CeeLo Green Net Worth

Paljonko CeeLo Green Worth on?

CeeLo Green Net Worth: 10 miljoonaa dollaria

CeeLo Green Net Worth: CeeLo Green on yhdysvaltalainen laulaja, räppäri, lauluntekijä ja näyttelijä, jonka nettovarallisuus on 10 miljoonaa dollaria. Green alkoi tehdä itsestään nimeä hiphopryhmän Goodie Mob jäsenenä. Ryhmä julkaisi kolme kriitikoiden ylistämää albumia ennen kuin CeeLo meni yksin vuonna 2002. Hänen soolouransa ei kuitenkaan mennyt aivan suunnitellusti, ja hän nousi kansainväliseen maineeseen neljä vuotta myöhemmin soulduo Gnarls Barkleyn jäsenenä, jonka debyyttisingli ' Crazy ': sta tuli hitti ja se oli useiden singlelistojen kärjessä maailmanlaajuisesti. Ensimmäisen singlen menestystä seurasi heidän albumi 'St. Muualla, joka nousi 4. sijalle Yhdysvaltain Billboard 200: lla.

Vuonna 2010 Green päätti pitää tauon työstään Gnarls Barkleyn kanssa ja julkaisi singlen Fuck You. Kappaleesta tuli välitön hitti (RIAA: n sertifioima 7 × Platinum), ja hänen vuoden 2010 albuminsa The Lady Killer saavutti 2. sijan Billboardin Top R & B / Hip-Hop Albums -listalla. CeeLo on julkaissut kuusi studioalbumia sooloartistina, ansainnut lukuisia palkintoja ja kiitoksia työstään, mukaan lukien viisi Grammyä. Green on palvellut valmentajana NBC: n hitti-laulukilpailussa The Voice, ja hän esiintyi Madonnan kanssa hänen vuoden 2012 Super Bowlin puolivälissä. Vuonna 2014 hänellä oli oma TBS-todellisuussarja CeeLo Greenin hyvä elämä, ja hän julkaisi omaelämäkerransa '' Kaikkien veli '' vuonna 2013.

Aikainen elämä: CeeLo Green syntyi Thomas DeCarlo Burtonina 30. toukokuuta 1974 Atlantassa, Georgiassa. Hänen isänsä, vihitty ministeri, kuoli, kun CeeLo oli vain 2-vuotias, ja hän aloitti äitinsä sukunimellä Callaway. Hän alkoi laulaa kirkossa, ja hän osallistui Riverside Military Academy Gainesville, Georgia. Kun CeeLo oli 16-vuotias, hänen äitinsä Sheila (palomies ja vihitty ministeri) halvaantui auto-onnettomuudessa ja kuoli kaksi vuotta myöhemmin. Hän perusti Good-Mob-yhtyeen T-Mo: n, Khujon ja Big Gippin kanssa vuonna 1991, ja ryhmä alkoi löytää menestystä Sheilan kuollessa. Hänen kuolemastaan ​​CeeLo joutui syvään masennukseen, josta hän kirjoitti useissa kappaleissa, mukaan lukien Goodie Mobin 'Free' ja Gnarls Barkleyn 'Just a Thought'.

Musiikin ura: Goodie Mobin debyyttialbumi, Soul Food, julkaistiin vuonna 1995, ja se nousi kultaiseksi ja saavutti 8. sijan Billboardin Top R & B / Hip-Hop Albums -listalla. Goodie Mobin seuraavat kaksi albumia, 1998: n Still Standing ja 1999: n World Party, olivat molemmat sertifioituja kultaisia, ja 'Still Standing' saavutti sijalla 6 Billboard 200 -listalla. Green jätti Goodie Mobin ja allekirjoitti sopimuksen Arista Recordsin kanssa, mutta alhainen levymyynti sai etiketin pudottamaan hänet hänen kahden ensimmäisen albuminsa, Cee-Lo Green and His Perfect Imperfections (2002) ja Cee-Lo Green ... Is the Soul Machine jälkeen (2004). Vuonna 2006 CeeLo perusti Gnarls Barkleyn DJ Danger Mouse -hiiren kanssa, ja duo julkaisi albumin St. Muualla vuonna 2006 ja The Odd Couple vuonna 2008. Heidän singlensä Crazy sai 4x Platinum -levyn, ja Rolling Stone -lehti nimitti sen vuosikymmenen parhaaksi kappaleeksi.

Elokuussa 2010 CeeLo julkaisi 'Fuck You' YouTubessa, ja sitä soitettiin yli kaksi miljoonaa kertaa alle viikossa. Singli ansaitsi viisi Grammy-ehdokasta, ja julkaistiin myös radioystävällinen versio 'Forget You'. Levy 'The Lady Killer' julkaistiin saman vuoden marraskuussa, ja hän seurasi sitä Cee Lo's Magic Momentilla (joulualbumi) vuonna 2012, 'Heart Blanche' vuonna 2015 ja 'CeeLo Green on Thomas Callaway' 2020. Vuonna 2012 Green esiintyi Barack Obaman varainhankinnassa, ja hänen laulunsa 'I Love Football' valittiin 'Torstai-iltana jalkapallon' teemaksi. Vuonna 2014 hän kiersi Lionel Ritchien kanssa musiikkilegendan All the Hits All Night Long -kiertueella. CeeLo on esiintynyt useiden taiteilijoiden kappaleilla, mukaan lukien Nas, Kelis, Trick Daddy ja T.I., ja hän on tehnyt yhteistyötä The Muppetsin, Christina Aguileran ja Rod Stewartin kanssa Cee Lon taikahetkellä.

(Kuva: Jason Kempin / Getty Images)

Televisio-ura: Greenillä ja hänen Goodie Mob -bändikavereillaan oli pienoiskoossa komedia Mystery Men (1999), ja hän on esiintynyt myös elokuvissa Sparkle (2012) ja Begin Again (2013). CeeLo on vieraillut elokuvissa The Brak Show (2002), Parenthood (2011) ja poliKiDz (2016), ja hän on lainannut äänensä elokuville Robot Chicken (2007), The Boondocks ( 2008), Hotel Transylvania (2012) ja Teen Titans Go! (2017). Green oli The Voice -valmentaja vuodenaikoina 1, 2, 3 ja 5, ja hän oli musiikkivieraana Saturday Night Live -elokuvan 15. tammikuuta 2011. Vuonna 2016 hän esiintyi Lip Sync Battle -tapahtumassa voittamalla koomikko Russell Petersin, ja vuonna 2020 hän oli The Masked Singer UK -elokuvan hirviö.

Henkilökohtainen elämä: CeeLo oli aiemmin naimisissa Christina Johnsonin kanssa, ja he erosivat vuonna 2005. Green ja Johnson toivottivat poika Kingstonin tervetulleeksi 30. syyskuuta 2000, ja CeeLo oli Christinan kahden tyttären, Kalahin ja Sierran isäpuoli. Lokakuussa 2012 nainen syytti CeeLoa seksuaalisesta akusta väittäen, että hän liukensi ekstaasia juomaansa, kun he söivät illallista Los Angelesin ravintolassa. Vuotta myöhemmin Green ei tunnustanut olevansa syyllinen valvottavan aineen toimittamisesta, mutta elokuussa 2014 hänet tuomittiin 360 tunniksi yleishyödylliseksi toimeksi ja kolme vuotta koeaikaa sen jälkeen, kun hän ei ollut kiistänyt ekstaasin toimittamisen törkeästä laskemisesta. CeeLo twiitti tapauksesta, mikä viittaa siihen, että sitä ei voida pitää raiskauksena, jos henkilö ojennetaan, jolloin TBS peruutti CeeLo Greenin hyvän elämän.

Palkinnot ja kunniamerkit: Green on ehdolla 18 grammaan, voittanut parhaan vaihtoehtoisen musiikki-albumin ('St. Elsewhere') ja parhaan Urban / Alternative Performance -esityksen ('Crazy') vuonna 2007, parhaan Urban / Alternative -esityksen ('Fuck You') vuonna 2011 ja parhaan Perinteinen R & B-esitys ja paras R & B-kappale kappaleelle 'Fool for You' (mukana Melanie Fiona) vuonna 2012. Gnarls Barkley voitti BET-palkinnon parhaasta ryhmästä vuonna 2007, ja ryhmä sai myös kaksi MTV Europe Music Awards, viisi MTV Video Music Awards -palkintoa, ja Soul Train Music Award -palkinnon. Vuonna 2011 CeeLo ansaitsi Billboard Music Award -palkinnon vuoden viruksen innovaattoriksi, Brit-palkinnon kansainvälisestä miespuolisesta sooloartistista ja Soul Train -musiikkipalkinnon parhaasta R & B / Soul -artistista. Hän voitti myös NAACP-kuvapalkinnon erinomaisesta miesartistista vuonna 2012, ja 'The Voice' ansaitsi hänelle vuoden 2011 Online Film & Television Association -palkinnon, jonka hän jakoi Christina Aguileran, Adam Levinen, Blake Sheltonin ja Carson Dalyn kanssa.

Kiinteistöt: Vuonna 2011 CeeLo vuokrasi entisen Malcolm in the Middle -tähden Frankie Munizin kodin 10000 dollaria kuukaudessa. Hollywoodin Sunset Stripillä sijaitseva 3,195 miljoonan dollarin 4 200 neliön jalkainen koti sisältää viisi makuuhuonetta, neljä kylpyhuonetta, uima-altaan ja kylpylän.

CeeLo Green Net Worth

Cee Lo Green

Nettovarallisuus: 10 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 1974-05-30
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 6 tuumaa (1,69 m)
Ammatti: Levytuottaja, laulaja-lauluntekijä, näyttelijä, räppäri, ääninäyttelijä, musiikkitaiteilija
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu