Porkkanatoppi valmis jälleenrakentamiseen Luxorissa

Carrot Top on esillä LuxorissaCarrot Top on esillä Luxorin Atrium Showroomissa torstaina 17. lokakuuta 2019. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Carrot Top on esillä Luxorin Atrium Showroomissa torstaina 17. lokakuuta 2019. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Carrot Top on esillä Luxorin Atrium Showroomissa torstaina 17. lokakuuta 2019. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Carrot Top on esillä Luxorin Atrium Showroomissa torstaina 17. lokakuuta 2019. (John Katsilometes/Las VegasJournal)

Porkkana Toppi on menettänyt liikkuvuutensa kuudeksi kuukaudeksi. Hän menetti myös kaikki rekvisiittansa ennen kuin hän oli edes asuva pääesiintyjä.

Mutta mikään ei ole verrattavissa pandemian sulkemisen haasteisiin.

Se on ollut vaikeinta käsitellä urani aikana, sarjakuvasarja, jonka virallinen nimi on Scott Thompson, sanoi viikonloppuna. Olen kokenut paljon vastoinkäymisiä, mutta olen pystynyt työskentelemään. Minun täytyy palata lavalle.Carrot Top on palannut 19. helmikuuta alkaen ja pelaa 100 lipunomistajalle 1500-paikkaisessa Luxor-teatterissa hallituksessa Steve Sisolakin päivitettyjen pandemiaa koskevien uusien ohjeiden mukaisesti.

15-vuotias Luxorin pääesiintyjä tukee myös kahdeksan hengen miehistöä, jota hän kutsuu Beta Carrot-Teamiksi.

Kokeilemme sitä, hän sanoi. Meidän on aloitettava jostain. Kaipaan sitä ainoaa asiaa, jonka osaan tehdä.

Sarjakuva, joka yleensä otsikoi 350-paikkaisen Atrium Showroomin, on kommentoinut ympäristöään aiemmissa pandemiaesityksissään Luxor-teatterissa. Kuten hän sanoi tänä viikonloppuna, Gallagher olisi vaikeaa tässä huoneessa, viittaus kuuluisaan vesimelonin murskausrutiiniin, joka vaati eturivin ihmisiä piiloutumaan muovipussien alle.

Tämä on tuskin ensimmäinen Carrot Topin uran ensimmäinen uudelleenkäynnistys, joka oli kerran tuhonnut. Vuonna 1993 hän joutui otsikoihin kuuluisassa StarDome Comedy Clubissa Birminghamissa, Ala. Klubi auttoi katapultoimaan uransa Kevin Hart, Mike Epps, Mo’Nique, Tracy Morgan, Sommore, Bob Saget, Chris Tucker, Adele Givens, Chris Rock, Sinbad ja D.L. Hughley , muiden joukossa.

Päivä, jolloin Carrot Top debytoi klubilla, joka tuli tunnetuksi vuoden 1993 Superstormina, iski kaupunkiin. Lumimyrsky kaatoi alueelle yli jalka lunta ja laukaisi yön yli tulipalon komediaklubilla. Sitä kutsutaan usein myös vuosisadan myrskyksi.

Sarjakuva seurasi uutisia. Olin: ”Mies, se on kauhea myrsky.” Sitten tajusin, että kaikki tarpeeni olivat tulessa. Paikka tuhoutui, ja niin oli myös tekoni.

Klubin johtaja, Bruce Ayers , oli juuri allekirjoittanut vuokrasopimuksen paikan ylläpitämiseksi. Seuraavana aamuna minulle soitettiin palokunnalta. 'Bruce, meillä on huonoja uutisia ja meillä on todella huonoja uutisia. Klubisi on tulessa, emmekä pääse sinne ”, Ayers kertoi Birmingham Timesille. Saavuin sinne ja se oli tasainen, mitään ei ollut jäljellä. Se oli kauheaa, menetimme kaiken, ja ainoa asia, joka teki sen, oli savukekone.

Carrot Topin piti olla mukana Tonight Show'ssa Jay Leno seuraavana yönä, mutta joutui perumaan.

Jay vitsaili: 'Joo, Porkkana Topin piti olla täällä, mutta hän menetti koko esityksensä tulipalossa.' Sarjakuva muisteli. Mutta se todella tapahtui. Minun piti rakentaa koko tekoni uudelleen.

Pian hän palasi Birminghamin klubille, prop -rungoissaan savunilmaisimet. Esityksen musiikki oli Talking Heads Burning Down the House.

Sanoin: 'He löysivät Rip Taylorin ottelut täältä', hän sanoi viitaten kuuluisa sarjakuvasarja joka väitti ikuisesti, virheellisesti, että Porkkana Top oli polttanut hänen tekonsa.

Vain kaksi vuotta sitten Carrot Top tapasi jälleen näyttelyn heikentävän tauon. Hän mursi vasemman jalkansa lumilautailuautossa Park Cityssä, Utahissa.

Se vaikutti kaikkeen, mitä tein, liikkumalla lavalla, tavoittamalla rekvisiitta, Carrot Top muisteli. Mutta meillä oli hienoja esityksiä ja yleisö piti siitä. Kun se oli ohi, miehistöni sanoi: 'Me rikkomme hänen toisen jalkansa.'

Carrot Top viittaa usein hänen asemaansa nyrkkeilysäkkinä komediakulttuurissa koko uransa ajan. Hän johtaa leikkeen Family Feudista isäntänä Steve Harvey pyytää kilpailijoita: Nimeä julkkis, jonka haluat vain poistuvan. Yksi vastaus on, Porkkana Top. Näkyviin tulee suuri punainen X ja kuuluu summeri. Joo! En ole listalla! sarjakuva iloisesti huutaa.

Viime viikolla hän julkaisi leikkeen Josh Turnerin , Lävistyspussi, jäljittelemällä sanoituksia, Lyö minua mitä haluat, minulla on melko paksu iho. Älä laske minua pois, saatan vain yllättää sinut, kun käännyn takaisin. Se on Carrot Top tänään, joka voitti heidät, 100 fania kerrallaan.