Catherine Zeta-Jonesin nettovarallisuus

Paljonko Catherine Zeta-Jones on arvoinen?

Catherine Zeta-Jonesin nettovarallisuus: 150 miljoonaa dollaria

Catherine Zeta-Jonesin nettovarallisuus ja palkka : Catherine Zeta-Jones on kymri näyttelijä, jonka nettovarallisuus on 150 miljoonaa dollaria. Vaikka on huomattava, että ainakin puolet hänen nettovarallisuudestaan ​​johtuu hänen yhdistetyistä varoistaan Michael Douglas . Niiden yhteenlaskettu nettovarallisuus on 350 miljoonaa dollaria.

Murrettuaan Lontoon teatterimaailmassa Catherine siirtyi menestyksekkäästi elokuvanäyttelyyn ja tuli nopeasti Britannian halutuimmista näyttelijöistä. Sitten hän muutti Yhdysvaltoihin ja alkoi tehdä itselleen nimeä Hollywoodissa. Hänen kiistaton kauneutensa ja flirttaileva näyttelytyyli tekivät hänestä valaisimen joissakin 90-luvun suurimmista elokuvista. Tästä huolimatta Zeta-Jones on todistanut, että hän ei ole vain kauniit kasvot useilla erinomaisilla näyttelijöillä uransa aikana.

Catherine on saanut huomattavaa kiitosta kriitikoilta, ja hänet on palkittu Oscar-palkinnolla, Näyttelijöiden kiltapalkinnolla, BAFTA-palkinnolla ja Tony-palkinnolla sekä monilla muilla ehdokkailla. Näyttelijätyönsä ulkopuolella Zeta-Jones tukee eri hyväntekeväisyysjärjestöjä ja on puhunut kamppailustaan ​​masennuksen ja kaksisuuntaisen mielialahäiriön kanssa.

Aikainen elämä: Catherine Zeta-Jones syntyi 25. syyskuuta 1969 Swanseassa, Walesissa. Catherine kasvoi Mumblesin lähiössä kahden veljen rinnalla. Vaikka hänen isänsä omisti makeistehtaan, perheellä oli suhteellisen rajoitetut tulot, kunnes he voittivat 100 000 punnan palkinnon bingokilpailussa. Näillä lisäresursseilla Catherinen perhe lähetti hänet yksityiskouluun ja maksoi tanssi- ja balettitunneistaan.

Zeta-Jones aloitti näyttelemismatkansa koulussa, esiintyi näyttelyesityksissä ja lauloi lahjakkuuden näyttelyissä. Hänestä tuli myös taitava tanssija, ja hän liittyi ryhmään, joka matkusti usein Lontooseen. Täällä hän aloitti koe teatterirooleissa, ja lopulta hän varasi orpotytön roolin West Endin Annie-tuotannossa. Tänä aikana Catherine tuli myös kansallinen tap-tanssimestari.

Ura: Siihen mennessä, kun Zeta-Jones oli 15-vuotias, hän oli keskeyttänyt koulunsa jatkaakseen näyttelijäuraa Lontoossa. Tänä aikana hän opiskeli myös musiikkiteatteria itsenäisessä taidekoulussa. Catherinen 17-vuotiaana hänestä oli tullut päänäyttelijän osavaltio West Endin 42nd Street -tuotannossa. Kun kaksi ensimmäisen valinnan näyttelijää eivät voineet esiintyä, hän pystyi astumaan sisään ja näyttämään roolin seuraavien kahden vuoden ajan.

Lisäteatterityön jälkeen Lontoossa Zeta-Jones debytoi elokuvassaan 1990-luvun 1001 yöllä. Vaikka elokuva tuli kuuluisaksi alastomista kohtauksistaan, se ei ollut merkittävä menestys lipputuloissa. Hän koki suuremman edistymisen tunteen nähtyään sarjassa 'The Darling Buds of May'. Näyttelystä tuli uskomattoman suosittu, ja Catherinen tähtivalta nousi seurauksena.

Hänen seuraavat kaksi projektia olivat elokuva Christopher Columbus: The Discovery ja televisiosarja The Young Indiana Jones Chronicles. Sitten Zeta-Jonesilla oli epäonni, koska hänet valettiin useisiin hämäriin brittiläisiin elokuviin, mikä sai hänet lähtemään Isosta-Britanniasta ja etsimään suurempia mahdollisuuksia Los Angelesista. Hän oli myös kyllästynyt näyttelemään 'kauniiksi tytöksi', ja hänet oli pakko käsitellä tabloidien loputtomalla analyysillä siitä, kenen kanssa hän tapasi.

Hänen ensimmäiset roolinsa Yhdysvalloissa olivat elokuvissa, kuten 'The Phantom' ja minisarjassa 'Titanic'. Sitten Spielberg huomasi Catherinen ja suositteli häntä Martin Campbellille, joka vietti hänet nopeasti johtavaksi naiseksi vuonna 1998 Zorron naamio. Tämä osoittautuu hänen läpimurto roolinsa Hollywoodissa, ja pian seurasi useita korkean profiilin näyttämismahdollisuuksia. Joitakin hänen kuuluisimmista elokuvistaan ​​koko seuraavan jakson aikana olivat muun muassa High Fidelity, Traffic, josta hän voitti Oscar-palkinnon, Chicago, Ocean's Twelve ja The Legend of Zorro.

(Kuva: Matt Winkelmeyer / Getty Images)

Ihmissuhteet: Uransa aikana Catherinen henkilökohtaista elämää on tutkittu ja seurattu innokkaasti erilaisissa tiedotusvälineissä. 90-luvun alussa hän oli tekemisissä suhteiden kanssa kuuluisuuksiin, kuten John Leslie, David Essex ja Mick Hucknall. Asiat vakavistuivat 90-luvun puolivälissä, kun hän oli kihloissa näyttelijä Angus Macfaydenin kanssa, vaikka he lopulta hajosivatkin.

Ylivoimaisesti Zeta-Jonesin merkittävin suhde on ollut Michael Douglasin kanssa. Pari tapasi ensimmäisen kerran vuonna 1998, kun Danny DeVito esitteli heidät Deauville-elokuvajuhlilla Ranskassa. Vuotta myöhemmin kihlautuessaan pari meni naimisiin vuonna 2000 - heti sen jälkeen, kun Michael Douglas oli saanut aikaan avioeron. Heidän häät maksoivat väitetysti 1,5 miljoonaa puntaa, ja siitä aiheutui mediahullua koko Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Kun 'Hei!' aikakauslehti otti kuvia tapahtumasta ilman lupaa, Douglas ja Zeta-Jones haastoivat heidät yksityisyyden loukkaamiseen.

Vuosien varrella Michaelilla ja Catherineella on ollut kaksi lasta. Perhe on viettänyt aikaa Bermudalla ja New Yorkissa. Vuodesta 2010 lähtien Zeta-Jones joutui kohtaamaan useita terveysongelmia, jotka rasittivat hänen avioliittoa. Saatuaan diagnosoidun kielisyövän ja kaksisuuntaisen mielialahäiriön masennus Catherine päätti asua erillään Michael Douglasista vuoden 2013 aikana. Vuonna 2014 kuitenkin ilmoitettiin, että hän ja Michael olivat jälleen yhdistyneet.

Tuotemerkin suositukset: Merkittävä osa Catherine Zeta-Jonesin nettovarallisuudesta tulee hänen vuosien mittaisista erilaisista tuotemerkkituotteistaan. Vuonna 2002 hänestä tuli kosmetiikkayrityksen Elizabeth Ardenin maailmanlaajuinen suurlähettiläs. Myöhemmin samana vuonna hän allekirjoitti sopimuksen T-Mobilen kanssa ilmoitetusta 10 miljoonan dollarin summasta vuodessa. Tämä oli yksi julkkisten tuolloin suurimmista hyväksyntätarjouksista. Vuonna 2017 Zeta-Jones toi markkinoille oman sisustusesineiden sarjan.

Kiinteistöt: Catherine ja Michael omistavat arvokkaan kiinteistösalkun, jolla on omaisuutta ympäri maailmaa. Yksi heidän vaikuttavimmista ominaisuuksistaan ​​on 250 hehtaarin kokoinen kiinteistö Espanjan rannikolla nimeltä S'Estaca. Douglas osti tämän kiinteistön jo vuonna 1990 3,5 miljoonalla dollarilla (6 miljoonaa dollaria nykypäivän dollareina). Yhdessä vaiheessa vuonna 2014 he listasivat myytävän kiinteistön 60 miljoonalla dollarilla, mutta eivät löytäneet ostajaa. Vuonna 2019 Michael listasi kiinteistön uudelleen 32 miljoonaan dollariin. Sen omistaa laillisesti Michaelin entinen vaimo Diandra. Potentiaalisten ostajien kiinnostuksen puutteen vuoksi Douglas ja Zeta-Jones lopulta poistivat kiinteistön markkinoilta.

Michael ja Catherine omistivat aiemmin 13 hehtaarin kiinteistön NY: n Westchesterin piirikunnassa. Hän osti kiinteistön vuonna 2015 11,3 miljoonalla dollarilla ja myi sen vuonna 2019 20,5 miljoonalla dollarilla markkinoiden ulkopuolella. Asuinpaikka on massiivinen, ulottuu 15500 jalkaan ja sisältää uima-altaan, tenniskentän ja vierasmökin. Noin myyntiajankohtana hän maksoi 4,5 miljoonaa dollaria 11 000 neliömetrin kodista 12 hehtaarin alueella Irvingtonissa New Yorkissa. Kodissa on myös sisäuima-allas, virkistyshuone ja kesäkeittiö. Vuodesta 2020 pariskunta omistaa suuren huoneiston New Yorkissa, josta on upeat näkymät Central Parkiin.

Vuonna 2019 Zeta-Jones ja Douglas listasivat Michaelin pitkäaikaisen kodin Bermudalle 10,6 miljoonalla dollarilla. Kun kävi selväksi, ettei kukaan näyttänyt kiinnostavan ostamista, pari lopulta vei omaisuuden markkinoilta.

Catherine Zeta-Jonesin nettovarallisuus

Catherine Zeta-Jones

Nettovarallisuus: 150 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 25. syyskuuta 1969 (51 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 6 tuumaa (1,69 m)
Ammatti: Laulaja, näyttelijä, tiedottaja, tanssija
Kansalaisuus: Wales
Viimeksi päivitetty: 2020

Catherine Zeta-Jonesin tulos

  • Chicago 8 000 000 dollaria
  • Liikenne 3 000 000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu