan ja oli lopussa niin väsynyt, että tuskin puhui. Olen liian vanha tähän! huusi prop -sarjakuva, joka täytti tiistaina 55 vuotta. Kappaletta tehostetaan entisestään Marco Mendoza (myöhään Valkoinen käärme ) bassoon.

Heavy-metal-versio Send In The Clowns julkaistaan ​​Japanissa huhtikuussa julkaistulla Shortino-albumilla Make A Wish, jota seuraa kohdennettu julkaisu Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Lopullinen video julkaistaan ​​YouTubessa todennäköisesti keväällä.

Carrot Top sanoo taittavansa sen esitykseen suunnitellusti, todennäköisesti introksi. Hän käyttää sitä myös kiertueella.

kuinka paljon on paha lusikkabuffet

Koko projekti on suurelta osin ode Paavalille, joka kuoli sydänkohtaukseen 54 -vuotiaana Las Vegasissa 18. kesäkuuta 2018. Kuten Shortino sanoo, albumi on kunnianosoitus Vinnie Paulin muistolle.

Ei epäilystäkään, Paul oli kaikkien projektissa mukana olleiden ystävä, valtava Carrot Top -fani ja oli säännöllinen vierailija Atrium Showroomissa.

lippumestari mary j blige ja maxwell

Sarjakuva muistaa Paavalin uhkaavan esityksen vuonna 2009, jolloin rumpali oli yksinäinen.

Hän meni taloon ja teki yhden otoksen, aivan uskomatonta. Ja sanoin: 'Tehdään pari eri versiota turvallisuuden vuoksi, olemme maksaneet koko tämän studioajan', Carrot Top sanoi. Ja hän sanoo: 'Ei, meidän ei tarvitse. Nyt käsitän. Tehdään lounas. ’Se oli niin Vinnie, ja sitä käytämme.

Cool Hang Alert

Aiheena bändin kokoaminen yhteen… vuosittainen St. Baldrickin/syntymäpäivän varainkeräys sinulle Kenny Davidsen on klo 19.30 Sunnuntai Tuscany Suitesin Copa -huoneessa. Vakuutusmaksun ja lahjojen sijasta (ei lahjoja, kiitos) annamme hatun kerätäksemme rahaa St. Baldrickin kampanjaan lapsuuden syövän torjumiseksi.

Esitettävien Vegasin viihdyttäjien luetteloon kuuluu nyrkkeilylähetyslegenda ja usein Vegasin laulaja Al Bernstein, Chris Phillips / Pääosissa Zowie Bowie, Daniel Emmet, Skye Dee Miles, Pia Zadora, Sonny Charles, Enoch Augustus Scott, John Di Domenico, Jimmy Denning, Vin A. / Pääosissa Bronx Wanderers, Michael ja Lucie Grimm, Lisa Marie Smith, Isaac Tubb, Andrew Freeman, Tyriq Johnson, Stephanie Sanchez Pääosissa: Eric Sean, Carnell Golden Pipes Johnson, Lynnae Meyers, Sarah Lowe, Valerie Witherspoon, Ayler Evan, Colin Cahill, MaKenzie Fly, Troy Burgess, Michael Shapiro, Krystal Goddard, Kelly Vohnn, Coty Alexander, Angelina Alexon, Pääosissa Yvette Clutterbuck, Joe DiNunzio, Jerry Jones, Kevin Mullinax ja enemmän, paljon muuta.

Danielle Lewis , viihdelegendan ja maailmanluokan hyväntekijän Jerry Lewisin tytär, johtaa lahjoituksia ja St. Baldrick's Las Vegasin perustaja Brian McMullan astuu lavalle muutaman sanan hyväntekeväisyydestä. Jälleen kerran olen mukana shave-a-thonissa yhdeksässä hienossa irlantilaisessa New York-New Yorkissa 7. maaliskuuta, ja Augustus Scott suorittaa tämän vuoden parranajon. Meillä on myös isäntänä parranajo iltapäivällä McMullan's Irish Pubissa, jossa McMullan's käynnisti kampanjan vuonna 2008. Siirry www.stbaldricks.org tukea, ja kuten sanomme, nähdään sunnuntaina.